Черен списък измамници поръчващи в онлайн магазини

(13 гласа, оценка 5.00 от 5)


Черен списък на измамниците поръчващи в Българските електронни магазини

Тъй като по ред съображения самите собственици на електронни магазини, продаващи онлайн не искат да направят такъв списък на измамници, ще го направя аз.

Какъв е проблема?

Ако вие сте собственик на действащ електронен магазин в България и продавате онлайн продукт, стока или услуга по някое време задължително ще се сблъскате с тях. Дори да сте най-коректния тип на земята, дори потребителите ви да са ултра-мега доволни от обслужването и цените ви.

Измамниците - нередовните платци - уж клиенти.

В повечето случаи те са хора от вашата конкуренция или приятели, симпатизанти или роднина на конкуренцията ви.

Как се развиват събитията?

Получавате поръчка в онлайн магазина си. Пращате я на клиента, отива куриера при него, а той отказва да я получи или се крие. Един, два, няколко дни, докато ви скъса нервите. Триете поръчката, записвате си го в някакъв си ваш списък и си викате - майната му, следващия ще дойде.

Забележете че никой не е застрахован - дори да имате много сигурен онлайн магазин, проверяващ автоматично от кой град идва поръчката, че дори показващ и квартала, откъдето е направена поръчката. Просто в един момент ще ви направят абсолютно изрядна поръчка и просто ще откажат да я получат, дори няма да си отворят входната врата и да я видят. Нарочно! Конкуренцията и гадовете не спят!

Да ама не, на мен не ми пука, аз не съм собственик на електронен магазин. Собственика на магазин не смее да направи нищо за да не развали името си и преглъща. Обаче моята фирма е направила може би най-много електронни магазини за последната календарна година в София. Безброй пъти са ми се оплаквали клиенти-собственици на магазини направени от нас от нередовни уж-клиенти-менте и отказани без причина поръчки. И понеже правя много неща за моите клиенти (просто обичам клиентите ми да са доволни) , затова този списък ще направя аз.

Ей на, казах го, написах го и ми олекна като знам, че след като списъка набъбне (а той ще набъбне доста бързо) собственика на онлайн магазин ще има една по-голяма сигурност, а измамника-менте-клиент няма да може да си развява байрака на воля! Не и без да има много емайл адреси и много номера на телефони, а за собствениците на онлайн магазини записващи и от кой град и квартал е направена поръчката - и без много IP адреси.

Черен списък на нередовни клиенти на електронните магазини в България

Тук ще публикувам списък с имената, електронните пощи и адресите на тези измамници, уж-клиенти, ментета или наречете ги както ви е угодно. Списъка ще се попълва САМО от собственици на електронни онлайн магазини в България и ще е изцяло в тяхна защита.

Имаш поръчка - отваряш списъка - виждаш че данните на клиента ти ги няма там, от там вече знаеш че имаш някаква сигурност и до момента никой твой колега-собственик на магазин за онлайн търговия не е пропищял от този човек.

По какъв начин ще става публикуването на нови данни на измамници в този списък? 

Списъка ще се попълва САМО от собственици на електронни онлайн магазини в България. За да добавя нов член-измамник в списъка ще трябва да ми пуснете емайл с  данните на измамника (нередовния клиент поръчал и не заплатил продукта ви) на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . В списъка ще бъдат публикувани всички данни, които предоставите за клиента-менте-измамник.

Имайте предвид, че ще бъде проверен емайл адреса, от който изпращате "кандидата за слава" и ако емайл адреса ви не присъства някъде по страниците на вашия собствен електронен магазин, писмото отива в кошчето. Това е с цел да не може да се клевети от случайни хора и списъка да се попълва САМО от самите собственици на електронни магазини.

Ако желаете можете да напишете в писмото и случката, за която става на въпрос, всичко ще бъде публикувано тук. САМО МОЛЯ ВИ: Пишете на Кирилица и не само с главни букви, не ми се иска да редактирам всеки изпратен текст за списъка, знам че интереса ще е голям, но разберете ме и мен - доста зает съм.

Ако желаете някъде да поставите линк към този списък, ползвайте тези линкове: Български език: //3dwebdesign.org/klienti-mente-cheren-spisak-na-izmamnici-balgarski-elektronni-magazini.html
Английски език: //3dwebdesign.org/en/black-list-ignore-list-online-shops-bulgaria.html

Ако не сте собственик на действащ магазин и искате да кажете мнението си - за вас е формата за коментар най-долу. В нашия сайт няма nofollow атрибут на коментарите и коментирането е разрешено за всички - не е нужно да сте регистриран в сайта. В тези коментари можете да пишете и на латиница, но без мръсотии, освен ако не искате да получите бан по IP адрес.

Започваме с първите кандидати за слава:

Черен списък на измамници, уж поръчващи в Български електронен магазин

  1. Клиент-менте: Телефон: 0886779849, E-Mail Адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
  2. Клиент-менте: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , Телефон: 0878823949
  3. Клиент-менте: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , тел. 0885568847
  4. Нередовен клиент-менте: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
  5. Клиент измамник: Телефон: 0889339389, E-Mail Адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
  6. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
  7. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Поради третото поред гневно изказване на някои от мнимите клиенти на онлайн магазини написани тук, имената им са заличени. Ако обаче вие сте собственик на онлайн магазин, не вярвайте на поръчки направени от някой от тези адреси. Забележете, че емайл адресите са реални и потвърдени! Ако намерите тук и вашия емайл адрес но твърдите че не сте правили некоректни поръчки в никой Български онлайн магазин, това означава че някой знае адреса ви и ви е пуснал лъжлива регистрация в някой от магазините на нашите клиенти. В такъв случай трябва да се свържете с мен и да помолите да ви изтрием оттук. Забележете също че това няма да ви премахне от списъка на Държавния Спам регистър! Там вече мога само да ви пожелая успех в комуникацията с институциите. :)