Започват проверки по онлайн магазините

(2 гласа, оценка 5.00 от 5)


Започват проверки по Българските онлайн магазини

Статията е писана през 2012 година!

Европейската комисия за защита на потребителите започва масови проверки по Българските онлайн магазини и задължава и Българската комисия за защита на потребителите да ги провежда!

Приведете магазина си в съответсвие с Българския Закон за Електронна търговия възможно най-скоро иначе рискувате да отнесете солена глоба! Това което пиша тук е от отзиви на наши реални клиенти, собственици на електронен онлайн магазин и тепърва набира сили като кампания, ще бъдат проведени още много проверки.

Силата на Seo оптимизацията

Проверките са на принципа: Търсене в Google за: "магазин MP3", "магазин цветя", магазин дрехи, магазин козметика, магазин парфюми и така нататък. Първи ще бъдат проверени най-добре класираните магазини, което е още един път доказателство за силата на Seo оптимизацията, щом и умниците бюрократи вече класират приоритетите си така.

Още нещо: Ако сайта ви е заровен в резултатите, не се притеснявайте особено, едва ли ще стигнат скоро до него. Но в такъв случай едва ли ви пука особено за него, щом сте го зарязали така.

А ако ви пука, линковете отдолу са за вас: