Цени за дизайн на сайт

(13 гласа, оценка 5.00 от 5)


изработка на дизайн за сайт

Фирма 3D Web Design предлага поне три различни ценови нива, три различни опции за изработка на дизайн на сайт:

1. Дизайн по темплейт. Сайта се изработва по така наречените шаблони които са готови и се правят на кило от специализирани само в това компании. Не трябва да си мислите че са лоши или че сайтовете изработени с тях не изглеждат добре. Напротив, сайтовете са красиви, стилни и изглеждат перфектно. Защото ние в 3D Уеб дизайн работим само с най-съвременните видове шаблони и само с най-добрите компании производители на такива темплейти. Цени: между 290 лв за сайт-визитка и 450 лв за сложен новинарски сайт.

2. Дизайн по Модифициран темплейт. Предлагаме ви 10-20 различни готови шаблона подходящи за вашия тип сайт. Избирате един и изпращате запитване какво желаете да променим по него. Тоест, той се променя като визия и като цветове и на практика става сайт който няма втори подобен в интернет. Над 90% от Българските клиенти избират тази опция защото с малко оскъпяване се получава точно това което искат. Цени: между 350 лв за бизнес сайт представящ фирма, бизнес, продукт или услуга и 750 лв за новинарски сайт.

3. Уникален Дизайн по ваша поръчка, без да се ползват темплейти и готови неща - изработва се специално за вас. Може дори да изпратите картина на художник и сайта ви да бъде нарязан и изработен по нея. Цени от над 550 лева за бизнес сайт. Получават се уникални скъпи сайтове, които не приличат на никой друг сайт в интернет. Но е възможно такъв сайт да изглежда много по-непрофесионално от сайтовете изработени по шаблон, защото сайта по шаблон ще е проектиран от професионален дизайнер, а вашия проект за уникален дизайн ще е проектиран от вас.

Затова и когато вие предоставяте проект за дизайн не дръжте параноично на него на 100%! Когато уеб дизайнера ви предлага да направите корекции по проекта си, се вслушвайте ако искате да имате в резултат един красив и стилен сайт, с добра ползваемост (usability) и заедно ще стигнете до истината, а именно да имате перфектен и уникален дизайн за Вашия сайт, дизайн който се харесва и на вас, и на посетителите на сайта ви.