Направи си сайт безплатно, направи безплатен уеб сайт

(166 гласа, оценка 4.57 от 5)


Направи си сайт безплатно, направете си безплатен сайт

Направи си сайт безплатно

Направи си сайт. Как да си направя уеб сайт и как да си направя блог? Има ли разлика между динамичен и статичен уеб сайт? Мога ли да си направя сам красив и функционален такъв, ама БЕЗПЛАТНО? Как да направя сайт?

Всички, които четат тази статия най-вероятно са дошли в сайта на 3D Уеб дизайн от Google, от търсене за фразата "направи си сайт", "napravi si sait", "безплатен сайт", "Bezplaten sait", "направи безплатен уеб сайт" или "направи си сайт безплатно". За всички начинаещи или млади хора, желаещи да получат безплатно нещо красиво, функционално, добре класирано в Google, по възможност на първо място във всички търсачки, са написани редовете отдолу.

Тази статия дава отговор на следните въпроси за правене на сайт:

Какво е сайт, какво е правене на сайт, какво означава уеб сайт, какво е това уеб сайт, какво означава сайт, какво значи уеб сайт, какво е интернет сайт?
Къде да хостна сайт, къде се хоства сайт?
Колко струва уеб сайт, колко струва един уеб сайт, колко струва изработката на уеб сайт?
Как да създадем уеб сайт, как можем да си направим сайт, как да направим уеб сайт, как да си направим сайт, как да си направим уеб сайт, как да си създадем уеб сайт?
Как да си направим сайт без пари, как да си направя сайт безплатно, как да си направим сайт лесно и безплатно?
Как да си направя платен сайт?
Как да си направим сайт на html?
Как да си направим фирмен сайт?
Как да си направим професионален сайт?
Как да си направим сайт за пазаруване?
Как се прави мобилен сайт?
Как да си направим динамичен сайт?
Как да си направим сайт в wordpress?

Искате да научите отговора на всички тези въпроси и да се научите качествено да правите сайтове? 3D Уеб дизайн организира Евтин практически курс по изработка на сайтове. Ако искаш да се научиш само за седмица да правиш сам професионални сайтове, това е твоят курс. Запиши се сега, местата са ограничени! За записване и повече информация на адрес: https://3dwebdesign.org/курс

Правене на сайт: Свали Безплатен софтуер за правене на сайтове

Ако все още упорствате да правите сайта си безплатно или искате просто да се научите как се прави - теглете на воля! ИЗТЕГЛИ ОТ ТУК: Свалете от тук Безплатно най-лесния за употреба софтуер за създаване на статичен сайт - WYSIWYG Web Builder 5.5.4
А тук е Download на упътването за работа с безплатната програма за правене на статични интернет страници.
Линк към тази страница можете да пуснете в интернет със следния HTML код:
<a href="https://3dwebdesign.org/направи-си-сайт">Направи си сайт безплатно</a>

Направи сайт безплатно?

Нали не мислите, че можете да сте конкурентоспособни на професионален дизайнер или на цяла фирма за уеб дизайн? Шанса ви ще е същия като да се обзаложите с Шумахер, че ще карате ролкови кънки и ще победите неговото Ferrari. :)

Помислете сами: Когато ви се повреди водопровода или телевизора, или ви се повреди двигетеля на колата, сами ли поправяте всичко това?

Вие имате работа, печелите някакви 500 лева (да речем) на месец. Повече пари ли ще спечелите, ако си зарежете работата и захванете да учите двигатели с вътрешно гориво, за да си оправите колата сами или ако я закарате на сервиз и ви я поправят за два-три часа?

Същите примери могат да се приложат и за израза "Направи си сайт" и всички които се опитват да направят някакъв ултра сложен уеб сайт сами, мислейки че ще се получи за два-три часа... е, хайде да са максимум пет-шест дни в свободното им време.

Губите си времето. Не се получава нито за ден, нито за два, нито за месец.

Когато аз трябваше да правя ремонт на офиса си, възложих тази задача на квалифицирана бригада и не им казах да довършат ремонта на 90%, защото аз мога да си го боядисам сам с латекс сам. Казах им: Направете всичко перфектно, от-до, максимално бързо, защото шума ви ми спъва работния процес, да не говорим, че тримата клиенти дошли през това време по спешност, просто бяха ужасени в какви условия се налага да се работи.

Всичко това вече отмина, бяха просто кошмарни няколко дни.

Каква е равносметката?

През това време бяха направени два сайта на сума 1900 лева.

Ако си бях направил ремонта сам, ремонта ми щеше да не прилича на нищо, но щях да съм си спестил хилядата лева платени на строителите. Щях да съм изгонил двама клиенти, ремонта ми щеше да е станал отвратителен и дори да не го направя втори път, пак щях да съм в загуба от близо 1000 лева.

Безплатен сайт - изводи

Изводът от всичко това: Направи си сайт или блог само ако знаеш какво точно правиш или ако мислиш сериозно да се учиш на това!

Ако ли не, оставете ВИК на водопроводчика, двигателя на монтьора в автосервиза, а уеб сайтовете на уеб дизайнерите.

Нашата компания е разработила специално за такива клиенти, които мислят че могат и сами пакети за изработка на сайтове тип "направи си сайт" - какво ще кажете за сайт с възможностите на нашия на цена от 300 лева? Или електронен магазин на цена от 250 лева? Имайте предвид обаче едно нещо - евтиното излиза скъпо! Ще спестите 100 или 200 лева, но няма да изкарате никога големите пари. Мислете мащабно, а не като скъперници!

Естествено всичко казано дотук не означава да намерите най-скъпата фирма и да си направите уеб сайт с презумпцията, че щом са най-скъпи, значи ще получите най-доброто. В България това съвсем не означава същото нещо, едни и същи типове сайтове се правят за коренно различни суми от различните фирми за уеб дизайн. Затова четете, питайте и рано или късно ще откриете истината. Не истината за "направи си сайт", а някоя от тези: "Къде ще направят сайта ми най-добре" или "Коя фирма ще направи сайтовете ми на най-добри цени".

Полезни линкове:

Кога ви е нужен статичен или динамичен уеб сайт и какви са разликите

Уеб дизайн пакети

Проектиране на бързи уеб сайтове

Примерен договор за дизайн и изработка на уеб сайт

SEO оптимизация

Изработка на електронен магазин