Започнати уеб сайтове, поръчка на сайт

(40 гласа, оценка 4.40 от 5)


Сайтове в процес на разработка, започнати уеб сайтове:

Възможност за започване на нормална поръчка за изработка на сайт - 30.03.2017
Възможност за започване на експресна поръчка за изработка на сайт - 20.03.2017
Възможност за започване на нормална поръчка за seo оптимизация на сайт - 30.03.2017
Възможност за започване на експресна поръчка за оптимизация на сайт - 20.03.2017.
Едновременно се работи по не повече от три сайта. Едновременно се поддържат не повече от 7 уеб сайта с договори за Seo поддръжка. В момента имаме 2 свободни позиции за Seo оптимизация поддръжка.

Започнати от 3D Уеб дизайн уеб сайтове и други услуги (Капарирани):

  • Изработка на два онлайн магазина - за бижута и дрехи.
  • Изработка на сайт за шофьорски курсове.
  • Изработка на три англоезични блога.
  • Изработка на сайт за детективски услуги.

Заплатени поръчки за Seo оптимизация на сайт и линк билдинг на сайтове

  • Поръчките в момента:
  • Класиране в топ 10 на Google.co.uk на английски сайт за ключови изрази cosmetic surgery, plastic surgery и подобните на него - прогрес 100%.
  • Около 10 чакащи поръчки за линк билдинг и копирайтинг.

Принципи на работа на 3D Web Design:

Сайтовете при нас се завършват по реда на започването им освен ако не доплатите за експресна поръчка. Всички сайтове на цена от над 1500 лева се изработват като експресна поръчка без допълнително оскъпяване.

Нови сайтове можем да поемем по всяко време, но те ще бъдат започнати около тридесети Март 2017-а година, след като бъдат завършени започнатите в момента сайтове - имайте го предвид, ако желаете да станете наши клиенти и бързате.

Ако не можете да чакате, единия начин е да направите експресна поръчка при нас - ще заплатите с 10 до 15% по-висока цена за уеб сайта който ще получите. Другия начин е да изберете друга, не толкова натоварена уеб дизайн компания.

Ако сте от провинцията, можете да прочетете тук как може да поръчате и да получите уеб сайта си без да идвате нито веднъж до София: Как работим с поръчки от провинцията.

Имайте предвид, че устна договорка или по емайл не означава че сайта е поет за изработка. Сайта е поет и е в списъка чак след приемане на капарото за него.

Важно е да знаете още: Посочените на сайта цени са крайни, фирмата не е регистрирана по ДДС. Получавате фактура и касов бон след всяко плащане за който и да е вид услуги.