Агрегатор за сателитен сайт при Seo оптимизацията

(10 гласа, оценка 5.00 от 5)


Rss Feed Агрегатори

Изработка на автоматичен сателитен сайт - агрегатор

Тази статия в сайта на 3D Уеб дизайн описва използването на агрегаторите като сателити при Seo оптимизацията.

Щом сте тук, значи на вас ви трябва по-добро класиране в търсачките. Опциите да извлечете позитиви от страницата която четете в момента са само ТРИ: 1. Купете някой от нашите професионални агрегатори онлайн: с тях лесно и евтино ще можете сами да пълните такива сайтове със съдържание. 2. Искате нещо по-сериозно което да не е автоматизирано? Изработваме къстъм сайтове за сателити - въпреки че ги правим по ваша поръчка, ги правим евтино и качествено. Свържете се с нас и получете оферта за изработка на сателитен сайт сега! 3. Не ви интересува да се учите тепърва кое как се прави и искате само най-ефективния начин за класиране? Ползвайте наготово голям брой стари и качествени сайтове за SEO - поръчай евтини линк билдинг услуги в над 350 БГ сайта. Бяха ви дадени всички опции да получите това което искате -
класиране (синьото каре отгоре). Но ако все пак не сте от плащачите, а сте от зяпачите (тези които само гледат как парите минават покрай тях), можете да прочетете и статията отдолу - текста надолу е писан през 2013 година, тогава тези методи (оптимизацията с агрегатори) още се котираха.

Предимства на агрегаторите при ползването им за оптимизирането на сайтове

 • Получавате силен ефект за малко пари - съотношението цена резултат е много високо!
 • Не влагате никакъв труд за писане на статии в сателита! Сравнено със стандартния сателитен сайт или блог-сателит, където всичко пишеш на ръка - Разликата в количествата труд е огромна!
 • съдържанието на генерираните страници в сателитния сайт е абсолютно уникално - до 90%
 • Много изгодна цена!
 • Страхотно бързо създаване на сайта - може да достигне 200 до 1000 статии на избраната от вас тема в сайта за едно денонощие!
 • може да работи ръчно или напълно автоматично - да извлича по график новините от определени източници
 • Може да филтрира определени сайтове и да ги прескача
 • Винаги можете да доразвиете сайта във всичко което си помислите, сайта се изработва с най-добрата система за контрол на съдържание на модулен принцип в света (признание от всички международни конкурси за 2008, 2009 и 2010 година). Може да бъде добавена всякаква функционалност по всяко време.
 • Сателитния сайт Може да бъде wordpress блог или joomla сайт
 • Примерен новинарски сайт за rss новини: Rss новини днес.

Недостатъци на агрегатора като сателит в OffPage Seo оптимизацията на сайт

 • Генерира неуникален контент в някакъв процент. Ако сте много мързелив да го конфигурирате съдържанието ще бъде на около 50% уникално. Ако не сте мързелив гарантираме на 90-100% уникално съдържание.
 • Недостатък са евентуални проблеми с авторски права при копиране на съдържание от някои сайтове (ако не взимате съдържание от сайтове които го заявяват изрично едва ли ще имате проблеми)

Агрегаторите напоследък разбиват всички Seo митове за класиране на автоматично генерирано съдържание. По какъв начин работи всичко това:

Стратегия за бързо и евтино създаване на сателити

Елементарно драги ми Уотсън - неуникалния контент се разпознава от търсачките и се класира зле ще кажете вие. Аз казвам: На нас не ни и трябва топ-класиран и скъп сайт, трябва ни евтино и бързо!

Добре, съгласявате се вие, но питате: Нали ако сайта или страницата на сателита която линква основния е добре класирана, линка ще е със във пъти по-голям ефект?

Да, разбира се, но кой ви казва че ще имаме страници само с дублирано съдържание? Страниците с неуникален контент се комбинират на други страници на нашия сателитен сайт и се рабъркават на случаен принцип - създава се на до 90% уникално съдържание с отлични резултати в Serp. Крайния резултат е 20 до 30% уникално съдържание общо в сателита почти без никакво усилие!

Вашия въпрос: Това ли може само да се постигне с такъв тип сайт за сателит? Не, дори е възможно да се постигне повече, като се докара съотношението на дублирано/уникално съдържание до 50 на 50%, а в някои случаи и повече.

Спомняте ли си слогана: Интернет се променя, следвайте го. Ето и нашия: Seo оптимизацията се променя, следвайте технологичните новости! Оптимизирайте само по стари и неефективни начини и до месеци ще загубите, конкуренцията ви ще ви прескочи.

В пакет стандарт са включени до четири автоматично работещи емисии, извличащи автоматично новините за исканата от вас ключова дума от:

 • Google, Live.com, Yahoo - комбинирана.
 • Google BlogSearch.
 • Комбинирана емисия извличаща новини за ключовата ви дума от най-големите Български новинарски сайтове.
 • Комбинирана емисия извличаща новините за ключовата ви дума от всички български социални мрежи.

Пакет оптимум включва горните плюс комбинирана емисия с резултатите за вашата думичка от 80% от Българските блогове.

Всяка допълнителна емисия с филтър е на цена от 10 до 30 лева за брой в зависимост от сложността. Огромен брой модули добавящи допълнителна функционалност, коментари, гласуване, галерии, форуми.

Нашето предложение за изработка на агрегатор - сателит:
200 лева - пакет стандарт
300 лева пакет оптимум-автоматичен агрегатор (работещ без човешка намеса)
500 лева - пакет оптимум - автоматичен и seo оптимизиран
700 лева - пълен пакет новинарски сайт плюс топ версия агрегатор.
Допълнително стилизиране и по-сериозен външен вид на сайта - около 100 до 300 лева. Избор от над 500 модела външни видове за сайт.