Seo оптимизация и изработка: сайт за офис мебели

(2 гласа, оценка 5.00 от 5)


Seo оптимизация, проектиране и изработка на сайт за офис мебели

Започваме цялостен проект за Seo за мебели и оптимизация за офис и изработка на уеб сайт за офис мебели. Крайният резултат трябва да бъде красив сайт и топ позиция на първа страница в Google и другите търсачки.

Проектиране и изработка на уеб сайта, изпълнение от-до, оптимизация и популяризация. Проекта ще се реализира в продължение на 2-3 месеца. От този сайт: офис мебели трябва да се получи нещо съвсем различно, красиво, функционално и изкарващо много пари за собственика си. Ако ви интересува, можете да следите развитието на проекта оттук.

Първи етап на оптимизацията

Изкарване на сайта за офисни мебели в двадесетицата на Google.

За сравнение - при започването на проекта варираше около 150-160-а позиция и около 2-3 заблудени посетители на ден. В момента когато пиша текста е на  14-а позиция и продължава да се качва. Посещаемостта е около 45-60 уникални на ден. Ще спрем дотук с него, за да не хвърляме пари и усилия на вятъра. От тук нататък те ще отиват за новия сайт.

Втори етап на оптимизацията - 10.11.2008

 Без почти никакви усилия и с минимални вложени средства за два месеца изкарахме на първа страница на гугъл сайта за офис мебели, а сега ще пренасочим неговите линкове към новия, красив и модерен динамичен сайт, който вече е завършен и ще класираме него на топ позиция от този момент натам.

Ще кажете: Можеше ли да стане и по-бързо? Можеше да стане и два пъти по-бързо, но нямаше смисъл да се хвърлят в пъти повече средства, за да се постигне резултата. Ние не хвърляме парите на клиентите си за глупости. Много по-добре би било да си ги разделим с доволния от крайния резултат наш клиент.

Трети етап на оптимизирането: Февруари 2009-а година. Вече имаме два сайта при търсене за Офис мебели в петицата на Гугъл на първа страница.