Facebook игри и конкурси

(11 гласа, оценка 5.00 от 5)


Facebook реклама във фейсбук

Услуги за организиране на игри и конкурси във Facebook за Фейсбук страници.

Организиране на конкурси във Facebook

3D Уеб дизайн предлага организиране на конкурси и рекламни игри с награди във Фейсбук на цени позволяващи ви да имате ефективно и бързо развитие на бизнес страниците си във Facebook.

Разработка на Приложения за игри във Facebook (Фейсбук игри)

Разработеното от нас приложение помага много за лавинообразното увеличаване на броя фенове на Фейсбук страницата ви. То работи по следния начин:

Разработка на Приложения за Facebook игри
 • Потребителя отваря страницата на приложението.
 • Приложението пита потребителя за разрешение за достъп до профила му.
 • Потребителя потвърждава и попада на страница на която има банер с указания да хареса страницата за да участва в играта.
 • Потребителя клика на "Харесвам" и автоматично се включва в играта. Показва се текст с информация колко точки има потребителя до момента, а също и пояснителен текст с два линка.
 • Примерен текст: "Вие имате 2 Точки. Искате ли да спечелите допълнителни точки? Публикувай това съобщение на стената си (линк) и покани твоите приятели да ти помогнат като харесат страницата и те (линк) - ще спечелиш по 1 допълнителна точка за всеки твой записал се приятел."
 • Единия линк е с предварително дефинирано съобщение което потребителя може да постне на стената си за да подкани и приятелите си да го подкрепят и да му помогнат да спечели играта. Като след постването на текста, неговите приятели виждат че той участва във вашата игра и могат да се включат и те.
 • Втория линк е с предварително дефинирано съобщение плюс изпращане на директна покана към избрани от потребителя приятели. При изпращането на поканите, всеки включил се приятел на нашия потребител докарва по една точка повече на потребителя.
 • При дори само 50 потребителя участващи в играта ви, вие имате шанс да достигнете до над 6000 души (средния брой приятели на един потребител във фейсбук е 120-130).
 • На крайната дата се излъчва потребителя с най-много точки, тоест това е потребителя докарал най-много фенове на бизнес страницата ви. След което вие изпращате наградата на победителя.

Пример за рекламна игра, която стартирахме току-що можете да видите на страницата ни за реклама във Фейсбук - кликнете на надписа "Спечели 2000 фена" който е точно до броя харесвания на страницата. С такова приложение за конкурс (ето линк към самото приложение на конкурса) ако предложите на потребителите интересен ваш продукт за награда, ще наберете много фенове на страницата си които са хора интересуващи се точно от вашия продукт (и от продукти подобни на него). Тоест, вие ще получите набиране на таргетирани фенове за продукт по ваш избор.

Фейсбук игри: Ефект от игрите във Facebook

Какво може да очаквате от такива игри във Фейсбук: Ако например наградата ви е на стойност от около 100 лева и се организира игра за Тридесет дни, а страницата на която ще промотирате продукта в момента има около 500 фена, ще получите възвръщаемост от поне 100% отгоре над стойността на наградата. Ако фейсбук страницата ви няма достатъчно фенове, не е проблем, но за да получите по-добър ефект ще трябва да популяризирате играта и на други места, например и на уеб сайта си. Ако пък разполагате и с двете: и с фейсбук страница с много фенове, и с уеб сайт с добра посещаемост, потенциала за възвръщаемост на средствата ви и за печалби от играта ви във фейсбук ще е огромен.

Какво получавате от игрите във Facebook организирани от 3D Уеб дизайн?

 • Получавате увеличаване в аритметична прогресия на популярността на продукта който е награда в играта.
 • Получавате увеличаване на популярността на Facebook страницата (страницата където организирате играта) и на броя на нейните фенове.
 • Получавате увеличаване на популярността на уеб сайта си и дълготрайно посещаване на сайта ви от потребители интересуващи се точно от вашите продукти и услуги. Тоест, получавате дългосрочно таргетиран трафик към сайта си.
 • След края на Фейсбук играта получавате имейл адресите и имената на всички участвали в конкурса и на техните участвали приятели като CSV файл, като впоследствие можете да използвате тези данни както прецените.
Важно: С поръчка на игра или конкурс организирани чрез нашето приложение вие можете да презентирате играта си не на една, а на няколко различни фен страници във фейсбук! Тоест приложението може да бъде добавено на няколко различни страници и по този начин вие можете да наберете много повече желаещи да участват в играта ви!

Примерни цени за организиране на Фейсбук игри

 • Организиране на Facebook игра за един месец: цена 150 лева (инсталация на 1 страница).
 • Игра във Фейсбук за два месеца: цена 200 лв за инсталация на до 3 различни страници.
 • Игра за три месеца организирана в до пет страници: 250 лева.
 • В цените не е включено изработване на картинките за банерите за кампанията!
 • Възможност за провеждане на игри за Фейсбук страници на всякакъв език - нашето Facebook приложение е мултиезично. Разполагаме с готови текстове и предварително дефинирани текстове за игри на Български и на Английски език.
 • Ако ви интересува повече информация за провеждане на рекламни игри чрез Фейсбук приложения, пишете ни. Поръчка или въпросите си можете да пуснете от бутона поръчай отдолу.
Поръчай

Какво още? Нашето приложение за организиране на Facebook игри е напълно завършено и с него до момента са проведени две игри: една за малък бранд и една за много голям бранд - за един от най-големите новинарски сайтове в България. С приложението и в момента се провеждат две други игри за наши страници (в текста отгоре има линк към едната игра). Приложението ни за игри във Фейсбук в момента се доработва на наш тестов сървър и след седмица ще имаме нова, по-красива визия на различните му страници.