EpayBG онлайн покупка на платени добавки

(2 гласа, оценка 5.00 от 5)


Epay.BG разплащане на нашите платени добавки

Вече е налично EpayBG онлайн плащане за нашите платени добавки. До момента можеше да ги закупите онлайн само през PayPal, от днес вече може и през Epay.BG.

Ако сте се регистрирали и влезнали в сайта ни с потребителското си име и парола втоматично след покупката ще получите линк за да свалите добавката от сайта. Ако не желаете да се регистрирате, ще ви изпратим добавката за която сте платили до ЕДИН работен ден на вашия емайл. 

Когато маркирате че купувате добавка системата ви пита чрез кое разплащане, след това може да изберете  Epay.BG. или PayPal.

Бързи линкове: Нашата Директория с всички добавки за сайтове ( безплатни плюс платени ) , а тук са само Платени Добавки които именно можете да купите онлайн през ипей и пейпал.

Цени на добавките за сайтове и промоции

Цените са доста ниски, ще забележите че повечето разработени и предлагани от нас компоненти, плъгини и модули за сайтове са в директорията на половин цена ако ги закупите онлайн. В повечето добавки са налични ръководства за инсталация, следвайте стъпките описани там за да ги качите и активирате на сайта си.

Пуснат е и супорт форум за поддръжка за да може да ви бъде оказана помощ ако имате някакви затруднения при инсталацията на която и да е добавка. Там може да зададете своите въпроси за всички налични компоненти, модули и плъгини за сайтове разработени от нас. 

Промоцията е валидна за ограничен период от време, още не е ясно докога цените ще останат на тези нива, така че побързайте.   

Някои от полезните добавки които можете да закупите онлайн и отстъпката при онлайн покупка 

Забележка: Цените на добавките са пресметнати при курс американски долар / български лев = 1.30 лева.