Автоматичен онлайн магазин за mp3, снимки или софтуер с автоматичен download

(6 гласа, оценка 5.00 от 5)


Автоматичен онлайн магазин за снимки, mp3 или софтуер с автоматичен download на продуктите след онлайн плащане

  Представяме ви нашия нов продукт - изработка на автоматично работещ онлайн магазин от който да можете да продавате картинки, Mp3, снимки или софтуер. Някои от вас биха казали - какъв нов продукт, това го има отдавна в интернет, такива сайтове има много. 

Какво е новото в онлайн магазина?

Ново в нашия онлайн магазин е само едно нещо - цената! Всички тези сайтове и онлайн магазини продаващи онлайн музика и картинки с високо качество са с доста високи цени. Цената за подобен онлайн магазин при нас вече стартира от 500 лева!

За какво може да ползвате такъв тип онлайн магазини

Онлайн магазина може да ползвате за:

 • онлайн продажба на снимки и фото
 • онлайн продажба на картинки (pictures)
 • онлайн продажба на mp3 и музика
 • онлайн продажба на pdf файлове
 • онлайн продажба на гайдове (guides) и упътвания
 • онлайн продажба на софтуер

  Какво по-хубаво от това да обявите за продажба дълго събираните ваши красиви снимки или композираната от вас музика, може да продавате онлайн дори упътвания за често срещани проблеми със софтуер и операционни системи във вид на txt, pdf, doc, zip, rar формат.  

По какъв начин ще работи автоматичния онлайн магазин за автоматично сваляне на продукти

Създавате категории и подкатегории, качвате продукти в тях, прикачате платени файлове за сваляне за всеки продукт по отделно, които може да се свалят чак след като продукта се заплати от купувача. Отделно във всеки продукт освен снимка може да прикачате и файл който да е наличен за free download. Ако продавате картинки или авторски качествени снимки към тях може да се добавя автоматично воден знак или да се генерира миниатюра, като на потребителя се показва само миниатюрата.

Когато в магазина влезе потребител и си купи нещо той може да го плати веднага онлайн през следните онлайн разплащания:

 • PayPal
 • Epay.BG
 • Money Bookers

Забележка: По желание може да се добавят още възможности за онлайн разплащане като Google Checkout, 2checkout, разплащане с кредитна карта, Autorize.net и други.

След като плати поръчката вашия онлайн магазин разбира автоматично че парите са преведени и връща на купувача линк откъдето да свали платения файл. Линка работи само за този купувач който е купил продукта и се вижда само от акаунта му след като е влязъл в онлайн магазина с потребителското си име и парола.Може да бъде конфигурирано и линка да е временен, тоест да е активен само за определен период от време. 

 Няколко предимства на този тип онлайн магазини изработени от нас

 • Ниска цена
 • Вградено онлайн разплащане през Epay.BG и PayPal
 • Висока сигурност - продукта гарантирано може да бъде свален само от този който го е заплатил и работи с криптиране - данните за покупката се обменят между магазина и онлайн разплащането криптирано с 256 битов протокол.
 • Няма нужда от никаква поддръжка, тоест не е нужно непрекъснато да се занимавате с магазина. Еднократно вкарвате продуктите за продажба, след това само прибирате парите от акаунтите на онлайн разплащанията си.

Поръчай автоматичен онлайн магазин сега

Новогодишно пожелание от екипа на 3Д Уеб Дизайн: Пожелаваме Ви Весели празници и страхотно посрещане на Новата 2010 година!