Цветен уеб дизайн или пребоядисай сайта си за секунди

(5 гласа, оценка 4.80 от 5)


Последен писък на модата в уеб дизайна - пребоядисай сайта си.

Е, ние си го можем - имаме запаметени около двадесетина стила за модулите в Css-а, не че е проблем за пет минути да репродуцирам още 20.

Цветния дизайн на цветния сайт.

Във всички наши пакети за динамичен сайт над 500 лева получавате вградени възможности за смяна темата на модулите и възможност за модул за банери на мястото на логото (шапката) на сайта!

Сайта ви изглежда по един начин, но всеки модул отдолу или отгоре на съдържанието или в лявата или дясна колона има няколко възможни цвята и теми. С въвеждането на една дума в специално поле в админ панела можете да сменявате цветовете на модула с до 3 клика на мишката. По този начин можете да преобразите външния вид на сайта си на до 50% за има-няма 5 минути!

  • Лого, шапка на сайта. Имате и N на брой логота за сайта с различни рекламни посления към клиентите си и с различен линк за всяко лого. По този начин можете да насочвате клиентите си към различни ваши продукти и категории в сайта.
  • Цветовете на дизайна. С такъв сайт всеки от вас може лесно да влезе в ролята на художник и да "пребоядиса" сайта си за секунди. Плащаш един сайт, получаваш... хамелеон.
  • Големата промоция. После ще ми вика оня, че големата промоция била за Сайт-картоф от Самокоф... цветен уеб дизайн

Има и друго, още по-интересно: Теория на хаотичната Seo оптимизация за търсачки (хич не знам как го праим, ма са получава) и бездаискащия но успяващ уеб дизайн.

Ха наслука. Дано да имате и вие толкова късмет като нас да правите такиве сайтове. А и да са ви клиентите толкова доволни.