Уеб дизайн на сайт за мебели Мебелите

(7 гласа, оценка 5.00 от 5)


уеб сайт за мебели

Изработка на сайт за мебели Мебелите

Уеб сайт: мебели от Мебелите, поръчка и изработка на мебел и дърводелски услуги. Градинска мебел, дървени конструкции, врати, стълби, парапети, огради и веранди.

Какво е включено в сайта: Php сайт със CMS и красиви Javascript галерии. Флаш галерия, Tag Cloud, оптимизирано търсене, Ajax Rotator и много други функции.

Seo оптимизация на сайт за мебели

В мебелния уеб сайт са включени SEO оптимизация за търсачките от високо ниво и с отлични резултати. OnPage Seo оптимизиране на сайта.

Веднага след изработката уеб сайта вече бе индексиран от Google. В последствие този уеб сайт бе seo оптимизиран за най-важните си ключови думи и настоящем е все още класиран за следните ключови думи: изработка мебели, изработка мебел, поръчка на мебели, поръчка на мебел, кухненска мебел, мебел, мебели и мебелите. Също така всички вариации на производител и производство в комбинация с мебел и мебели са в първите десет резултата на Google

Какво предлага фирмата за мебели?

Мебелите произвеждат и предлагат доста добри продукти все едно излезнали от кориците на някое списание. Те са един от изявените Софийски производители на мебели. Произвеждат:

  • Производство на всякакви видове мебели;
  • Продажба на мебелите на едро и дребно;
  • Поръчка на други видове мебел;
  • Изработка на мебели по поръчка;
  • Кухненска мебел;
  • Изработка на всякакви видове мебели и кухненски маси;