Превключи към мобилна версия на сайта

Уеб дизайн на сайт за мебели Мебелите

(7 гласа, оценка 5.00 от 5)


уеб сайт за мебели

Изработка на сайт за мебели Мебелите

Уеб сайт: мебели от Мебелите, поръчка и изработка на мебел и дърводелски услуги. Градинска мебел, дървени конструкции, врати, стълби, парапети, огради и веранди.

Какво е включено в сайта: Php сайт със CMS и красиви Javascript галерии. Флаш галерия, Tag Cloud, оптимизирано търсене, Ajax Rotator и много други функции.

Seo оптимизация на сайт за мебели

В мебелния уеб сайт са включени SEO оптимизация за търсачките от високо ниво и с отлични резултати. OnPage Seo оптимизиране на сайта.

Веднага след изработката уеб сайта вече бе индексиран от Google. В последствие този уеб сайт бе seo оптимизиран за най-важните си ключови думи и настоящем е все още класиран за следните ключови думи: изработка мебели, изработка мебел, поръчка на мебели, поръчка на мебел, кухненска мебел, мебел, мебели и мебелите. Също така всички вариации на производител и производство в комбинация с мебел и мебели са в първите десет резултата на Google

Какво предлага фирмата за мебели?

Мебелите произвеждат и предлагат доста добри продукти все едно излезнали от кориците на някое списание. Те са един от изявените Софийски производители на мебели. Произвеждат:

  • Производство на всякакви видове мебели;
  • Продажба на мебелите на едро и дребно;
  • Поръчка на други видове мебел;
  • Изработка на мебели по поръчка;
  • Кухненска мебел;
  • Изработка на всякакви видове мебели и кухненски маси;