Нова Българска безплатна директория, даваща линк с Google Pagerank 4

(2 гласа, оценка 3.50 от 5)


Нова Българска безплатна Директория, даваща линк с Google Pagerank 4

Български Такси портал - Безплатна реклама и регистрация

В сайта вече работи директория с безплатна регистрация. За определен период от време всеки нов сайт получава директен линк с Google Pagerank 4 от началната страница на сайта! Директорията работи на същия принцип както тази на Rss новини.

Seo оптимизация на директорията? Пак на същото високо ниво. Който желае, може вече да я ползва, работи на 100%, тестовия период вече премина.

Платена реклама и банери

Български Такси портал, каталог на Таксиметрови и транспортни фирми и услуги в България пусна предложенията си и за платена такси реклама.

На изгодната цена от 5 лева месечно можете да закупите топ място за разполагане на рекламния си банер, ако желаете таргетирана реклама от потребители и фирми интересуващи се точно от транспортни и таксиметрови услуги и превози и свързани с таксиметров и автомобилен превоз продукти и стоки.

Банерите са подходящи за фирми продаващи авто-части, добавки и аксесоари, газови и метан инсталации, както и за самите таксиметрови фирми, за по-голяма популярност и повече клиенти и реклама на уеб сайта си (ако имат).

Такси портал Bg Taxi.