Най-евтиния и бърз начин за започване на бизнес в България

(8 гласа, оценка 5.00 от 5)


изработка на онлайн магазин в България

Най-евтиния и бърз начин за започване на бизнес в България

Електронният магазин понастоящем е най-евтиния и бърз начин за започване на бизнес в България. Всички знаем, че за наемане на помещение, персонал, оборудване на магазина, дори и само изготвянето на документите му и съответните разрешителни са необходими над две хиляди лева като минимум!

В съпоставка за започването на успешен онлайн бизнес са ви необходими:

  • Компютър, мобилен телефон или таблет с интернет - 70% от всички българи вече имат и не са необходими никакви допълнителни вложения, дори и най-старата бракма върши работа, нужен е само достъп до интернет
  • Уеб сайт - електронен магазин за публикуване на стоките или услугите
  • Някакво количество SEO оптимизация на сайта ви или просто да е изработен от фирма, която знае какво прави.
  • Освен че трябва фирмата изработваща сайта ви да знае как да ви изведе на топ позиция, трябва и да го направи! А именно - обикновено това става срещу заплащане. Друг е въпросът, че различните фирми за уеб дизайн го правят срещу коренно различни суми.
  • Според Българския закон за Електронна търговия ще ви трябват и регистрирана фирма, без значение каква и касов апарат.
  • И още... НЯМА ОЩЕ! ТОВА Е ВСИЧКО. Най-общо казано с инвестиция от 500 лева за приличен онлайн магазин и регистрирана фирма, бизнесът ви започва веднага!
  • 500 лева уеб сайт + 500 лева за фирма и касов апарат = 1000 лева.

Съпоставката с евентуални разходи за един реален действащ магазин са неуместни, да не говорим за разходите му за поддръжка, заплати и много други. А ако пресметнете дългосрочно до какви разходи ви води истинския магазин и разберете колко пари може да изкарва един онлайн електронен магазин на топ позиция в Google, направо ще разберете къде е бъдещето.

Естествено, бъдещето ни е все по-тясно свързано с интернет във всичките му форми. Колкото по-късно го разберете, толкова повече ще трябва да догонвате другите после.

Въпросът е вие от кои хора ще бъдете - от тези които правят пари чрез интернет или от тези дето само си плащат интернета... и гледат другите как правят пари!

Разгледайте предложенията ни за изработка на онлайн магазини или Поръчайте изработка на електронен магазин сега!