Модули за онлайн магазин

(10 гласа, оценка 5.00 от 5)


Модулите за Изработка и уеб дизайн на електронни онлайн магазини:

Eлектронен онлайн магазин: Упътване за употреба и възможности, модули, примери и опции.

онлайн магазин модули

Всяко от каретата в магазина е модул: Информация, езици, новини, най-купувани, производители, търсене, раздели, отзиви и реклама - всички те представляват модули в магазина. Всеки модул може да бъде скриван, местен нагоре-надолу в съответната колона или преместен от лявата колона в дясната.

онлайн магазин модули настройки

От вашия административен панел вие имате контрол над повечето параметри като колко нови продукта да показва модула за новите продукти, каква да е извежданата бройка на промоционалните продукти, на колко записа в адресната книга да има право всеки клиент и много други.

онлайн магазин нови продукти

Тук е показан външния вид на страницата с модула за нови продукти. На нея присъства ВСЕКИ от продуктите в магазина ви по реда на включването му във вашия каталог. Модула е много полезен и заради това, че чрез него търсачките като Google, достигат до всички ваши продукти, за да ги индексират.

онлайн магазин производители

Тук е показан външния вид на модула за сортиране на продуктите в магазина по производител. Когато клиента избере даден производител от падащото меню, се отваря списък с всички продукти на дадения производител.

 

онлайн магазин страница на продукт

Изглед от страницата с информацията за самия продукт в електронния онлайн магазин. Информация за продукта, миниатюра от снимката на продукта и линк към самата снимка в пълен размер.

 

онлайн магазин снимка на продукт

Тук е показан външния вид на модула за информация за конкретния продукт. Възможно е тази страница да бъде оформена по различни начини, снимките да се отварят анимирано, със скрипт или да се показват няколко снимки с бутони предишна - следваща.

 

онлайн магазин категории

 

Каква е структурата на продуктите в онлайн магазина?

Структурата на продуктите в онлайн магазина е относително проста. Имате категории продукти, и в тях продукти. Всяка категория можете да наричате както желаете, а също и да я преподреждате нагоре-надолу в списъка. Действията с тях са пределно прости и се извършват за секунди.

 

онлайн магазин продукти

 

Как се добавят продукти в електронния ви магазин?

Продуктите в нашите електронни магазини се добавят изключително лесно. Ако имате текста и снимката за продукта, въвеждането на един продукт в каталога отнема не повече от една минута.

 

 

онлайн магазин въвеждане на продукт

Външен вид и функции на модула за добавяне на нов продукт в електронния магазин

Имате няколко полета за попълване, като производител, има ли стоката ДДС или не, на коя дата е постъпила в магазина, цена, заглавие и описание на продукта на толкова езика, колкото имате активни.

 

 

онлайн магазин въвеждане продукт

Съществуват още полета за задаване бройката на складовата наличност на продукта (вашия магазин може да я пресмята автоматично, ако сте включили опцията), тегло на стоката, нтернет адрес за повече информация (евентуално на сайта на производителя) и поле, от което качвате картинката на продукта директно от вашия компютър.

 

 

 

онлайн магазин екстри

Екстри и опции в онлайн магазините

Предлагаме разработени голям брой модули предоставящи допълнителна функционалност на магазина ви като модулът описан по-горе добавящ динамично ключовите ви думи във всеки продукт и увеличаващ резултатите в Google с 30 до 50%. Забележете, че тези модула са налични като екстра и не се предлагат в пакета за 250 лева!

 

онлайн магазин опции

Много полезни са и модулът за RSS фийд и модул с много подробни статистики за това кой в момента е онлайн в магазина ви и какво точно прави там.

Модулът за подробна статистика за това кой в момента е онлайн в магазина ви предоставя статистика не само за клиентите и гостите в магазина ви, какво разглеждат, дали пазаруват, от кой сайт са дошли, но и за ботовете на търсачките, както и какво точно индексират в момента.

Автоматично добавяне на воден знак за онлайн магазин

онлайн магазин въвеждане на продукт

Картинката вдясно показва високо ниво на онлайн магазин с 15 снимки за един продукт и автоматично добавяне на воден знак към снимка на продукта по избор - към снимките които качите ако сложите отметка при качването ще се добави воден знак който е прозрачна картинка и се наслагва върху оригиналната снимка. Водния знак може да е сложна и красива снимка - израбтваме я отделно в зависимост от това което искате да има на нея. Повече за Автоматичното добавяне на воден знак.

Стандартно, дори и в пакета за 250 лева получавате опциите за преглед на най-често видяни продукти, най-купувани, а също и статистика за клиентите по обща сума на покупките им.

Допълнителни модули за онлайн магазина си можете да поръчате по всяко време. Разполагаме с избор от над ТРИ хиляди вида!

Рекламна мрежа с онлайн магазини

Нашата фирма е изградила рекламна мрежа от съществуващите изработени от нас онлайн магазини и при желание можете да бъдете включени в нея за размяна на рекламни банери с цел рекламиране и по-висока посещаемост на магазина ви. По този начин много бързо получавате висока посещаемост на онлайн магазина си и бърза възвръщаемост на вложените средства.

Още Полезна информация за Интернет магазините:

Поръчай сега: Евтин онлайн магазин с мобилна версия или Качествен онлайн магазин от висок клас. Безплатни ръководства: Как 3D Web Design планира и оптимизира онлайн магазин. И какво представлява SEO оптимизацията: как се прави оптимизация на онлайн магазин.