Копирайтинг услуги

(1 глас, оценка 5.00 от 5)


Копирайтинг услуги на 3D Уеб дизайн ЕООД

След последните интервюта за нови копирайтъри успешно набрахме още два нови копирайтъра и вече разполагаме с ПЕТ работещи за фирмата ни копирайтърки. Сега можем да кажем смело, че сме една истинска копирайтинг агенция с голям капацитет за поръчки. Фирмата ни досега работеше качествено, но бавно. От днес вече ще работим качествено и бързо, защото сега можем да покрием много по-голям обем от поръчки едновременно. Seo копирайтинг услуги на 3D Уеб дизайн

3D Web Design предлага качествени копирайтинг услуги от опитни копирайтъри. Три от копирайтърите ни работят при нас вече четвърта година. Огромният опит който са натрупали през това време (разполагаме с 370 български и 120 англоезични сайта --> всички тези сайтове трябва да се пълнят със съдържание == непрекъснато писане) ги прави истински факири които могат да пишат качествено по почти всяка тема която им се подаде.

Професионалната ни работа в големи обеми води до ниските цени на копирайтинг услугите ни - цена/качество които няма как да намерите другаде. Реално повечето Seo фирми ползват подизпълнители за поне част от линк билдинга и копирайтинга който предлагат на своите клиенти (това са двете главни услуги с които се класира клиента). И един от най-често ползваните такива подизпълнители сме ние. За петте години през които предлагаме такива услуги, сме изпълнили написването на над 1500 пакета от по 40 статии (40 статии по 300+ думи текст е най-поръчваният ни пакет).

Професионални Seo Копирайтинг услуги

Какви копирайтинг услуги предлагаме?

  1. Копирайтинг плюс линк билдинг в пакет (или изграждане на връзки или външна оптимизация - OffPage Seo). Разполагаме с над 500 сайта наша собственост. Класираме в Google както клиенти, така и сайтове на колеги които реално са ни конкуренти. Цените са едни и същи и в двата случая, щом плащате - получавате.
  2. Чист копирайтинг - само написване на текстове. Цените са тук. На същата страница е обяснено и какаво е копирайтингът (на английски copywriting), как и защо се прави.
  3. Писане (дописване) и пренаписване на текстове за уеб сайтове.
  4. Всяка копирайтинг услуга се извършва след задълбочено проучване на сайта и бизнеса за който ще се пише. Вие подавате вашите изисквания, ключовите ви думи и адреса на сайта ви, останалото правим ние.
  5. След извършването на услугата, получавате текстовете по имейл.
  6. С колко ще вдигнем класирането на сайта ви? Искате ли да разберете какъв ще е ефекта? Примери за резултатност на копирайтинг и линк билдинг услугите ни има тук.
Откъде да поръчате копирайтинг услуга - свържи се с 3D Уеб дизайн сега: на телефон 0898615736 или по имейл: Контакти.