Коледна промоция на динамичен сайт

(0 гласа, оценка 0 от 5)


Коледна промоция за изработка на динамични сайтове

Коледа е, Рождество Христово е един от най-големите християнски празници. По този случай обявяваме нашето промоционално предложение:

Безплатни екстри за сайта ви на стойност до сто лева за поръчалите изработка на динамичен сайт до пети Януари 2009-а година. Промоцията е валидна само за приети за изработка сайтове във вид на капаро за тях.

Обърнете внимание, че обикновено промоции и намаления правят уеб дизайн компании, които са свободни в момента или нямат постоянна заетост. Ние имаме работа за още десетина дни напред (дизайнерите обикновено работят по 30 дни в месеца) и няма да можем да започнем сайта ви до пети Януари, но поръчате ли сайта си в този период, вътре в промоцията сте.

Ако не са ви необходими екстри и модули за сайт, а някаква друга услуга - оптимизация и класиране на сайта ви на по-горна позиция в търсачки, поддръжка или професионално въвеждане на съдържание в сайта ви, редизайн, няма проблем - ще получите каквото изберете от всичко изброено. Работата си е работа, няма значение дали ще положим осем часа труд по сайта ви в конфигурирането му или ще прекараме осем часа в усилия да го вдигнем малко в търсачките.

Условия на промоцията

Защо сумата е до 100 лева, а не твърдо сто? На сайт за 250-300 лева не може да очаквате отстъпка от сто, затова и промоцията е процент от стойността на сайта ви, а именно - 10%. За сайтове около 1000 лева и нагоре ще получите бонус пълните сто. За включени се смятат поетите и капарирани сайтове, не тези с които тепърва започва кореспонденция по емайл, която може да се точи с месеци.

Срок на промоцията

Внимание: Имате само четири работни дни, за да се включите! Двадесет и девети и тридесети Декември 2008-а година и пети и шести Януари 2009-а.

Ако се интересувате, заповядайте при нас. Нямаме маркетингов отдел и не пишем сложни оферти на клиентите, което ще рече, че не плащате и заплатите на неизбежната бюрокрация в една голяма фирма чрез парите за сайта си. Плащате само на един дизайнер, един Php програмист и един Seo оптимизатор и уеб разработчик (засега фирмата е от трима души).