Класиране в Google за климатици

(4 гласа, оценка 5.00 от 5)


Класиране в Google за ключова дума климатици

В момента на писането на тази новина класирането в България за думата климатици в топ 10 на гугъл струва над 1900 лева и това е една от най-трудните български ключови думи. След момента на класирането по тази и подобните й ключови фрази тези пари се избиват от класирания уеб сайт за не по-малко от девет до дванадесет месеца.

За последните Три месеца това бе най-конкурентната Българска ключова дума! За справка: сравнение на конкуренцията на най-трудните бг ключови думи за последните 60 дни базирано на броя линкове. (Коефициент 0.33 означава че броя нови линкове съдържащи в анкора си думата климатици се е увеличил за последните 60 дни с 33 процента спрямо всички индексирани)

В момента сме Seo консултанти на един от първите десет сайта и сме класирали един от сайтовете в петицата и един от сайтовете в десетката. Преди да започне да работи с нас уеб сайта бе на позиция 50+. Класиран от нас сайт за климатици е в десетката, а impas-klima.com сме класирали на Трето място!

Оферти и цени за класиране в Google за думата климатици

  • Класиране за климатици на първа страница на Google - цена 1900 лева
  • Класиране за климатици в първите пет резултата на Google - цена 2500 лева
  • Класиране за климатици в първите три резултата на Google - цена 3000 лева

Цените са приблизителни, валидни са само ако сайта ви е изработен от нас. Ако имате съществуващ сайт и той не е изработен от нас точна цена може да получите само ако отправите от тук: запитване за seo оптимизация.