Изработка на Портал RSS новини, времето, спорт и бизнес

(2 гласа, оценка 5.00 от 5)


Rss-novini.net: Портал RSS новини, времето, спорт, и бизнес - всички новини на едно място и то без реклами. Готино, нали?

Борсова информация, новини, валутни курсове, времето и спорт.

уеб сайт новини
Не ви ли е омръзнало да гледате реклами? Омръзнало ли ви е да влезнете в някой сайт и да се ровите десет минути докато намерите това, което търсите?
Какво виждате през всичкото това време? Двадесет реклами и едно полезно нещо, ако въобще сте го намерили.
Не би ли било добре за две минути да мога да влезна някъде и да видя всичко което търся без спам и реклами?

Идеята на сайта е тук да се публикуват последните новини, спорт, бизнес, валутна информация и времето.

От тук вие имате поглед върху всички новини от последното денонощие на всички добри сайтове от едно място. Целта: максимална бързина и удобство.

Всичко е подредено по категории като например за новините са Светът, Европа и България за сега.

В сайта няма никакви реклами, затрудняващи навигацията елементи и други такива. Целта е всичко най-важно от всяка категория за която се сетите да го има и по-най-бързия начин да намерите нужната ви информация.

Сайта е с класическа бяла контрастна цветова схема за най-добра четимост като повечето сайтове за новини. Ползват се последната дума на технологиите за Web2.0 - Spotlight, Motools и други скриптове.

Ако знаете добър сайт за новини, спорт или друга полезна информация, който го няма в нашата директория, пратете ни линка. Ако сайта ви е на такава тематика и има работещ RSS фийд, пратете ни и него.

Изпратения от вас сайт ще бъде включен до 24 часа.

Какво е необходимо, за да може и новините на моя сайт или блог да излизат в тази директория?

Трябва сайта ви да има стандартен RSS фийд версия 1.0 или 2.0.

Каква е разликата? Ако е RSS 2.0 новините ще излизат с картинки, ако не е ще се извежда само текст.

Моя сайт е вече включен, но се извеждат само последните N на брой новини? Какво да направя, за да публикувате повече новини от уеб сайта ми?

Както вече сте разбрали нашия сайт е система работеща през RSS фийдовете на сайтовете в конкретната директория. За да извеждаме повече теми или новини от вашия сайт е необходимо да конфигурирате фийда си да синдицира повече на брой обекти.

Дали няма да е неудобно за досегашните ми абонати ако направя така?

Не, няма. Не е необходимо да променяте настоящия си RSS фийд. Просто направете един нов, задайте му да синдицира желаните от вас категории и брой обекти и ни пратете адреса. Можете дори и да не публикувате линка на сайта си, при нас вашите новини ще излизат.

Сайта можете да видите на адрес: http://rss-novini.net