Автоматично добавяне на воден знак за онлайн магазин

(3 гласа, оценка 5.00 от 5)


онлайн магазин въвеждане на продукт

Автоматично добавяне на воден знак на снимките за онлайн магазини

На картинката вдясно мже да видите високо ниво онлайн магазин с възможност за добавяне на над петнадесет снимки за един продукт и автоматично добавяне на воден знак към някоя от снимките на продукта по избор - към снимките които качите ако сложите отметка при качването ще се добави воден знак.

Водния знак е прозрачна картинка и се наслагва върху оригиналната снимка. Водния знак може да е сложна и красива снимка - израбтваме я отделно в зависимост от това което искате да има на нея.

Модула работи на следния принцип: Когато качвате снимка на продукта си, презаписва снимката като и добавя автоматично воден знак. Водния знак се добавя автоматично от изображение - картинка, като винаги се центрира автоматично във финалната снимка. Водния знак винаги изглежда красиво, автоматично се променя размера му според това колко голяма снимка качвате.

Може да се избира какво да се добавя като воден знак, може да е надпис, символ, картинка или и двете. Може да се избира нивото на прозрачност, цвета и шрифта на добавения текст и размера му, а също и нивото на компресия на изходния файл за jpg.

Цени за модул за воден знак на снимките за онлайн магазин

  • Цена на модула за онлайн магазин - 60 лева.
  • Цена за редовен клиент - 50 лева (всички наши клиенти при повторна поръчка ползват отстъпка).
  • В цената не е включена изработка на прозрачни картинки за водния знак! Може да се ползва ваша картинка или да я изработим ние.
  • Можете да качите само една голяма снимка за продукта - малката снимка ще се генерира автоматично (миниатюра), а водния знак ще се добави само към голямата снимка.
Поръчайте сега: Евтин онлайн магазин с мобилна версия или Качествен онлайн магазин от висок клас.