Epay.bg разплащане

Epay.bg разплащане

Самостоятелно универсално Epay.Bg разплащане

Този плъгин разработен от 3D Web Design е самостоятелно универсално разплащане за Epay.bg - дава ви възможност да приемате плащания през системата на Ипей през ВСЯКАКЪВ вид сайт - навсякъде където вмъкнете кода на разплащането!

Въпреки че плъгина е качен в категорията ни за подобни разплащания за Джумла, той не е плъгин за никой вид CMS! Модула е съставен от самостоятелни php файлове и може да работи с Всякакъв тип сайтове, дори със статични сайтове! Единственото изискване е сървъра ви да има поддържа php.

Настройките на Ипей разплащането и начина му на работа са следните: Вие се регистрирате в Epay.Bg като търговец, а Ипей ви дава клиентски номер и секретен ключ. Вие въвеждате тези данни в нашия модул и го качвате в отделна папка на сайта си като след това вмъквате специален код където желаете във вашия сайт и там се появява формата за плащане.

Когато потребителя кликне на бутона плати, той е препратен за плащане към сайта на Epay.bg. След като сумата се плати, уеб сайта на Epay връща обратна връзка към уеб сайта ви и поръчката на потребителя се маркира като платена, като вие виждате дали е платена в опростен административен панел.

Екранни снимки и ръководство за разплащането за Epay.BG:

Цялата информация е тук: Демо за работещо разплащане, документация, функции, скрийншотове и ръководство за инсталиране за Epay.BG разплащането.

Плъгина за разплащане през Epay.BG изисква версия на php 5.3 или по-висока! В архива са кратко ръководство, скрийншотове и файловете.

Последната версия е 1.0.1, от 06 Март 2014 година. Цена: 22 USD, около 30 лева (в зависимост от валутния курс). След покупката можете да ползвате разплащането на колкото желаете уеб сайтове. Възможните начини да закупите модула са през PayPal или през Epay.BG.
File Name: epay-bg-standalone-unzip.zip
File Type: application/zip
Hits: 6210 Hits
Created Date: Wednesday November 23, 2016 03:39:21
Last Updated Date: Thursday March 06, 2014 19:30:54
Number of Updates for Subscription: 3 Downloads Subscription