Static or Dynamic Web Site, questions and answers

(19 votes, average 4.32 out of 5)


Как да избера уебсайт, статичен или динамичен сайт

Всеки от вас си е задавал въпроса: Как да избера сайт? Кой тип уеб сайт е най-подходящ за мен? Коя уеб дизайн фирма да изработи сайта? Е, отговори на някои от тези въпроси ще намерите в тази статия. Те ще ви помогнат да решите, а също така ще разберете какво точно получавате при 3D Уеб дизайн и как точно го получавате.

Десет причини да изберете нас или статичен и динамичен уеб сайт

 1. Съотношение цена - качество
 2. Етапи на изработка, заплащане и прозрачност
 3. Функционалност
 4. Пакетни цени в които е включено всичко необходимо, за да бъде сайта ви номер едно
 5. Ефектност и външен вид
 6. Възвръщаемост на средствата
 7. Поддръжка
 8. Реклама
 9. Приятелско отношение и безплатни консултации
 10. Бързина и възможно най-съвременна платформа за изработка
 11. Възможности за изработка на свръх сложни огромни автоматизирани сайтове и автоматично работещи функционалности за сайтове. Пример за автоматичен сайт растящ с 2000 страници дневно
 12. Прозрачност и взаимодействие с клиента във всички фази на изработката на сайта без посредници. В нашата уеб дизайн фирма няма секретарки, проект мениджъри и други посредници - комуникирате директно с хората изработващи сайта ви. Това допринася за намаляване на времето за реакция и намаляване на разходите, а от там и намаляване на цената за изработка на сайта ви.
 13. Подсигуряване на техническа информация, включително пакет за обучение със системата за контрол на съдържание
 14. Модела ни предлага значително пестене на средства, и доказало се качество в областите на динамично управление и за уеб базирани уеб сайт проекти

1. Съотношение цена качество на сайт

Огледайте се. В българския и световен интернет има много фирми, които могат да ви направят уеб сайт.
Пуснете търсене за "уеб дизайн" в Google. Проверете цените, продуктите и претеглете внимателно плюсовете и минусите на всяка от фирмите. Защо ние не се притесняваме от конкуренцията? От всички тези български фирми, които са ни конкуренция, ние може да не сме най-голямата фирма, но за същите цени никой няма да ви направи такъв сайт, какъвто ще получите при нас.

2. Етапи на изработка на сайта, заплащане и прозрачност

Нашата компания прилага индивидуално отношение към всеки уеб сайт и клиент за по-голяма гъвкавост. За по-малките проекти обикновено е достатъчно да си закупите домейн и хостинг, за да започнем работата по сайта. За да получите индивидуална оферта максимално бързо, се обадете на 0898615736.

Клиента при нас получава пълна информация за етапа на завършване на проекта по всяко време и може да промени целия или част от него. Сумите се заплащат на етапи, например заплащате капаро от 30%, след това следващите 30% и при предаването на сайта остатъка. Получаваме пълната сума, чак когато вие сте доволни и сайта е завършен. Примерен договор с нас можете да видите тук.

3. Функционалност на сайта и типове сайтове

Когато на вас ви е необходим сайт е наложително да знаете следното:

 • Сайтовете най-общо се делят на два вида - статични и динамични
 • Статичните сайтове са HTML сайтовете - може да изглеждат чудесно, но не може да им се придаде особена функционалност. Сайта се изработва лесно и бързо, но са необходими доста усилия и умения за редактирането му, за ъпдейт или добавяне на нови страници, статии или дори само за една картинка. Дори и да можете да го правите, труда за изготвянето му не е оправдан, ако смятате той да бъде повече от няколко страници. Ако сайта ще е до 10-на страници е допустимо да бъде HTML.
 • Динамичните уеб сайтове са написани най-често на PHP и са свързани с MYSQL бази данни. Всяка такава страница може да генерира произволен брой подобни уеб страници с лекота и без голямо количество вложен труд. По този начин вие можете с лекота да добавяте, триете и променяте страници и да актуализирате сайта си без да разбирате от уеб дизайн и уеб програмиране.
 • На този тип сайтове може да се добавят множество умни функции като например при онлайн магазините, които задължително трябва да могат да смятат, помнят, да превръщат сумите от лева в долари или евро например. Възможностите са безкрайни. При нас получавате този тип уеб сайтове като три различни пакета, с три ценови нива за всички случаи. Всеки един от пакетите може да се надгражда с модули и функции до постигане на желаната функционалност.
 • Динамичните PHP сайтове при нас задължително се изработват с перфектен административен панел, от който са достъпни всички функции и е елементарен за употреба. Искате да го видите? Вижте тук - динамичен сайт.
 • А ако искате да прочетете в подробности какви са разликите и на какъв принцип работи всичко това: статичен срещу динамичен сайт
 • Важно е да знаете, че на фрий сървъри като Hit.bg не можете да имате PHP сайт, тъй като те просто не поддържат бази данни и PHP! Такива сайтове могат да бъдат изградени чрез компании предлагащи хостинг като Хост България, които предлагат чудесно съотношение цена/качество. В повечето случаи при такива български компании за хостинг цените варират между 3 и 10 лева месечна такса, в зависимост от тарифния план който ви е необходим.

4. Пакетни цени на уеб сайтове

Не случайно сме предложили на вашето внимание шест пакета за изработка на уеб сайтове. В тях е включено това, което опита ни е показал, че ще ви е необходимо в 99% от случаите. Освен всичко друго, ако сметнете поотделно всяка една от функциите, която включват, ще забележите, че заплащате точно 50% от сумата за труд.

Как можем да си позволим да получаваме само 50%? Много просто - като всички професионалисти имаме разработени модули за повечето случаи и се спестява голяма част от труда, ако трябваше да се прави всичко от нулата. Голямата новост тук е базовия PHP пакет за уеб сайт, който има 90% от функционалността на по-скъпите пакети, но няма част от възможностите за персонализация, които са доста трудоемки. За 250 лева получавате динамичен сайт с голяма функционалност и възможности на цял портал.

5. Ефектност и външен вид на сайта

Ние не желаем да ви убеждаваме в нищо, което вие сами няма да видите на нашите сайтове. Ние не изработваме свръх ефектни сайтове с флаш анимация, ние изработваме умни сайтове и функционалности за сайтове с административен панел.

Функционалности за уеб сайтове

Нашата фирма е един от големите разработчици в света на приложения и функционалности за едни от най-популярните CMS системи за динамичен сайт и онлайн магазин. Ние сме една от малкото български фирми за уеб дизайн, разработила официално одобрена от Google добавка за новини за уеб сайтове - нещо доста сложно като процедура, като екипа на Google определено одобрява само най-добрите разработки.

6. Възвръщаемост на средствата от уеб сайт

Когато вие се доверите на една фирма да ви направи уеб сайт, вие поемате някакъв риск. Давате известна сума пари, срещу която получавате продукт, услуга или и двете. Възможностите за възвръщаемост на парите са три в повечето случаи и изцяло зависят от това, какво ще получите на финала.

 • Фирмата ви прави хубав сайт, но той така и не се появява на висока позиция в търсачките и продажбите ви са слаби
 • Фирмата ви прави лош сайт, който пак така го няма в търсачките и вие съвсем се отчайвате
 • Фирмата ви прави хубав сайт, с: 1. чудесно откриваема всяка страница от него. 2. сайта е класиран за високо търсена ключова дума в десятката на Google. В този случай вие си връщате парите за нула време. От над 230 изработени от нас уеб сайта имаме 40 на които са изпълнени и двете условия и на всички без изключение е изпълнено първото.

При първия случай е възможно да сте доволен или не. Може да сте доволен, ако такава е била уговорката за изработка на сайта и вие сте го получили на изгодна цена. Можете след това да се обърнете към специализирана SEO агенция, която да позиционира сайта ви на топ позиция в търсачките. При нас това може да ви се случи САМО ако уговорката за изработка на сайта е била такава и SEO оптимизация не е била включена в цената.

Във втория случай сте за никъде. Трябва или сайта ви да бъде направен наново или някой да се захване с редизайн. При нас това нещо не може да ви се случи. Защо? Вие ни заплащате 80% от сумата след завършването на сайта. Ако не сте доволни, няма да ви вземем пари! Пример за такава гаранция е и пакета ни за SEO оптимизация на електронни магазини.

При третия случай всички са доволни и ние получаваме не просто клиент, а един нов приятел. Постиженията и резултатите на изработени от нас сайтове можете да видите тук. А тук са офертите ни за Seo оптимизация.

7. Поддръжка на сайта

Всички клиенти поръчали някой от пакетите над 250 лева: Онлайн магазин - пълен пакет, фирмен или корпоративен PHP уеб сайт, получават подарък един месец безплатна пълна поддръжка и един месец ежедневно обновяване на сайта плюс пълна гаранция. Ако желаете можете да сключите с нас и договор за абонаментна поддръжка.

8. Реклама на уеб сайт

Всички клиенти поръчали някой от пакетите без Малък фирмен сайт получават подарък един месец реклама в пет посещавани сайта. А всички клиенти поръчали сайт на стойност над 1000 лева - двойно по-голям пакет реклама. Сайта ви ще бъде рекламиран докато не бъде изведен напред!

9. Приятелско отношение и безплатни консултации

На никой от нашите клиенти никога не сме взели пари за дреболии за разлика от много други фирми, при които всичко е пари. За всеки от уеб дизайн пакетите има включени часове с обучение и консултации за работа с тях.

10. Бързина и възможно най-съвременна платформа за изработка

Когато се проектира един уеб сайт, още в началото фирмата, която ще го прави трябва да ви обясни, че трябва да се търси компромис между визуален разкош, функции и бързина. Това е така, защото въпреки че сме в ерата на супер бързия интернет и мощни компютри, не знаем кой ще отвори сайта ни и по-важното е, откъде?

Прочетете повече на тема бързи уеб сайтове и как това може да ви даде предимство пред конкуренцията. А тук има повече за нашите уеб дизайн пакети за изработка на сайт.