About us and our webdesign

(5 votes, average 5.00 out of 5)


3Д Уеб Дизайн ЕООД е странна фирма за изработка на уеб сайтове от София.
 1. Ние не търсим клиентите, те намират нас
 2. Ние не пускаме рекламни съобщения по емайл за да се промотираме! Никога няма да получите от нас по емайл нито едно непоискано съобщение.
 3. Нашите цени са едни от най-ниските в София за професионална изработка и оптимизация на сайт. Уеб дизайн портфолио. Seo оптимизация портфолио.
 4. Много други фирми пускат рекламни съобщения на нашите клиенти с предложения да им оптимизират сайта и да им предложат някоя своя услуга. До момента нито един досегашен наш клиент не ни е "изневерил". Пожелаваме на такива "уебдизайн" фирми успех в разпращането на спам, ние ползваме това време за да се развиваме и да ставаме все по-добри.
 5. Обратната страна на медала: При нас има опашка и почти винаги се чака! През последните две години не е имало момент в който да нямаме работа за поне 15 работни дни напред. График на започнати в момента уеб сайтове.

История на 3D Уеб Дизайн

3D Web Design е създадено през 2006 година. Управителя на фирмата е работил преди да започне да развива самостоятелна дейност в продължение на година и половина в една от големите фирми за уеб дизайн в България по това време.

В първите месеци от историята ни фирмата се състои от двама души - един специалист по аудио и видео обработка и един уеб програмист. Шест месеца по-късно към екипа се включва и един флаш дизайнер, изработил до момента над четиридесет професионални авторски флаш презентации и над тридесет флаш анимации.

Една година по-късно собственика на 3D Web Design решава фирмата да има малка по-ралична посока на развитие и флаш дизайнера е освободен. Започват да се изработват приоритетно динамични (умни) сайтове.

Ако не знаете какво означава това: Динамичен сайт не означава анимиран сайт който мърда, святка, мига и издава звуци. Динамични означава най-общо казано сайтове с административен панел, които могат да помнят, смятат и извършват различни сложни действия и функции, имат база данни и записват и помнят всичко необходимо в тях. Тук може да разберете подробно Какво е динамичен сайт и как работи той.

Динамичните сайтове които ние изработваме могат бъдат администрирани от всеки без да е необходимо да имате някаква техническа подготовка. Не енеобходимо да сте програмист за да имате страхотен сайт: ние ще го изработим и ще ви обучим да работите с него, а след това вие ще го управлявате с лекота.

3D Уеб Дизайн сега

В момента фирмата се състои от четирима души: Seo оптимизатор и уеб разработчик, двама дизайнери и Php / Sql програмист. Изпълняват се все по-сложни уеб дизайн поръчки, както по отношение на дизайна, така и откъм функционалност на сайтовете.

Важно е да знаете че ние сме най-големия разработчик в България на приложения за поне три от най-популярните в света CMS системи. Професионалната работа на един от най-добрите Seo специалисти в България с отлични Php програмисти и четиригодишния ни опит в разработката на добавки за уеб сайтове води до изработка на качествени добавки с уникална ефективност за най-популярните в световен мащаб Cms системи.

Кои са клиентите на 3D Уеб Дизайн?

Наши клиенти са както обикновени потребители за които просто изработваме сайт, така и над Десет Български уеб дизайн фирми и над 100 чуждестранни (купуващи разработките ни за CMS системи). Наши клиенти са и над 20 чуждестранни SEO компании за които сме разработвали функционалности за SEO оптимизация по поръчка. Важно е да знаете че 80% от нашите клиенти за които извършваме разработка на уеб базиран софтуер са англичани, немци и американци.

Партнираме си отлично и с две специализирани фирми подизпълнителки - за регистрация на сайтове в Директории, както и с някои колеги като подизпълнители на някои етапи от цялостна Seo оптимизация за търсачки на сайт.

Кратък фирмен профил на 3D Уеб Дизайн

Забележете че може да не приемем всеки сайт, който вие, клиентите, ни предлагате да направим! Малка фирма сме и възможностите ни за изработка на сайтове са ограничени, а запитванията - много. Забележете също, че от Януари месец 2008-а година не предлагаме като самостоятелна услуга изработка на статични сайтове, а само като допълнение към динамичен сайт. Флаш анимации: изработваме САМО озвучени флаш галерии с административен панел, банери, флаш менюта, интро или header, но не приемаме сложни уникални поръчки за цели флаш сайтове. Фирмата специализира в областите: Seo оптимизация за търсачки, изработка на онлайн магазини и изработка на динамични сайтове. Затова и се приемат приоритетно именно такъв вид поръчки за сайт. Можем да бъдем много полезни и при разработка по поръчка на модули за динамични сайтове и програмирането им.

Някои от принципите на работа на 3D Уеб Дизайн

Стремим се да разработваме уеб сайтове, отговарящи на нуждите на нашите клиенти. Изчистени и семпли дизайнерски решения, зареждащи се за секунди или уникални уеб сайтове изглеждащи и звучащи 3D - това решавате Вие.уеб дизайн разработка

 • Цел номер 1: Да разберем какво иска Клиента.
 • Цел номер 2: Да намерим най-качествения или най-евтин начин Клиента да го постигне (зависи от вас) - Проучване за състоянието на пазара, разработка на рекламна стратегия, проучване за оптимизация и SEO и изработка на примерен дизайн.
 • Цел номер 3: Изработка на сайта. Код (HTML, XHTML, Java Script, PHP, Flash и CSS) и прилежащата му медия - картинки, банери, звук и анимация (ако има).
 • Цел номер 4: Завършване на сайта. Качване на сървър, регистрация на брояч, изработка на статистики. Регистрация в търачки по такъв начин, че да бъде индексиран възможно най-бързо.
 • Цел номер 5: Сайта трябва започне да Ви носи пари!
 • Seo Оптимизация за постигане на най-добро класиране в търсачки
 • Рекламна стратегия, която да увеличи неговата посещаемост. Регистрация на акаунти при рекламодатели, които плащат, за да излизат рекламите им на Вашия сайт.
 • Ако Клиента желае, след това предлагаме техническа поддръжка и абонаментен ъпдейт.
 • Забележете, че във всеки един момент можете да разберете докъде е стигнала работата и да промените проекта според вашето виждане.
 • Парите се заплащат след завършването на сайта или на етапи.
 • В повечето случаи за започване на работата е нужно само да заплатите капаро от 35% от крайната му стойност.