Freelancer web sites or work from home

(4 votes, average 5.00 out of 5)


Работа от вкъщи или сайтове за фрийленсъри

Ако сте попаднали тук от търсене в Google за freelancer или работа от вкъщи, то тази статия е точно за това.

НОВО: 3D Web Design организира Практически курс по изработка на уеб сайтове. Ако искате да се научите само за седмица да правите уеб сайтове, това е вашият курс. Запишете се сега, местата са ограничени! Повече информация и записване на адрес: //3dwebdesign.org/курс

Работа от вкъщи за програмисти и уеб дизайнери

Списъкът е със сайтове, където човек може да предложи услугите си като freelancer или да наеме такъв. Погледнете задължително и в категория Работа на нашия сайт, където публикуваме обяви за набиране на програмисти и дизайнери за свободните в момента позиции.

работа от вкъщи за програмисти

Освен affiliate програмите, работа от вкъщи в интернет като freelancer е основен източник на приходи на десетки хиляди интернет предприемачи. Преведено от английски, freelancer означава независим работник. В повечето случаи компаниите наемат този независим работник да свърши дадена задача срещу точно заплащане. Дори не се запознават лично, а всичко се извършва по интернет.

За разлика от affiliate бизнеса, като freelancer вие предлагате и изпълнявате услуги. Дали ще са уеб дизайн, лого дизайн, оптимизация за търсачки (SEO), или писане на съдържание като копирайтер - зависи напълно от вас и уменията ви. И заплащането зависи от изпълнението на задачата.

Предимството на freelance работникът е, че той работи от вкъщи (или от нает офис, когато има достатъчно солидни приходи), има абсолютен избор над това какви задачи да изпълнява и с кого да работи и е сам собственият си шеф.

работа от вкъщи за Уеб мастери

Категориите са много - от уеб, лого, банер и принт дизайн до PHP програмиране и писане (Copywriting). Кандидатствайте само за такива проекти, каквито можете да изпълните докрай! Работата като freelancer е една от малкото, в която можеш с лекота да кажеш “не”. Възползвайте се от този факт!

Работа като Freelancer - моят опит

Работа като Freelancer

Имам регистрация в един от сайтовете за фрийленсъри и трябва да ви кажа, че въобще не е лесно да се докопаш до някой добър проект. Ако не сте доста добри в областта си, по-добре не се пробвайте. Случи ми се и на пръв поглед елементарен проект, по който кандидатствам и си мислех, че е публикуван от някое дете или ламер, да се окаже доста труден за реализация, с много уловки и накрая се оказа, че е прикрит проект на голяма американска фирма за уеб дизайн, която си търси черноработници. За никакви пари, много работа.....това и ние в България доста го можем... и искаме. :)

Freelancer сайтовете в които можете да кандидатствате за работа от вкъщи: