Welcome Guest ( Log In | Register )

> 

Новини и ръководства за Гоог-ле ъпдейтите и алгоритъма на търсачката, ръководство, гайдове и дискусии за Google и търсачките конкуренти на Гогле-то - Bing и Yahoo.

 
Reply to this topicStart new topic
> Наказания за пре оптимизация от Google Penguin, Решението при пре-оптимизация, как да върна сайта си на позиции
Web Design Seo
post May 7 2012, 02:03 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,168
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Първо е много важно да знаем че нито Google Panda, нито Google Penguin са наказания! Panda и Penguin са промени на алгоритъма на Гоогле! Повечето хора ги мислят за наказания за пре-оптимизация защото сайта им е паднал много назад в резултатите на търсачката Гоог ле след като Пингвин или Панда са влезли в сила.

Кога са били ъпдейтите на Гоогле Пенгуин? На кои дата са били Google Penguin ъпдейтите?
Google Penguin 1: 24 Април 2012 г.
Google Penguin 2: 25 Май 2012 г. - "бъг фикс" с който опитаха да отстранят проблемите от предишния прибързан ъпдейт (на топ позиции за много от трудните ключови думи се бяха разположили тотално нерелевантни сайтове).
Google Penguin 3: 5 Октомври 2012 г.

Какво всъщност става в SERP на Google след Penguin?
Просто не всички от сайтовете които до момента се класираха високо за трудни ключови думи се класират и след тях! Линк билдингът вече се извършва по други правила и с други съотношения на анкорите, които вече са окончателно наложени от Google Penguin. Преди последните ъпдейти на Penguin и Panda те не бяха същите и се различаваха на около 30-50%.

Какво трябва да има предвид собственика на сайт или клиента поръчал SEO оптимизация за сайта си?
  • SEO оптимизаторите в повечето случаи не са виновни че сайта ви е паднал. Никой не знаеше че такива нови правила ще влязат в сила. Само най-предвидливите от нас успяха да предпазят клиентите си.
  • Въпреки че 3D Уеб дизайн винаги е правила оптимизацията на клиентите си по безопасен за сойтовете начин, просто вече лимитите са съвършено други. Това което бе безопасно до момента, след Пингвин вече е на границата на опасното.
  • Цените за Seo оптимизация вече ще са по-високи. Ако досега класирането на даден сайт за трудна ключова дума се постигаше с 300-500 линка от 100-300 качествени домейна, ще трябва да добавите към тези цифри около 30-50% за 30-50% по-добър линк билдинг за да е оптимизацията безопасна за сайта ви.


Какво конкретно за Penguin?
Ако се интересувате много от последния ъпдейт на Google - Penguin или сайта ви е паднал надолу в резултатите през последните две-три седмици получили сте наказание за преоптимизация, прочетете тук какви са ъпдейтите при Penguin: http://insidesearch.blogspot.com/2012/05/s...53-changes.htmlТози ъпдейт на Google е познат в България като Гоогле Пенгуин (или Пингвин) и е влязъл в сила през Април и Май 2012. Ъпдейта още не е приключил - Гоогле признават за бъг в алгоритъма на отчитане на бек линковете към сайтовете който са отстранили на 04 Май 2012 година и това тепърва ще се отрази на класирането на много уеб сайтове:
Цитат
Anchors bug fix. [launch codename "Organochloride", project codename "Anchors"] This change fixed a bug related to our handling of anchors.


Повечето наказани сайтове са били наказани още преди май месец, през месец Март и Април 2012, още преди пингвина - на предишния ъпдейт за преоптимизация в края на Април.


Какво не е Google Penguin?

  1. Google Penguin не е нещо с което можете да се справите за 10 или 20 лева.
  2. Ако сайта ви е наказан от Google Penguin няма да можете да се върнете на позиции с малко усилия.
  3. Ако сайта ви е наказан от Google Penguin няма да може да поправите последствията с некачествени линкове.
  4. Некачествено извършен линк билдинг на ниска цена само може да ви навреди още повече в "битката" с Google Penguin.
  5. За да преборите Google Penguin трябва първо да анализирате защо сте наказани.


Наказанията от Google Penguin не се налагат от човек, а автоматично, по алгоритъм! Не изпращайте сайта си за преразглеждане през Google Webmaster Tools!

Как и откъде да си набавите бързо и евтино бранд линкове за да се предпазите от Google Penguin?
Бранд линкове можете да поръчате чрез тази SEO услуга на 3D Web Design: 40 follow линка от микроблогове (с урл адреса) на цена 55 лева.

Reason for edit: втори и трети ъпдейт на пингвина


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post May 7 2012, 02:09 PM
Post #2


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,168
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Платена услуга за справяне с наказание наложено на сайта ви за преоптимизация от Google Penguin

Най-вероятно посещавате тази страница в резултат на търсене на решение как да върнете уеб сайта си обратно на позициите на които е бил преди този ъпдейт на гоогле. Много от силно оптимизираните сайтове които не бяха наказани от Panda ъпдейтите, бяха ударени от наказания за преоптимизация и след това от Google Penguin.

На какво се дължи наказанието за преоптимизация от Google Penguin?
Наказанието най-често се дължи на преоптимизация в големи размери и на неправилно изграждане на линк профил на сайта което е било разпознато от Гоогле Penguin и в резултат сайта ви е бил наказан.Да, мисля че сайта ми е наказан от "Пингвина"

Важно: Не пускайте искания за преразглеждане на сайта ви в Google инструменти за уеб администратори (Google Webmaster Tools)! Този ъпдейт и наказанията които носи за преоптимизирани сайтове е напълно алгоритмичен, тоест не се прави ръчно наказване на сайта след човешка модерация.

Това означава че след като бъде променена грешната стойност в съотношението на линк билдинга ви и Google отчете отново нормални стойности, наказанието ще отпадне автоматично и сайта ви ще се върне на позициите си допреди наказанието.

Как да върна сайта си на позиции сам?

Можете да го направите:
1. Само ако сте експерт и знаете какво сте сбъркали
2. Ако имате професионален инструмент за анализ на беклинкове и знаете как да го използвате
3. Трябва да имате възможности за извършване на линк билдинг в големи размери - за повечето сайтове за възстановяване на правилното съотношение са необходими не по-малко от 200-300 линка от 200-300 различни домейна.
4. Трябва да можете да "поправите" класирането на сайта си сам.
5. За капак на всичко е необходимо това да бъде извършено евтино, тъй като не става въпрос за покачване на резултата на сайта ви, а само за връщането му на предишните позиции, тоест не е рентабилно да се влагат големи суми пари.

Комбинацията от тези показатели е по силите на не повече от ДВЕ фирми в България. Повярвайте ми - познавам конкурентите си. Едната от двете е 3D Уеб Дизайн. Всички други фирми използват подизпълнители за поне една от точките, което поставя под съмнение ефективността на вложението ви и качеството на услугата което ще получите, тоест най-малкото цената ще е по-висока.

Това е и причината дори други Български SEO фирми - наши колеги да ползват услугите ни. Ако сте една от тези фирми сигурно знаете - ползвате 10% отстъпка от цените ни.

Линк билдинг от 100 различни домейна на цена от 37 лева от 3D Уеб Дизайн

Ако сайта ви е наказан със силно понижаване на резултатите, можем да опитаме да върнем сайта ви обратно на позицията на която е бил преди този ъпдейт срещу САМО 140 лева на сайт (според нивото на конкурентност на ключовата дума сумата може да варира и да са ви необходими повече пакети или и други услуги). Ефекта и самото възвръщане на резултата се проявяват след около две до четири седмици.

Ако дойдете на място в офиса ни, след заплащането на сумата ще получите консултация с обяснения как може да бъде поправено това и на какво се дължи. В сумата е включено проучване на линк билдинга ви, заплащане за консултацията плюс самото извършване на работата от нас за поправяне на правилното съотношение на линк билдинга ви за повишаване на тръст ранка ви - Линк билдинг от микроблогове.

Ако желаете, услугата може да бъде извършена и отдалечено, без да идвате на място, единствено е необходимо да изпратите урл адреса на сайта си и ключовата дума или израз за които сайта ви е наказан. Свържете се с нас. Ще бъде направено проучване на линк билдинга на сайта ви и САМО ако наистина сте наказани по тази причина ще ви бъде потвърдено да извършите плащане.

Ок, искам да поръчам услугата ви, какво още трябва да знам

- Услугата се предплаща.
- Публикациите към сайта ви се пускат с различни текстове. Тук е описано по-подробно каква уникалност на текстовете ползва 3D Уеб дизайн.
- В цената на услугата е включено написването на около 100-120 различни текста.
- Срокът за изпълнение е 5-7 дни след плащането.
- Получавате репорт с урл адресите където са пуснати публикациите към сайта ви.
- Как го правим? Поправяме правилните пропорции на разнообразието на линк профила на сайта ви с тези нови 120 линка от 100 различни домейна. Повечето Български сайтове имат линк билдинг от между 100 и 300 различни домейна така че нашата услуга би помогнала на над 90% от Българските сайтове.


Докато другите Бг фирми още не са разбрали за проблема вие вече имате опит по отстраняването му? Откъде имате този опит?

3D Уеб дизайн освен че е работил по сео оптимизацията на около хиляда Български сайта e и един от големите разработчици на SEO инструменти в света. Над 3000 чуждестранни SEO компании от цял свят ползват нашите продукти. Ние никога не сме се ограничавали само с Българския пазар, затова и сме един от топ-иноваторите в нашата малка страна. Само за последната една седмица сме работили по SEO оптимизацията на четири проекта за класиране на англоезични сайтове в Google.
Reason for edit: първите няколко успешни кампаниии


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post May 15 2012, 06:55 AM
Post #3


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,168
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 115 Май 2012: До момента на написване на този пост вече сме извадили успешно от наказанието за преоптимизация два сайта - един Български и един на софтуерна компания от САЩ. Очаквайте скоро резултатите и от останалите кампании които пуснахме през последните 3-4 дни.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 11 2012, 02:08 PM
Post #4


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,168
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1След първите положителни тестове на няколко различни сайта, със сигурен ефект за всички наказани сайтове мога да предложа тази сео услуга: 220 dofollow линка за 18 usd

Няма гаранция че сайта ви ще бъде веднага изваден от наказанието, но е евтино и няма нищо опасно в нея, никакви забранени методи и забранени сайтове не се ползват. Това са най-обикновени социални сайтове - микроблогове. Получавате линк с името на домейна което е напълно безопасно за Гоогле и за Пингвин ъпдейта - най-естествено е всеки сайт да бъде линкнат с името на домейна си, а не с ключова дума.

Това може до голяма степен да възстанови нормалното съотношение на линк профила ви стига линкове от 180 домейна да са достатъчни за сайта ви. Ако не сте прекалили в много големи размери, дори само от една поръчка ще получите чувствително подобрение на позициите и посещаемостта на сайта.

Пълно описание на услугата има тук: 220 Follow линка за 27 лева.Ъпдейт от 19 Октомври 2012:

Как сам да премахна наказанието на сайта ми?
Вие можете да опитате да извадите сами сайта си от лошата позиция на която той е изпъднал като използвате новия инструмент на Гоогле Disavow Links. С него можете да кажете на търсачката кои лоши линкове към сайта ви да не отчита.

Ъпдейт от 10 Декември 2012: Ръководство и урок как да излекувате сами сайта си от наказанията наложени му от Google Penguin.

Ъпдейт от 10 Юни 2013: Вече предлагаме отделна услуга за Seo одит на линк билдинг за Google Penguin.
Reason for edit: нов инструмент на гоогле и нови услуги


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts Google Penguin 3 Results
Penguin 3.0 recap - many sites again on positions, evidence
0 Web Design Seo 16,660 14th November 2014 - 08:40 AM
Last post by: Web Design Seo
No new Google Plus услуги
предлагани услуги за Google+ и цени
6 Web Design Seo 11,952 15th August 2014 - 09:47 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Google's Penguin One And Penguin 2.0 Differences
the difference between Penguin 1 and Penguin 2.0
1 Web Design Seo 9,742 22nd July 2014 - 06:49 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Google Play Seo
SEO за Android приложения и чрез приложения за Андроид
1 Web Design Seo 7,798 16th April 2014 - 08:07 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Google Disavow Links инструмент
инструмент за отказване от "лоши линкове"
2 Web Design Seo 11,091 10th March 2014 - 01:28 PM
Last post by: Web Design Seo
No new Google Penguin 2.0 идва
Ъпдейта на Google Пингвин 2 започна вчера
4 Web Design Seo 10,254 1st July 2013 - 10:07 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Google Penguin примери
сайтове наказани от Google Penguin
0 Web Design Seo 8,141 10th April 2013 - 08:09 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Google Translate Api е платена услуга от 1.12.2011
Google Translate е вече платен
1 Web Design Seo 12,336 9th May 2012 - 07:56 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Google Translate Api Is Paid Service From 12.2011
Google Translate not working
0 Web Design Seo 12,072 29th December 2011 - 08:25 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Google, последния ъпдейт и паркираните домейни
Google и pagerank на паркирани домейни
0 Web Design Seo 7,004 22nd January 2011 - 11:39 AM
Last post by: Web Design Seo


 RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th December 2019 - 04:29 AM
Clicky Web Analytics