Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Информация за SEO услугите на 3D Уеб дизайн
 
Reply to this topicStart new topic
> Цени за Seo копирайтинг, цени за писане на статии
Web Design Seo
post Dec 11 2013, 11:31 AM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Цени на 3D Уеб дизайн за SEO копирайтинг услуги на Български език - писане на статии срещу заплащане и публикуване на статии срещу заплащане, цени за писане на съдържание за сайт срещу заплащане. 3D Web Design предлага писане на уникални статии (уникален текст с високо качество) с цел използване за SEO оптимизация - за да се класира сайта ви по-високо в Google и другите търсачки. Предлагаме услуги по написване на текстове за ПР (PR), за публикуване в основния ви сайт, в директории за статии, за линк билдинг или за постване в други сайтове и блогове.

Цитат
3D Web Design предлага платено написване на текстове по ваша поръчка от професионален копирайтър - текст за уеб: за вашия уеб сайт, за SEO оптимизация на сайта ви, за постване в социални мрежи или за реклама. Как работим: Подавате изискванията си, тематиките и опционално сайта за които ще се пише текста, плащате и получавате необходимия брой текстове по имейл.

Ние пишем текстовете изцяло в духът на най-модерните тенденции в интернет маркетинга и според правилата на Google и другите търсачки за качествено съдържание за 2018, 2019 и 2020 година. Извършва се проучване на бизнеса ви, на сайта ви, на услугите му и продуктите му. Прави се проучване на ключовите думи и конкуренцията в нишата и се избират най-правилните ключови фрази и теми по които да се пише. В резултат, каквото и да потърси около дейността ви ваш потенциален клиент, той стига ТОЧНО ДО ВАС - попада на сайта ви или на една от нашите статии. А във всяка написана от нас статия има данните ви за контакт (опционално), заедно с логото ви и връзка към сайта ви.

Важно! Ние не сме фирма от само един човек, ние сме агенция с екип от ТРИ копирайтъра работещи в нашия офис. Запознайте се с нашия екип тук. Основните копирайтинг услуги на 3DWebDesign са тук.
Какво е копирайтинг?
Копирайтингът (на английски "copywriting") представлява процесът на написване на текстове за постване в интернет сайтове, за ПР предназначение, за печатна, ТВ и радио реклама. Тези текстове се пишат от хора наричани копирайтери, които извършват писане на статии за пари.

Какво е копирайтър (копирайтер)?
Копирайтърите (на английски "copywriter") е човек (хора), които са специалисти в качественото написване на текст, имат авторски заложби и отлични писателски умения. Те пишат съдържание - текстове и статии за пари, тоест, те работят това, имат опит и го правят качествено.

Какво е SEO копирайтинг?
SEO копирайтингът (на английски "SEO copywriting") представлява написването на специфични текстове от копирайтър по специален начин - специално за постване в уеб сайтове в интернет. Тук вече всеки текст се написва по такъв начин, че да се класира добре в търсачките - нещо особено важно когато целта е да получите максимум посещения от търсачки като Google.

Какво е SEO копирайтър (SEO копирайтер)?
SEO Копирайтърите (на английски "SEO copywriter") са хора, които са специалисти в писането на текст с цел SEO оптимизация, тоест, тяхната работа е да напишат текста така, че да се класира по-добре в търсачките и да привлече максимален брой посещения на страницата, където е публикуван текста.

Специфика на SEO копирайтинга
Когато е необходимо да се напишат много на брой текстове за SEO оптимизация, е особено важно те да се напишат качествено, всеки от тях да е уникален и да се спазят още няколко специфични правила. Тоест, когато се пишат петдесет текста за уеб сайтове, всеки от тях трябва да е уникален и различен от останалите 49, като отделно от това трябва и да не е копиран от някъде в интернет. Защото текстове които вече са индексирани от търсачките (текстове които вече са публикувани в някакъв уеб сайт), не се класират добре в Google.

Защо се пишат статии за уеб сайтовете?
Пишат се по няколко причини (и всяка от тях ви класира по-високо) - ако искате да разберете всички, прочетете тази статия: Защо да пиша статии за сайта ми.

Защо е важно да получите качествен SEO копирайтинг?
Когато се планира линк билдинг кампания за един уеб сайт, са ви необходими и съответния брой текстове за тази кампания. Ако искате сайта ви да се класира в Google за трудни ключови думи, ще са ви необходими много линкове от много на брой сайтове и съответно много текстове - за публикациите в които се поставят линковете към сайта ви. Колкото по-трудно нещо трябва да се постигне, за колкото по-трудни ключови думи искате да класирате сайта си, толкова повече текстове ще са ви необходими.

Защо се пишат по-дълги статии? По-голяма дължина на текстовете при написан уникален качествен текст означава за Google по-качествено съдържание. В резултат всяка една статия се класира по-добре. А 40 по-високо класирани статии дават много по-голяма сила и на линковете към вашия сайт (не забравяйте, че във всяка статия ще има и линкове към сайта ви).

Знаете ли че: Средната дължина на текстовете на класираните на ПЪРВО място резултати в средно и висококонкурентни ниши е над 1000 думи!

Цитат
Доказано е с експерименти, че дори само 5 до 10% разлика в качеството на копирайтинга на вашите текстове рефлектират върху успеваемостта на кампанията ви (и на класирането на сайта ви) в пъти! - Едуард Димитров (цитат от лекцията "SEO копирайтинг" на SEO конференция 2015).


Повече информация по темата какво е уникален текст, как се пише и как Google го отчита или Защо при SEO копирайтинга качеството е толкова важно?
Когато Google отчита линковете от публикации към сайта ви, той гледа и доколко те са релевантни, тоест, доколко са тематични връзките към сайта ви. Второто нещо което търсачката също отчита е къде е класирана тази публикация за съответната ключова дума и за подобните на нея думи.

Пример: ако кампанията която провеждаме в момента, е да постнем петдесет текста в петдесет различни сайта с линк във всяка публикация към сайта ни и всяка от постнатите публикации е класирана средно на около 40-та позиция при съответното търсене за ключовата дума която ни интересува, нашия сайт ще излезе с около десет позиции нагоре (класирането е условно, резултатите могат да варират спрямо конкурентността на съответното търсене и спрямо други показатели).

Ако обаче текстовете на всяка от петдесетте ви публикации са по-качествено написани от копирайтъра и благодарение на това са класирани средно на около 20-25-то място за вашата ключова дума, то сайта ви ще се покачи в резултатите на Google с поне двадесет позиции нагоре.

В резултат 5% по-добро качество на копирайтинга на всяка статия ще ви даде с около 30% по-добри резултати при 50 постнати статии. Тоест, сайта ви ще се класира по-добре с около 30% и отделно от това, от посещенията които получават самите публикации, до сайта ви ще стигнат повече хора интересуващи се от продуктите ви.

Ами ако качеството на статиите ви е по-добро с 10 или 15% и кампанията ви е по-голяма, например в размер на 100 или 150 статии? Ето затова качеството на всяка копирайтинг услуга е важно!


SEO копирайтинг услуги на 3D Web Design

Услуга 1. Написване на статии със средно високо качество - с предназначение за публикуване в articles директории или партньорски блогове:

Как се извършват услугите за Seo копирайтинг?

Всяка копирайтинг услуга се извършва след задълбочено проучване на фирмата и уеб сайта за които ще се пише. Вие подавате вашите изисквания, ключовите ви думи и урл адреса на сайта ви, останалото вършим ние.

Вие подавате тематика (една или повече тематики) и ключови думи. Тематиката и ключовите ви думи се проучват от копирайтърите ни и се написват статии точно по тематиките които сте посочили, като съдържанието е с оптимална гъстота на ключовите думи във всяка статия. За пакетите със средно качество 3D Web Design гарантира уникалност на текста на всяка статия от минимум 95% (пълни 100% уникалност са почти непостижими в практиката). За един пакет от Четиридесет статии се написват 40 напълно различни статии, на посочения от вас брой теми.

SEO копирайтинг чрез статии с дължина 300 думи всяка:
- Десет статии от 300-320 думи (до 2 различни тематики) - 55 лв.
- цена за 20 статии от 300-320 думи (до 4 различни тематики) - 90 лв.
- цена за 40 статии по 300-320 думи (до 7-8 различни тематики) - 165 лв.
- 100 уникални статии (300-320 думи, до 15 различни тематики) - цена 410 лева.
- 200 уникални статии (300-320 думи, до 25 различни тематики) - цена 798 лева.
- 300 уникални статии (300-320 думи, до 35 различни тематики) - цена 1188 лева.

SEO копирайтинг услуги за статии с дължина 400 думи всяка (изискването за брой на тематиките е същото като по-горе):
- Десет статии от 400 думи - 65 лв.
- цена за 20 статии от 400-420 думи - 128 лв.
- цена за 40 статии по 400-420 думи - 228 лв.
- 100 уникални статии (400-420 думи) - цена 450 лева.
- 200 уникални статии (400-420 думи) - цена 888 лева.
- 300 уникални статии (400-420 думи) - цена 1250 лева.

SEO копирайтинг услуги - статии с дължина 500 думи всяка (броя тематики е същия):
- Десет статии от 500 думи - 75 лв.
- цена за 20 статии от 500-520 думи - 148 лв.
- цена за 40 статии по 500-520 думи - 270 лв.
- 100 уникални статии (500-520 думи) - цена 588 лева.
- 200 уникални статии (500-520 думи) - цена 1100 лева.
- 300 уникални статии (500-520 думи) - цена 1588 лева.

Услуга 2. Написване на съдържание-статии със супер високо качество - с предназначение за публикуване в основния ви сайт:
Вие подавате тематика (или няколко тематики) и урл адреса на сайта си. Сайта ви, тематиката му, услугите и продуктите ви се проучват от копирайтъра и се пишат статии специално за вашия сайт, за вашите продукти и специфичната ви тематика. За пакетите с високо качество 3D Уеб дизайн гарантира уникалност на текста на всяка статия от минимум 95% (което за търсачките означава НАПЪЛНО уникален текст). За един пакет от Четиридесет статии се написват 40 напълно различни статии като първо задълбочено се проучва сайта за който се пише - продуктите и услугите му.

SEO статии с дължина от 300 думи всяка:
- 10 статии от по 300 думи (до 5 различни тематики) - 80 лв.
- цена за 20 статии от около 300 думи (до 10 различни тематики) - 130 лв.
- цена за 40 статии по 300-320 думи (до 20 различни тематики) - 210 лв.
- 100 уникални статии (300-320 думи, до 40 различни тематики) - цена 470 лева.
- 200 уникални статии (300-320 думи, до 60 различни тематики) - цена 880 лева.
- 300 уникални статии (300-320 думи, до 80 различни тематики) - цена 1380 лева.

Копирайтинг услуги на статии с дължина от по 400 думи всяка (изискването за брой на тематиките е същото като за статиите от по 300 думи):
- 10 статии от 400 думи - 88 лв.
- цена за 20 статии от 400-420 думи - 148 лв.
- цена за 40 статии по 400-420 думи - 268 лв.
- 100 уникални статии (400-420 думи) - цена 550 лева.
- 200 уникални статии (400-420 думи) - цена 998 лева.

SEO услуги за копирайтинг съдържание (статии) от по 500 думи (броя тематики е същия):
- 10 статии от 500 думи - 100 лв.
- цена за 20 статии от 500-520 думи - 188 лв.
- цена за 40 статии по 500-520 думи - 300 лв.
- 100 уникални статии (500-520 думи) - цена 718 лева.
- 200 уникални статии (500-520 думи) - цена 1300 лева.

Услуга 3. Редактиране на текстовете във вашия сайт:
Освен създаване на текста от нас, 3D Web Design предлага и редактиране на текстовете на сайта ви по такъв начин, че страниците му да покачат класирането си в търсачките. Текста ви се редактира като се запазва смисъла и доброто звучене, но се оптимизира така, че да ви донесе повече посещения и повече продажби - по-добро представяне пред клиентите ви.

Цените на услугата са:
- редакция на 5 текста от до 300 думи - 70 лв.
- редакция на 10 текста от до 300 думи - 110 лв.
- редакция на 10 текста от до 400 думи - 130 лв.
- редакция на 10 текста от до 500 думи - 140 лв.


Услуга 4. SEO услуги по написване на статии с цел PR (ПР или ПиАр) от по 520-700 думи (без ограничение за брой тематики):
- 10 статии - 150 лв.
- цена за 20 статии - 290 лв.
- цена за 40 статии - 550 лв.
- 100 уникални статии - цена 1200 лева.

Цитат
Статиите се пишат САМО от служители в офиса на 3D Уеб дизайн. Пишат се от копирайтери с опит - копирайтерите ни са написали до момента над 480 пакета за наши клиенти (има се предвид пакети от по 40 статии което е най-често поръчваната ни услуга от години насам). Гарантираме оптимална гъстота на ключовите думи и перфектна граматика във всяка статия. Статиите от високите ценови нива се проверяват с инструмент за проверка на нивото на уникалност преди да ги получите!


Полезно: безплатно Seo копирайтинг ръководство - PDF презентация на Едуард Димитров на платеният SEO курс на IT Academy, Октомври 2014 година.

И най-доброто copywriting ръководство на Български език: PDF презентация от лекцията на управителя на фирмата ни Едуард Димитров на SEO конференция 2015: Seo копирайтинг - SEO конференция 2015.

SEO инструмент за проверка уникалността на текста: http://3dwebdesign.org/forum/noviyat-advego-plagiatus-t1917

Цитат
Освен самото написване на текстовете, 3D Уеб дизайн предлага и постване - публикуване на статии срещу заплащане (публикуване на написано от нас или от вас съдържание) в голям брой качествени уеб сайтове!

Опция А: Писане на статии срещу заплащане плюс постването им в сайтове наша собственост - налични над 350 БГ сайта! Цени и параметри на услугата: постване в директории за статии.
Опция Б: Написване на статиите и постване в сайтовете на най-големите Български медии и телевизии! За списък със сайтовете и актуални цени, се свържете с нас на имейл: admin(маймунка)3dwebdesign.org
Нашето качество: Отзиви от SEO копирайтинг услугите на 3D Web Design

Цитат
Примери за написани от 3D Уеб дизайн текстове: Статии за матраци, статии за дивани, статии за частен детектив, статии за детектор на лъжата, статии за климатици, статии и самите страници на услугите за ремонт на покриви.

Примери за резултатите след копирайтинга на 3D Web Design: Пет примера в един пост. Пример шест. Пример седем. Пример осем и пример девет.

Искате да видите още примери за резултатност на услугите ни? Елате на място в офиса ни и ще ви покажем още стотици.


При поръчка на услуги на стойност над 300 лева ще получите безплатно експресно изпълнение на поръчката ви! (Експресното изпълнение се извършва в рамките на 3-4 работни дни. Нормалното изпълнение обикновено отнема между 5 и 10 работни дни, в зависимост от обема на поръчката ви).
Поръчай сега на телефон 0898615736 или ни пишете на имейл: admin(маймунка)3dwebdesign.orgThis post has been edited by Web Design Seo: Nov 13 2019, 12:52 PM
Reason for edit: ъпдейт на цените и параметрите на услугите за 2019 година


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Dec 13 2013, 01:16 PM
Post #2


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Имайте предвид че в тези цени за Seo копирайтинг не е включено публикуването на самите статии в сайта ви, а само написването им. Ако желаете написване плюс публикуване на статии в голям брой различни сайтове или само публикуване на ваши статии, това е услугата за целта: http://3dwebdesign.org/forum/novi-direktorii-za-statii-t1856

Ако сайта ви е изработен от нас или имаме достъп до сайта ви и договореност за месечна поддръжка, това са цените за публикуване плюс форматирането на кода им и на мета таговете им:

Публикуване на 10 статии: цена 10 лв.
Публикуване на 20 статии: цена 20 лв.
Публикуване на 40 статии: цена 30 лв.
Публикуване на 100 статии: 58 лв.
Публикуване на 200 статии: 98 лв.
Публикуване на 300 статии: 148 лв.

Цените са за публикуване на една до две картинки в статия. Статиите се публикуват забавено по график - обикновено по една на ден или по ваш график, пример: една статия днес, втора утре, десетата на 10-я ден.

Статиите могат да се публикуват разсрочено само ако системата на сайта ви го поддържа (поддържа се от Джумла, WordPress и някои други). Като ние ги въвеждаме в сайта ви наведнъж, а сайта ви ги публикува автоматично на зададената от нас дата и час. Така може да се публикуват по колкото желаете статии на ден - изцяло по ваш график.

Ако сайта ви не поддържа разсрочено публикуване, може да ги публикуваме ние ръчно на толкова пъти колкото искате, но в този случай цените се договарят - според конкретните бройки и график.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Dec 28 2013, 08:13 AM
Post #3


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Подобни услуги: пакети с комплексни услуги за поддръжка на сайт - написване на статии, постването им плюс линк билдинг за всяка статия.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Feb 3 2016, 02:55 PM
Post #4


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Важно! Освен самото написване на статиите, 3D Web Design предлага и постването на статиите в сайтове с цел линк билдинг или в големи Български новинарски сайтове - за ПИАР и реклама!

Описание на съответните услуги в сайта ни:
Услуга 1. Написване и постване на уникални статии в сайтове за линк билдинг.


Услуга 2: Постване на ПР статии в най-големите Български медии и сайтове за новини:
Постване на статии за PR в следните сайтове: За списък със сайтовете се свържете с нас.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No new Pinned: Seo Links за Wordpress, плъгин за Seo оптимизация за Wp
плъгин за автоматично линкване за уърдпрес
8 Web Design Seo 23,494 15th June 2019 - 08:27 AM
Last post by: toniintro
No new Pinned: Seo Links Pro For Joomla
guide, description and functions of Seo Links Pro
38 Web Design Seo 67,673 8th April 2019 - 10:22 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Seo конференция 2015
3 Web Design Seo 20,837 23rd May 2017 - 07:45 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seo Links Pro Now Work With Virtuemart, Sobi2 And Zoo
Seo Links Pro in Virtuemart, Sobi2 and Zoo
1 Web Design Seo 18,021 16th August 2016 - 03:25 PM
Last post by: Web Design Seo
No new Pinned: Seo Links Pro за Джумла
нова професионална версия на сео линкс за Joomla!
31 Web Design Seo 46,070 2nd April 2016 - 07:45 PM
Last post by: servlet
No New Posts Pinned: Seo пакети за бизнес клиенти: Google работи за Вас
SEO пакети за абонамент на големи клиенти
0 Web Design Seo 12,359 4th January 2016 - 08:33 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seo Conference 2015, Bulgaria
2 Web Design Seo 18,757 3rd September 2015 - 01:21 PM
Last post by: Web Design Seo
No new Pinned: Seo Links For Wordpress, Plugin For Automatic Linking In Wp
automatic linking for Wordpress
17 Ivan Stamenov 34,442 3rd July 2015 - 10:55 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seo Links In Kunena 3.x.x?
fixed, working
2 zaxavar 13,836 30th June 2015 - 12:14 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seo оптимизация на Ipb Форуми, сео оптимизация на форум
Seo оптимизация на Invision Power Board
2 Web Design Seo 21,549 23rd April 2015 - 07:51 AM
Last post by: Web Design Seo


 RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th December 2019 - 12:30 PM
Clicky Web Analytics