![]() ![]() |
Jul 7 2011, 03:19 PM
|
|
![]() Web Design Seo ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,332 Joined: 29-April 09 From: Sofia Member No.: 1 |
Имайте предвид че клипа не е правен от нас, от потребител на инструмента е - благодаря много за филмчето. Този клип показва потребителския интерфейс и най-главните функции. В бъдеще ще направим по-добър видео клип показващ пълния набор от функции на seo инструмента. -------------------- Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
|
|
|
|
Jul 8 2011, 05:07 AM
|
|
![]() Newbie ![]() Group: Members Posts: 8 Joined: 9-February 11 Member No.: 651 |
Първия видео клип за Wordpress Aggregator в youtube. Имайте предвид че клипа не е правен от нас, от потребител на инструмента е - благодаря много за филмчето. Този клип показва потребителския интерфейс и най-главните функции. [video]v=v0sJb3m_-Nw[/video] В бъдеще ще направим по-добър видео клип показващ пълния набор от функции на seo инструмента. Ако може и по едно "ръководство на потребителя / User manual", PDF формат да се направи за разработките Ви, мисля ще е много полезно. Wordpress Aggregator е наистина впечатляваща разработка! Вече усещам необходимостта от синонимният речник Пожелавам Успех! |
|
|
|
Jul 8 2011, 05:48 AM
|
|
![]() Web Design Seo ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,332 Joined: 29-April 09 From: Sofia Member No.: 1 |
Мислим по въпроса, но трябва и време и бюджет, защото искам да са добре изпипани видео гайдовете. Благодаря още веднъж за видеото
-------------------- Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
|
|
|
|
Jul 8 2011, 06:31 AM
|
|
![]() Newbie ![]() Group: Members Posts: 8 Joined: 9-February 11 Member No.: 651 |
Мислим по въпроса, но трябва и време и бюджет, защото искам да са добре изпипани видео гайдовете. Благодаря още веднъж за видеото да, трябва време, и добре да се обмисли. Аз си го представям, някоя кака с хубав глас, да обеснява... Помислете и за PDF наръчник, нещо систематизирано, което да може да се изтегли. Сега като се сетя за нещо и идвам във форума да търся, не че така не е добре, но с DPF, ще ми се спести време. Имам компоненти, при файловете за инсталация на които, съм си изтеглил и потребителското ръководство... |
|
|
|
Jul 8 2011, 10:51 AM
|
|
Прав си, знам, но просто не остава време.
За начало в редактора на постовете във форума добавихме възможност за добавяне на видео клипове. Той автоматично добавя тага: Код [video][/video] И остава само да зададете пътя до видеото. Подробности за добавянето на видео във форума. -------------------- Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
|
|
|
|
![]() ![]() |
Similar Topics
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1st June 2026 - 08:45 PM |