![]() ![]() |
Jul 11 2013, 08:28 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 11-July 13 Member No.: 1,751 |
Търся някой, който може да ми поеме пулна рекламна кампания в адуърдс срещу заплащане.Ако предлагате такава услуга или познавате някой който може да свърши работа пишете ме.За препоръчване е човека да е от Варна за да може да се видим. - Моля дайме ми малко информация за вас и вашия бизнес.Имате ли опит в адуърдс?От колко време се занимавате с тази работа? - Имате ли фирма, която да е регистрирана по ДДС и на ясно ли сте със счетоводните проблеми? - Пратете ми примирен договор, който сте разписвали с предишни клиенти, ако имате такъв. - Какви са препоръчителните ви цени? Моля пишете ми на: dentalpractice_argirova@abv.bg |
|
|
|
Jul 11 2013, 08:40 AM
|
|
![]() Web Design Seo ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,332 Joined: 29-April 09 From: Sofia Member No.: 1 |
Наясно сме с всичко но не предлагаме такива услуги. Потърсете друга фирма.
-------------------- Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1st June 2026 - 08:48 PM |