![]() ![]() |
Oct 30 2010, 12:08 PM
|
|
![]() Web Design Seo ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,332 Joined: 29-April 09 From: Sofia Member No.: 1 |
Цитат Здравейте, дали може да работи компонента за sms-и с адреси на кирилица и домейни на кирилица. Домейнът ми е на кирилица, както и всички урл адреси. Моя отговор: Може, разбира се, работи и с домейни на кирилица и с урл на кирилица, ето пример, работи тук от поне месец: Код http://уеб-дизайн.net/директория/ Проблем с урл адреси на кирилица и такива домейни няма с никое разплащане, има само с компонента за разплащане през MoneyBookers и само с домейни на кирилица. Системата на Мъни Букърс не поддържа домейни на кирилица. Казаха че щели да си я поправят, но ще е до 3-6 месеца според емайла който ми писаха миналата седмица. -------------------- Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
|
|
|
|
May 3 2012, 06:33 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 30-June 10 From: Бургас Member No.: 165 |
Special Content Viewer - Имате ли намерение да го направите и за Joomla 1.5 ? (Питам защото ми е необходим за вече направени сайтове)
Mosets Tree Payments и плъгините към него могат ли да се превеждат на различни езици за Joomla 1.5 ,2.5 ? |
|
|
|
May 3 2012, 08:25 AM
|
|
![]() Web Design Seo ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,332 Joined: 29-April 09 From: Sofia Member No.: 1 |
1. Нямаме намерение да го правим и за Joomla 1.5 освен ако някой не го поръча изрично (цената на разработката на някакъв екстенжън няма нищо общо с цената на плъгина, едва ли ще е под 70-80-100 лева).
2. И компонента и плъгините му са мултиезични - могат да се превеждат. -------------------- Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1st June 2026 - 08:16 PM |