![]() ![]() |
May 4 2011, 07:24 AM
|
|
![]() Web Design Seo ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 4,332 Joined: 29-April 09 From: Sofia Member No.: 1 |
Блоговете са: internetbulgaria.org и crazythings.net. Собственика на crazythings.net е решил да печели пари като си паркира домейна Във webmasterbg педи време писах за това как собствениците на други два такива сайта се изплюха върху труда на хората играли си да публикуват съдържание в тях като ги изтриха и освен мен от този факт там се бяха възмутили още доста колеги. Е, сега Огнян направи същото и с моя труд, а и с предполагам труда на още доста народ. Аз бях един от хората които бяха публикували доста в internetbulgaria.org и си бях играл да публикувам в сайта му доста съдържание и то уникално! Та този труд отиде по дяволите, сайта е изцяло изтрит и гледам че Огнян е инсталирал уърдпрес и е решил да прави там поредната директория за статии. Оггин, остави че ми прахоса поне 1-2 дена труд, но поне да имаше защо! Дори не си си направил труда да направиш един редирект по правилния начин за да получиш някакъв serp от линковете към публикуваното досега съдържание. Сега тия линкове отиват в нищото, тоест абсолютно залудо Е, сега вече остава въпроса: Какъв е смисъла да постваме статии в тази нова директория за статии като е възможно по някое време да зачезнат и те? И като написах всичко това довело ме до тези черни мисли си спомних и за: Има ли смисъл за Seo постването в микроблогове? -------------------- Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1st June 2026 - 09:33 PM |