Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> СДС е една от трите най-трудни ключови думи за Март
Web Design Seo
post Apr 25 2013, 02:06 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Невероятно, но факт: "СДС" е една от трите най-висококонкурентни ключови думи в българският интернет за месец Март 2013 година!

Според данните на най-добрия до момента инструмент за следене и индексиране на линкове и урл адреси в интернет Majestic Seo думата "СДС" бележи небивал ръст за последните два месеца!

Цитат
Majestic Seo не дава информация за сравнение на конкурентността във времето, но такава дава разработеният от нас SEO инструмент (keywordsanalysis) който тегли данните през системата на Majestic Seo.


Както можете да видите на графиката сред най-силните в момента български ключови думи (според броя нови страници в интернет) са думите кредит, кредити и СДС.


Това означава че интернет много се пише, шуми и рекламира за усайтове около думата СДС - абревиатурата на една от Българските партии. На графиките много ясно се вижда че старта на маркетинговата кампания на сдс е около дата 6-8 март, като се вижда с колко се е вдигнало цитирането на думата СДС, в каква бройка сайтове и как е в момента.Резултатите на други Български партии които са с по много повече поддръжници от СДС не са се повишили в такъв порядък, следователно това е резултат на платена кампания. Явно от СДС са се уплашили от социологическите проучвания че ще изпаднат изобщо от парламента и наливат пари за да успеят да се задържат като парламентарна сила.

Тук има повече информация за нашия инструмент за сравнение на конкурентността на ключовите думи.

Според него, за дума седесе в интернет се е писало с 0.98276 пъти повече в сравнение с предходният период, тоест за последните две седмици това е ръст от над 92% за нови линкове и около 90% за ново индексирани урл адреси на които присъства думата.

На страницата с подробната информация за думата може да се види всичко подробно - седмица по седмица.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th December 2019 - 10:18 AM
Clicky Web Analytics