Манипулиране на търсачки

(8 гласа, оценка 5.00 от 5)


Манипулиране на търсачки чрез Seo оптимизация

Манипулиране на търсачките

На всеки човек притежаващ уеб сайт му се е искало поне за малко да може да манипулира резултатите в търсачките и да може да се класира където си поиска в Serp. Мога да дам един прост пример за възможностите ни за манипулация и извеждане на сайта ви там където трябва да се класира - пуснете търсене за "Facebook" например и вижте който и да е от трите резултата.

//www.google.bg/search?q=facebook&hl=bg&rls=bg&lr=lang_bg
//www.google.com/images?q=facebook&hl=bg

Класираната на четвърто място страница от нашия сайт ( 3dwebdesign.org/facebook-реклама ) е просто страница в сайта на 3D Уеб дизайн, и това е постигнато с бюджет от около 100-150 лева.

Представете си какво може да направим НИЕ за ВАШИЯ САЙТ с повече пари и ако се използва правилното име на домейн и сайта се планира още отначало по такъв начин че вие да превземете пазарната ниша която ви интересува с минимум усилия и пари евтино.

Цени за манипулиране на търсачки

Това се нарича манипулация и класиране в търсачка при търсене за името на голям и ултра популярен сайт. Бройката от 4 740 000 резултата показва че конкуренцията за тази дума е голяма. Въпреки това манипулацията е постигната на ниска цена.

По тази начин може да класираме всяка една страница от вашия сайт, стига вие да разполагате със съответния бюджет, за да го постигнем. Добрия Seo оптимизатор прави точно това - класира ви в търсачките с възможно най-малко пари. Всеки може да ви класира с много пари, добрите сео оптимизатори ви класират бързо и на ниски цени.

Манипулатор на търсачка = Seo оптимизатор

За да разберете кой е наистина добрия оптимизатор и манипулатор, задължително проверете какви са успехите му и вижте портфолиото му! Можете да видите още примери за нашата успеваемост - тук е нашето впечатляващо Seo оптимизация портфолио. А тук може да видите За какви изрази е класиран нашия сайт.

Портфолиото е на 100% истинско, в него няма измислени факти. Ако си направите труда да го разгледате ще разберете - на всеки един от тези сайтове пише кой ги е класирал на тази позиция в търсачките. Можете и да се обадите на собственика на съответния сайт и да го попитате кой е отговорен за класирането му в Google - препоръчвам ви да го направите за всеки сайт от нашето портфолио :)

А след като се убедите може да подадете запитване за оптимизация на сайт.