Услуги за Google Adwords реклама (Google Ads)

(29 гласа, оценка 4.93 от 5)


Google Ads реклама: услуги на 3D Web Design за Гугъл Adwords реклами

3D Уеб дизайн е фирма за SEO оптимизация и SEA (Search Engine Advertising) в София. Услугите ни за Adwords реклама (Google Ads): Предлагаме следните услуги за настройка на малки рекламни кампании в Google Adwords, всичко нагоре се договаря (индивидуална оферта за конкретния случай):

 1. Настройване на малка кампания с рекламиране на 1 страница (създаване на Една реклама сочеща към 1 landing page, до 40 ключови думи)- цена еднократно 90 лв.
 2. Настройване на средно голяма рекламна кампания с до 100 ключови думи разпределени между до 3 различни страници (създаване на три реклами сочещи към 3 различни страници от сайта ви, до около 100 ключови думи) - цена 140 лв. еднократно.
 3. Ако ви е необходима поддръжка: 40 лв месечно за малките рекламни кампании с до 40 ключови фрази и 80 лв месечно за големите рекламни кампании с около 100 и повече ключови думи. В цената е включено нанасяне на корекции по цените на клик на кампанията и извършване на каквито и да желаете промени по рекламите.
 4. Ако ви е необходима настройка на по-голяма рекламна кампания или желаете да бъдат направени промени по съществуваща кампания: условията подлежат на договорка. Свържете се с нас сега.
 5. В тези цени е включено и създаването на седмичен отчет който получавате на вашият имейл и проучване за ключовите думи! Важно: Избора на ключови думи за реклама в Adwords обикновено е различен от избора на ключови фрази за SEO оптимизация!

Изискването за да поръчате услугите ни за Google Adwords реклама е само едно: да имате Google Ads акаунт и в акаунта ви да е добавено средството за разплащане от което Гугъл Адуърдс си тегли сумите - трябва да сте добавили в акаунта си кредитна карта.

1. При поръчка на услугите на 3D Уеб дизайн сега получавате и купон код за безплатна реклама в Google Adwords на стойност 90 лв! 2. От над една година предлагаме блокиране на кликането върху рекламите от конкурентите ви!

Какво се извършва от 3D Web Design? Намират се всички варианти на правилните ключови думи - те се добавят и настройват. Като се активира показването на реклами само за правилните фрази, по възможност без варианти, за да не се прахосват пари. Така се получава силно таргетиран трафик и отлични продажби максимално евтино.

При платена поддръжка, кампанията се следи след това на всеки 2-3 дни, като се правят корекции по цената на клик. В цените е включено следене и конфигурация на кампанията ви за следващите 30 дни след старта, включително получаване на седмичен репорт в който виждате всичко - колко пъти се е показала рекламата ви по съответната ключова дума и колко пъти е кликнато върху нея - CPC, CTR, позиция.

Имайте предвид, че услугите ни са цена за Качествена работа - гарантираме средна позиция на рекламите не по-ниска от 3 и среден Quality score на всяка ключова дума 6 и по-висок (при качествен сайт със съдържание точно по темата на ключовите думи)! Това означава че вие ще платите много по-малко пари за същата посещаемост и кликания върху рекламата ви, спрямо рекламите с по-ниска оценка на качеството (Quality score).

Важно предупреждение! Google Ads е цяла наука и неопитен потребител няма никакъв шанс сам да настрои добре рекламната си кампания! Ако опитате да направите сами рекламите си, още през първите месеци ще загубите стотици до хиляди левове - в зависимост от обема на рекламата ви. Правилният начин: поръчвате експертна настройка на рекламите плюс кратко обучение, след това вече ще знаете какво и къде да настроите, за да промените или разширите кампанията си.

На практика, разликите при една добре настроена кампания и недотам добре настроена може да са разликата между 50 и 1000 лева разходи на месец при един и същ резултат за продажбите на сайта. Като за пестенето на бюджета ви по-важно е настройването на типа съвпадение и кои са самите ключови думи, но съществена разлика в сумите идва и от оценката на качеството на рекламата.

Връщане на пари в сметката ви от Google Adwords след злонамерени многократни кликания :
https://3dwebdesign.org/index.php?option=com_content&Itemid=360&catid=92&id=628%E2%8C%A9=bg&view=article#sigProGalleriaa39939696d

Защо е важен Quality score на Google Adwords рекламата? Защо да платите някой да настрои както трябва рекламата ви в Гугъл Адуърдс и Google Ads?

При различен Quality score един клик върху рекламата ви може да струва много повече пари или да е много по-евтин - плюс-минус 150%, например един клик върху рекламата ви може да струва от 10 до 25 стотинки. А при ключови думи с голям обем на търсене тези 15 ст. разлика на клик дават разлики от по 50 до 150 лв на ден в бюджета! (има ключови фрази с по 30-60 хиляди и повече търсения месечно)

Срок на изпълнение на вашата Google Adwords реклама: обикновено настройваме подобна кампания в рамките на същия работен ден - веднага след като заплатите услугата. Това не означава, че кампанията ви трябва да стартира веднага - тя може да бъде сложена "на пауза" и да я включвате и спирате винаги когато пожелаете впоследствие или да бъде настроена да се показва само в дни и часове които желаете.

Поръчай настройка на реклами в Google Ads сега!

Поръчай

Какво е Google Adwords реклама (Google Ads)?

Google Adwords е името на рекламната платформа на Google сега. В нея вие можете да рекламирате като рекламите ви веднага излизат на съответните сайтове. На 24 юли 2018 г. Google AdWords ще смени името си на "Google Ads".

Как се заплащат Google Adwords рекламите?

Рекламата в Google Adwords (Google Ads) се заплаща на клик - на база по какви ключови думи рекламирате и колко пъти е кликнато върху рекламата ви.

Защо рекламата в Гугъл Адуърдс може да ви бъде полезна?

Защото рекламата в Адуърдс е бърза, а SEO оптимизацията е бавна. Когато платите за реклама в Google Adwords, рекламите ви веднага излизат в резултатите на Google и в техните партньорски сайтове. А когато се преви оптимизация на сайта ви, това отнема много време - най-често поне три месеца. Полезна статия по темата: Какви са разликите между Seo оптимизацията и Pay per Click рекламата (PPC).

Кога е ефективна Google Adwords рекламата?

Рекламата в Google Адуърдс е ефективна когато се рекламира по правилните ключови думи, когато рекламирате по правилния начин и при правилната таргет група - тоест, да рекламирате само пред правилните хора, а не пред всички.

Особено ефективни са кратки рекламни кампании в правилния момент - с малък бюджет получавате максимален ефект.

Има ли недостатъци Гугъл Адуърдс рекламите?

Рекламата в Гугъл Адуърдс има ТРИ съществени недостатъка:

 1. Има потребители които никога не кликат по рекламите.
 2. Google Адуърдс рекламата е скъпа в дългосрочен план (това което условно го постигате с реклама за 1000 лв, винаги може да се постигне с оптимизация за 500 или по-малко лева).
 3. Конкурентите ви винаги ще кликат по рекламите ви за да похарчат пари от бюджета на кампанията ви. Виждали сте го много пъти, макар че някои от вас не могат да го разпознаят: CTR от 20, 30 и повече процента. Последното може да се избегне в много голяма степен, ако се поръчат нашите специализирани услуги за защита срещу кликане върху рекламите ви.

Какъв е опита ви с рекламата в Гугъл Адуърдс или защо да поръчате услугите на 3D Уеб дизайн?

Опита на 3D Web Design в настройката и управлението на Google Adwords реклама:

 1. Извършили сме настройка на над 230 рекламни кампании само за последните три години.
 2. Обикновено пускаме краткосрочна Адуърдс реклама за почти всеки клиент на който сме правили SEO оптимизация. А щом четете нашия сайт, вие вече знаете какъв огромен брой клиенти за SEO услуги имаме.
 3. Във всеки един момент управляваме поне 10-12 Adwords рекламни кампании (разбирай реклами на поне 10 различни клиента). Заповядайте на място при нас, ще ви бъдат показани примери на живо.
 4. Ако не знаете какво, как и откъде се прави, получавате писмени указания - ръководства стъпка по стъпка.
 5. Само 3D Web Design предлага блокиране на кликането върху рекламите от конкурентите ви - в ниши в които много се накликват конкурентите съотношението на парите дадени за реклама спрямо поръчките които получавате, се вдига почти двойно.
 6. Работим прозрачно и максимално удобно за клиента: Рекламите се настройват през ВАШ Google Adwords акаунт, като заплащането на рекламата е САМО между вас и Google!
 7. Прочетете: отзиви за 3D Web Design във Facebook и отзиви за 3D Web Design в Google.

Спиране на измамите с кликанията или как конкурентите да не кликат по рекламите ми?

В България само 3Д Уеб дизайн предлага спиране на кликането върху рекламите от конкурентите ви (накликване). Предлагаме тези услуги от около една година и половина и имаме богат опит - вече сме помогнали на десетки бизнеси да спрат кликанията върху рекламите и източването на рекламния си бюджет.

Защо ви е необходимо ограничение на броя кликания върху рекламите от един и същ IP адрес?

Знаете ли, че в зависимост от нишата, определен процент от всички кликания върху рекламите ви в Google Ads, ще са направени от едни и същи потребители и това са точно тези потребители които не ви носят никакъв приход?

Когато някой иска да си купи нещо от вас, той няма да кликне 5 или 10 пъти върху рекламата ви. Факт. Той може да кликне сега, и естествено да не направи поръчка веднага, впоследствие да види рекламата ви пак и да кликне отново. Но едва ли ще го направи повече от 3 пъти. Статистиките показват точно това - че този тип потребители които кликат по повече от 2 до максимум 3 пъти върху една и съща реклама, на практика НЕ са реални купувачи, те НЯМА да купят от вас. Такива потребители или просто зяпат, или направо са злонамерени - правят го само за да ви донесат разход. Затова, всички кликания върху рекламата ви повече от 2-3 пъти от един и същи потребител, на практика само ви носи само разход без приход.

Как работи спирането на много кликания върху рекламата ви в Гугъл Адуърдс от един и същи човек?

(от един и същ компютър, от един и същ телефон, от един и същ таблет, от един и същ айпи адрес)
 • Броя кликания върху една реклама се отчита в реално време и при много на брой кликания от един и същи IP адрес, "лошите" кликове се блокират по IP адрес - "лошия чичко който клика" никога повече няма да види рекламите ви камо ли да може да кликне върху тях - той никога повече не вижда не само рекламата върху която е кликнал много пъти, а и другите реклами в същата кампания.
 • Блокирането на "лошите" кликания е автоматизирано и става в реално време - секунди след като бъде засечено, то вече е блокирано.
 • Хващаме "лошите" кликания не само по ай-пи адрес, а и по MAC адреса на устройството от което са кликнали. Така спираме дори хитреците които са кликнали по рекламата ви от домашния интернет, а след това пускат мобилния си интернет и кликат и от телефона.
 • След блокирането на злонамерените накликвания по рекламите (реален пример), дори връщаме парите ви обратно! Google ще ви върне парите от невалидните кликания - на всеки 2 месеца пускаме искане за refund (money back) за невалидните кликове и Google ви връща част от парите в акаунта - реален пример.
 • Можете да получите пълен отчет за засечените и блокирани многократни кликания по рекламите ви - във вид на Екселска таблица с всички данни като: IP адрес, Операционна система на устройството, браузър, първи и последен клик, град, държава, рекламна кампания и ключова дума по която е кликано.
 • В резултат тази услуга на 3D Web Design ви спестява Повече пари! Получавате: между 10 и 30% намаление на разходите за реклами при търсене (ако рекламите се показват само при търсене в Google) и до около 50% понижение на разходите ако кампанията е за реклама в дисплейната мрежа (знаете какво се случва ако рекламите се показват освен при търсене в Google и по други сайтове - там някои собственици на сайтове си кликат сами по рекламите).
 • Колко струва услугата "блокиране на накликване"? Цена за първите 3 месеца - по 80 лв на месец, без ограничения. Цена за следващите месеци - по 70 лв на месец.
Откъде да поръчате настройка и управление на реклама в Google Adwords: свържете се с 3D Уеб дизайн сега: на телефон 0898615736, по имейл: страница контакти или заповядайте на място. Ще се радваме да станете един от нашите доволни клиенти!