3D Уеб дизайн разширява дейността си

(10 гласа, оценка 4.60 от 5)


Уеб дизайн фирмата ни разширява своята дейност

3D Уеб дизайн разширява дейността си и търси нови двама служители. Необходим ни е още един Php програмист и един графичен дизайнер. Наемането на новите двама служители ще бъде съпроводено с преместване в нов, по-голям офис и ще бъде извършено през следващите няколко седмици.

Защо се налага това?

През последните два месеца интереса към нашата фирма се увеличи двойно и не можем да се справим с количествата работа. В момента сме спрели да приемаме каквито и да е поръчки за следващите 40 дни, без значение дали са за 200 лева или за 10000.

Всеки ден идват по над 20 запитвания, отказваме на всички за всичко в момента, затова ако сте един от тези на които сме отказали това е моето публично извинение:

Ако желаете да станете наш клиент и бързате ще трябва да потърсите друг изпълнител. Ако не бързате, опитайте отново след около поне 2-3 седмици. Съжалявам, но нямаме никакъв капацитет в момента. Тук е Графика на поръчаните в момента уеб сайтове.

Ако желаете да работите в 3D Уеб дизайн

Ако сте професионалист и желаете да станете част от нашия екип, можете да кандидатствате за работа през формата за контакти или да прегледате изискванията към кандидатите в категория Уеб дизайн работа в нашия сайт.