Дек
16

Seo оптимизация на онлайн магазин

(8 гласа, оценка 4.25 от 5)


Seo оптимизация на онлайн магазин

Seo оптимизация на онлайн магазини

Всички собственици на онлайн магазини знаят, че най-важното нещо за един онлайн магазин е Seo оптимизацията му и класирането му в Google. Ако сте на двадесета, тридесета или по-задна позиция в Google при търсене за желаните от вас ключови думи, десет или двадесет позиции по-нагоре означават реално да прескочите десет или двадесет Ваши конкуренти! Научете как с малко пари да изкарате много!

3D Уеб дизайн изработва и оптимизираме качествено онлайн магазините, а едновременно с изработката на онлайн магазини сме и топ фирма за SEO оптимизация в България. Можете да го проверите от картинката отдолу:

класиране на 3D Уеб дизайн

Скрйншотът показва реалното класиране на сайта ни - 3D Уеб дизайн към датата 22 Ноември 2012 г. Няма друг уеб сайт в България който да е класиран така дори и за половината от всички тези ключови думи. А колко наши онлайн магазина са на челни позиции в Google може да разберете тук: SEO портфолио.

Ако е необходимо основната функция на сайта да са продажби - електронен магазин (или множество онлайн магазини), той се изработва със тази система за онлайн търговия, разгледана по-долу за постигане на максимални резултати и най-ниска цена на сайта. Ако обаче е необходимо магазина да е само допълнение към съществуващ сайт не четете надолу, а се прехвърлете към страница изработка на динамичен сайт. С нея магазина се изработва с друга система за контрол на съдържание, която е с по-големи възможности и повече функции за гъвкавост и външен вид, но и с по-висока цена.

Изискванията за успеха на един електронен магазин са прости:

 • Да не е много малък броя на продуктите - колкото повече продукта продавате, толкова по-голям е шанса да продадете нещо
 • Цените на продуктите в магазина да са добри. Ако цените ви са перфектни, потребителите сами ще популяризират магазина ви, но имайте предвид, че това става бавно. Естествено при 90% от съществуващите онлайн магазини това не е така - те са посредници, а не производители и тяхната цена не е най-добрата на пазара.
 • Ако цената ви не е най-добрата възможна на пазара за даден продукт е необходимо да обърнете по-голямо внимание на оптимизацията на магазина си - тогава пак ще продавате повече дори и от първоизточника (производителя на продукта)
 • Да няма объркваща за клиента навигация
 • Да притежава приличен външен вид ( да не отблъсква потребителя)
 • Да има като минимум добро или отлично класиране в Google - излиза че това е най-важното от всички условия.

Оферти и цени за seo оптимизация на онлайн магазини

За момента в България няма друга фирма, направила толкова електронни магазини на първа страница на Google колкото нашата. А тук можете безплатно да прочетете 25% от способите необходими за да го постигнете сами: Класиране на първа страница на търсачки на онлайн магазин.

Ако магазина ви е с над петдесет продукта и цените ви са добри, само класирането ви в Google стои на пътя на успеха ви!

Ами ако при търсене за 90% от продуктите ви се класирате на първа страница на Google?

Затова ви предлагаме това, което със сигурност ще доведе до по-висока възвръщаемост на средствата и повишаване на продажбите ви: SEO оптимизация за вашия електронен магазин.

Изброените в тази статия услуги се отнасят САМО за изработка на Електронни магазини!

Качество, начин на изработка и комплекс от модули за изработка на този тип сайтове, а именно Onpage SEO оптимизация! Реално ние постигаме бърз резултат евтино със съдържание плюс качество на изработка на магазините. Това всъщност е и най-правилния начин, тъй като Google непрекъснато усъвършенства алгоритмите си, а резултатите получени с този вид оптимизация са гарантирани.

Офертите тук са за Onpage Seo оптимизация - Сайта се изработва по всички правила на Google, спазва се правилната структура на страницата, генерират се seo friendly линкове на сайта, изработва се sitemap; title, meta keywords и meta description се променят автоматично в зависимост от това в коя страница се намира потребителя, премахва се session id за търсачките и други.

SEO оптимизация за търсачки в нашия сайт.

А тази статия ще ви даде максимална яснота за това какво правим, как оптимизираме и какво сме постигнали да момента, в смисъл: Това което предлагаме, постигнали ли сме го вече, на колко сайта и колко от тях са онлайн магазини: класирани от нас сайтове в Google или SEO оптимизация: постижения и резултати на сайтове изработени от 3D Уеб Дизайн. А тук може да видите за какво е класиран в търсачките нашия сайт. изработка на онлайн магазин

Какво предлагаме на собствениците на съществуващи вече онлайн магазини?

Четири нива на SEO оптимизация (изработка) на електронни магазини:

Първо ниво на оптимизация за магазин - вече не се предлага защото вече е Включено безплатно във всички наши онлайн магазини. За магазини които не са изработени от нас: Срок на изработка един работен ден от започване на работата. Цената зависи от спецификата на онлайн магазина ви.

 • Изработка на автоматизиран модул, разполагащ вашите ключови думи на допълнителни четири места в електронния ви магазин.
 • Модула работи с ВСИЧКИ езици интегрирани в магазина ви, не само с български!
 • Възможно е една или две от позициите на разполагане на ключовите думи да са скрити и невидими за посетителите на сайта ви, но видими за търсачките.
 • Бързи реални резултати - седмица до две
 • Гарантирани резултати в Google!
 • Пример за това ниво на SEO оптимизация са Оръжеен магазин Сотис Армс и Магазин за подаръци Стил и стон

Второ ниво на оптимизация за магазин - вече не се предлага. Включено е във всички наши онлайн магазини безплатно. За магазини които не са изработени от нас: Срок на изработка един работен ден. Включва първо ниво плюс разполагане на ключовите думи на още две места - общо шест. Цената зависи от спецификата на онлайн магазина ви.

Трето ниво - Безплатно! (променено на 1 Юли 2010). Вече е включено във всички наши пакети онлайн магазини. Включва първо и второ ниво SEO оптимизация на електронен магазин.

 • Изработка на три автоматизирани модула, разполагащи и извличащи динамично вашите ключови думи в електронния ви магазин.
 • Всяка страница се оптимизира динамично за максимална успеваемост за това което е на нея - категория продукти, подкатегория или конкретен продукт
 • За разлика от горните две нива, при които сте ограничени до десет - дванадесет индексирани от търсачките ключови думи, тук получавате реално толкова ключови думи, колкото са имената на продуктите в електронния ви магазин плюс всички заглавия на категориите ви.
 • Модула дава перфектни резултати при всички ниско и средно честотни търсения
 • Работи на: всички страници на категории, подкатегории и на страниците на всички продукти
 • Модула работи с Всички езици интегрирани в магазина ви, не само с български!
 • Реалните резултати за третото ниво се изявяват за 20 до 50 дни.
 • Гарантирани резултати в Google

Четвърто ниво - Безплатно за всички изработени от нас магазини (променено на 27 ноември 2010 година). Не включва никое от другите нива за SEO оптимизация на електронен магазин. За магазини които не са изработени от нас: Срок на изработка един работен ден от започване на работата. Цената зависи от спецификата на онлайн магазина ви, но е в границите на 50 до 120 лева.

 • Включва заглавията на продуктите, на производителите, на подкатегориите и категориите ви в URL адреса.
 • Валидна транслитерация на имена на кирилица към латиница по всички правила на Google
 • Повишава резултатите в Google при имена на продуктите, на категориите и на производителите на латиница около 20 до 25%.
 • Подобрение при търсене на продукти и заглавия на кирилица около 10 до 15% (достатъчни да изведат страниците на всичките ви продукти от втора страница на Google на първа - и от там повишение на продажбите ви с около 50%)
 • Версия превеждаща Url адресите и на кирилица, без значение дали сървъра и сайта ви работят на 1251 база данни или на UTF-8
 • Подобрението на класиране на продуктите ви в Гугъл - около 20 до 25% за тази версия

В Google транслитерацията е двустранна от месец Септември-Октомври 2008 година. Това означава че търсене на кирилица връща резултати и на латиница в урл адреса и обратното.

Пример за това ниво на SEO оптимизация са Електронен магазин велосипеди, Електронен магазин Vortex компютри, Онлайн магазин за дрехи.

Може да плучите и абонаментна поддръжка за оптимизация от нас на магазина ви. Запитване за оптимизация на сайт и Seo анализ.

Тези оферти за SEO оптимизация (изработка) са валидни САМО ако се спазват препоръките ни за интеграцията на модулите и за съставяне имената на категориите и продуктите по най-правилния начин за да се класират в Google.

Тези оферти за уеб дизайн и SEO оптимизация и изработка на електронен магазин са примерни и могат да бъдат променени по всяко време. Валидни са САМО ако се договорят изрично с екипа на 3D Web Design.

Забележете, че: Резултата от SEO оптимизацията на онлайн магазина ви може да варира. При онлайн магазин в област с ниска конкуренция, може да се класирате в тройката, докато при електронен магазин в област с висока конкуренция, модулите ще доведат просто до значително повишаване на успеваемостта ви в Google в порядъка на 30-50%.

До момента в българското уеб пространство повечето електронни магазини са тотално неоптимизирани за търсачките и първите, които сме направили ще имат тотален успех за срок от поне година.

Конфиденциалност: 3D Web Design никога няма да разкрие на трети лица информация за това какви оптимизации са извършени по сайта ви, освен ако Вие изрично не дадете съгласието си за това.Предишна Модули за онлайн магазин   Следваща Онлайн магазин за тахографи

. Публикуван в Уеб дизайн услуги - Изработка на онлайн магазини