Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules SEO оптимизация форум
 
Reply to this topicStart new topic
> Защо да пиша статии за сайта ми, защо се пишат статии за уеб сайтовете
Web Design Seo
post Jan 26 2018, 04:07 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,169
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Тази кратка статия дава отговор на няколко въпроса: Защо да пишете статии за вашият уеб сайт? Как се планират и пишат статиите?Факти за SEO копирайтинга (и за начина по който в 3Д Уеб Дизайн пишем статиите):
1. Ние проучваме внимателно ключовите думи по които пишем. Пише се САМО по тематики за които потребителите търсят. Данните се взимат от Google.bg. Тематиката на всяка статия и заглавието й се съставят на база строги правила за да се гарантира успеваемостта на копирайтинг кампанията за сайта ви.

2. Пример: По ключова дума "кола под наем" пишем статия със заглавие "Защо да наемете кола под наем, ако имате личен автомобил?" Това, че за израза "Защо да наемете кола под наем, ако имате личен автомобил" не търси никой, не означава, че статията няма да излиза в Гугъл за поне 10 различни фрази.

3. Тя ще ви докара посещения по: Защо да наема кола под наем, Защо да наема кола, да наема кола под наем и по още няколко подобни ключови фрази.

4. Всички тези статии, постнати в основния сайт, ви докарват тематичен тръст на сайта. Тоест, много такива статии дори без линкове, рано или късно ще ви класират. Ако е нормална ниша - може да ви вдигнат дори на 1 страница (но ще ви трябват много), ако е много тежка ниша - само със статиите можете да стигнете само до втора страница на Google. Но все пак те ви бутат нагоре, а целта е точно това.

5. Сайта ви става по-голям и от там по-силен. Защото и вътрешните връзки имат значение - с 10 нови тематични страници получавате и ДЕСЕТ нови вътрешни връзки. Дори да няма никакви линкове вътре в статията, от всяка страница в сайта имате линк към заглавната ви страница и към най-важните страници (не забравяйте менютата на сайта).

6. Линкбайт. С полезни за потребителите статии вътре в сайта ви, можете да получите и безплатни линкове (Линкбайт) - ако имате полезни статии, има вероятност някой потребител да ви пусне линк в някой сайт или да ви шерне линк към статията в някоя социална мрежа - във Фейсбук, Гугъл плюс и други.

Докато само със сайт за услуги или онлайн магазин съдържанието ви ще се провали - колкото и да пишете в такъв тип сайтове споделянето на материали от тях с цитиране на източника е силно ограничено.

7. Ако са написани както трябва, такива материали са ПОЛЕЗНИ за потребителите ви. Последното е трудно когато статиите са написани от копирайтери коти не са експерти във вашата област, но нищо не пречи след като получите статите да ги отредактирате и допълните с нещо експертно, нали?

Мога да изброя поне още няколко причини да се пишат качествени статии, които да се публикуват в основния ви сайт, но би трябвало и тези да са достатъчни smile.gif

Не ви се занимава и не искате тепърва да се учите как се пише? Поръчайте професионално написване специално за вас! По тематика и изисквания които вие подадете, специално за вашия сайт. Поръчай някой от нашите пакети за SEO копирайтинг статии сега!


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th December 2019 - 02:34 PM
Clicky Web Analytics