Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Валутни курсове на БНБ - актуалните курсове за деня, във вашия сайт
Web Design Seo
post May 31 2019, 02:40 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Валутни курсове на БНБ - актуалните курсове за деня и във вашия сайт!

Ако в момента изграждате своя нов уеб сайт, то има доста неща, за които трябва да помислите. Ако самите вие не сте наясно, то по-добре се допитайте до специалисти, които могат да ви помогнат.

Поддържането на качествен уеб сайт не се изчерпва само до създаването му, а е тясно свързано със съдържанието, което се публикува в него, както и с допълнителните компоненти за уеб сайт. Например, един такъв допълнителен модул е този, показващ валутните курсове на БНБ директно във вашия уеб сайт.

Звучи доста добре, нали?Вече няма нужда да проверявате по няколко пъти на ден сайта на Българската Народна Банка, поради причината, че можете да имате информацията директно изведена във вашия уеб сайт. И това се случва много лесно. Само с няколко стъпки, които да направите и най-вече е напълно безплатно!

От вас се изисква единствено да посетите KursBnb.com и от там да получите своя модул с валутни курсове на БНБ, който е изработен за всички известни системи, в това число - Joomla, Wordpress, Opencart. Плъгинът е много лек и по никакъв начин няма да затрудни уеб сайта ви. Освен това е и с изчистен дизайн и добра визия, която ще бъде перфектното допълнение за вашето онлайн пространство.

С поставянето му, вие правите стъпка към това сайта ви да бъде желано място за посещение в Интернет, поради простата причина, че предоставя ценна информация за неговите посетители. Това може да бъде една предпоставка за задържане на генерирания трафик до момента. Затова се сдобийте с модула с валутни курсове на БНБ още сега и ще имате актуалните курсове за всеки ден, изведени директно във уеб сайта ви. Без нужда от ваша намеса и допълнителни актуализации. Модулът работи автоматично и то напълно безплатно.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th November 2019 - 06:14 AM
Clicky Web Analytics