Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Информация за SEO услугите на 3D Уеб дизайн
 
Reply to this topicStart new topic
> Спин формат (spin Format) и спин синтакс (spin Syntax), синтаксис на спин форматът
Web Design Seo
post Nov 19 2012, 04:10 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Защо се ползват спин форматът и спин синтаксът?

Цитат
С написването на уникални текстове за кампании в големи размери можете да се справите само ако можете да пишете spin Format с високо ниво на уникалност! Няма друг начин да пресеете уникалните текстове от неуникалните без да ползвате специализиран инструмент-програма за обработка на такива текстове. А всички тези инструменти, работят само и единствено със спин формат.


Спин форматът и спин синтаксисът се използват от Всички съвременни инструменти за линк билдинг - от най-добрия до най-елементарния за да може да се записват в съкратен вид много различни текстове. За последните няколко години спинването и спин форматът станаха утвърден стандарт за писане и пренаписване на текстове заради лесния за усвояване синтаксис и отличните резултати които се постигат с тях.

Двете основни нива на спин формата са:
1. Заместване със синоними: Активира се със символите за отваряне и затваряне на къдрава скоба {}. Например от {Spinner|Article Spinner|Article Generators} ще получите една случайна дума, например: Article Generators
2. Разбъркване: Активира се със символите за отваряне и затваряне на квадратна скоба[]. Например от [ spinner| free| tools] ще получите една случайна комбинация, например: free spinner tools.

Пример за спин формат и безплатен онлайн инструмент в който можете да тествате е http://articlespinner.eu

В различните SEO инструменти съществуват много различни модификации и разновидности на спин синтакс-а, но тези две нива се ползват непроменени едно към едно навсякъде. Единствено някои от сео инструментите имат някои допълнения към тях за форматиране които се ползват за активиране на някои допълнителни функции (като плюсовете в seogenerator).

Цитат
Това е втора част на ръководството по advanced copywriting. Първа част е тук за Писане и пренаписване на текстове, а трета част е тук: Advanced Spin Syntax и Nested Spins.



--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts Format Lost In Post By E-mail
3 gibor 10,873 9th January 2014 - 07:00 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Spin Format And Huge Databases Support In Joomla Scraper
Latest changes in Joomla Scraper v.1.6.9 and over
1 Web Design Seo 6,922 16th February 2012 - 12:52 PM
Last post by: Web Design Seo


 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2019 - 08:15 AM
Clicky Web Analytics