Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Extensions Support
2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Seolinks With Kunena
NosyWeb
post May 15 2012, 03:45 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 11
Joined: 1-February 12
Member No.: 1,063



Hello,

I have bought SEOlinks for my Kunena forum, I make the hack in the view.php file in Kunena Component.

However, when I use a link in a topic like i.e : google.fr where "Google" word is a links created with SEOlinks, it break this link "http://www.google.fr". This also for all links I have created in my Kunena forum where a word is a link created with SEOlinks.

Is there a solution ?

Thanks for your help.


--------------------
Vive l'e-Learning, Vive Joomla!, Vive la formation Joomla !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post May 16 2012, 06:15 AM
Post #2


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,158
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Post here, please, screenshot from this keyword setting.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NosyWeb
post May 16 2012, 10:18 AM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 11
Joined: 1-February 12
Member No.: 1,063



Цитат(Web Design Seo @ May 16 2012, 07:15 AM) *
Post here, please, screenshot from this keyword setting.


Here an example with the keyword "VirtueMart" which break my link http://extensions.virtuemart.net/ because of the word "virtuemart" in this link.
The keyword setting screenshot :
Код
http://awesomescreenshot.com/09c5qj1fa


--------------------
Vive l'e-Learning, Vive Joomla!, Vive la formation Joomla !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post May 16 2012, 10:36 AM
Post #4


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,158
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Please, read carefull component info: http://3dwebdesign.org/forum/index.php?showtopic=370

Dont use external link type in combination with "index.php?option=..." If you use link type "external" you must use exact end url, not index.php.....


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NosyWeb
post May 16 2012, 11:43 AM
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 11
Joined: 1-February 12
Member No.: 1,063



QUOTE (Web Design Seo @ May 16 2012, 11:36 AM) *
Please, read carefull component info: http://3dwebdesign.org/forum/index.php?showtopic=370

Dont use external link type in combination with "index.php?option=..." If you use link type "external" you must use exact end url, not index.php.....


I agree to test with absolute URL but there is an automatically non-SEF => SEF with SH404SEF and the URL link to same website content.
I think the view.php syntax have to be change because of BBCode :
QUOTE
<?php
#SEOLinks BOM
$seoparams = new JRegistry();
$seorow = new StdClass();
$seorow->id = 0;
foreach ( $this->messages as $message ) {
if (JPluginHelper::importPlugin('content','seolinks',true)) {
$seorow->text = $message->message;
JDispatcher::getInstance()->trigger('onContentBeforeDisplay', array('com_kunena.topic', $seorow, $seoparams));
$message->message = str_replace(array('<a', ' href="', '</a>', '" title="">', '[url ='), array('[url', '=', '[/url]', ']', '[url='), $seorow->text);
}
$this->displayMessage($message);
}
#SEOLinks EOM
?>


--------------------
Vive l'e-Learning, Vive Joomla!, Vive la formation Joomla !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NosyWeb
post May 16 2012, 11:48 AM
Post #6


Newbie
*

Group: Members
Posts: 11
Joined: 1-February 12
Member No.: 1,063



Yes it's the same problem :

The kunena syntax :
Цитат
Test d'un lien Google qui pointe vers Google

The topic created :
Цитат
Test d'un lien Google qui pointe vers Google

where all "Google" keyword are a link to google.fr.

for the Google keyword setting:
Код
http://awesomescreenshot.com/0655qpx80


This post has been edited by Web Design Seo: May 28 2012, 02:17 PM


--------------------
Vive l'e-Learning, Vive Joomla!, Vive la formation Joomla !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post May 16 2012, 12:16 PM
Post #7


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,158
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Please, read info on product page - text in red
Цитат
Latest version have guides how to work in about 10 joomla components! We can't guarantee that guides will work for every version of these components and we will update plugin every time when new version of component is released. Plugin is developed to work with content and K2. Integration with all other components is provided "As guide".


Company from only 3 people cant support for free hundreds of users. And component seo links pro for joomla is used not from hundreds - from thousands of joomla sites. In every site different version.

Guarantee is only for K2 and content. There is no free support for others.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NosyWeb
post May 16 2012, 12:55 PM
Post #8


Newbie
*

Group: Members
Posts: 11
Joined: 1-February 12
Member No.: 1,063



Ok, I understand.
It just removed a big benefit from SEOlinks with Kunena :-).

Regards.


--------------------
Vive l'e-Learning, Vive Joomla!, Vive la formation Joomla !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NosyWeb
post May 16 2012, 01:22 PM
Post #9


Newbie
*

Group: Members
Posts: 11
Joined: 1-February 12
Member No.: 1,063



QUOTE (NosyWeb @ May 16 2012, 01:55 PM) *
Ok, I understand.
It just removed a big benefit from SEOlinks with Kunena :-).

Regards.

I have a solution : use short URL in Kunena topic :-)


--------------------
Vive l'e-Learning, Vive Joomla!, Vive la formation Joomla !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post May 16 2012, 01:43 PM
Post #10


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,158
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



On standart, non-modified joomla with latest not-modified kunena seo links work, with other components in list also. But there are many websites and all of them are different smile.gif


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NosyWeb
post May 28 2013, 01:19 PM
Post #11


Newbie
*

Group: Members
Posts: 11
Joined: 1-February 12
Member No.: 1,063



Hello,

I have a problem with Kunena and Community plugin (Jomsocial integration).
When plg_kunena_community is enabled, SEO links doesn't work. Consequently, I have to do a choice in Kunena (2.0.4) between use SEOlinks or use JomSocial avatar.

I can attach the plg_kunena_community file (community.php) which is in conflict with SEOlinks.

I'm asking also to the kunena community.

Thanks for your help.

Hello,

I have a problem with Kunena and Community plugin (Jomsocial integration).
When plg_kunena_community is enabled, SEO links doesn't work. Consequently, I have to do a choice in Kunena (2.0.4) between use SEOlinks or use JomSocial avatar.

I can attach the plg_kunena_community file (community.php) which is in conflict with SEOlinks.

I'm asking also to the kunena community.

Thanks for your help.


--------------------
Vive l'e-Learning, Vive Joomla!, Vive la formation Joomla !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post May 28 2013, 01:26 PM
Post #12


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,158
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



What are your kunena and seo links and joomla versions?


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
NosyWeb
post May 29 2013, 04:06 PM
Post #13


Newbie
*

Group: Members
Posts: 11
Joined: 1-February 12
Member No.: 1,063



QUOTE (Web Design Seo @ May 28 2013, 02:26 PM) *
What are your kunena and seo links and joomla versions?

Hello,

Thanks for your reply.

I use the last versions, Kunena 2.0.4 and Seolinks 3.3 for Joomla 2.5.
I have already tried with the Kunena 2.0.2 plugins.

Thanks for your help.


--------------------
Vive l'e-Learning, Vive Joomla!, Vive la formation Joomla !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eirac
post Jan 3 2014, 01:22 PM
Post #14


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 3-January 14
Member No.: 1,934



hello,
I just bought seo-links that I use with Joomla 2.5 and Kunena 1.7.2
I modified the file / components / com_kunena / template / default / view / view.php as requested, but the links of the posts appear as fragments of syntax. I have long sought a solution to no avail.
Here, the link appears as this example:

This difference can cause the problem? and if so how remedied?
thanks

This post has been edited by Web Design Seo: Jan 3 2014, 01:35 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jan 3 2014, 01:36 PM
Post #15


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,158
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Your links are broken and i remove them. Please, post it again - as exact code (post html code and bb code as code, not as text). You have button code in post:


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eirac
post Jan 3 2014, 01:41 PM
Post #16


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 3-January 14
Member No.: 1,934



hello,
I just bought seo-links that I use with Joomla 2.5 and Kunena 1.7.2
I modified the file / components / com_kunena / template / default / view / view.php as requested, but the links of the posts appear as fragments of syntax. I have long sought a solution to no avail.
Here, the link appears as this example:

Salve, ho visto che è possibile farsi i denti d'acciaio con i
CODE
[url=https://www.google.it/">brillantini[/url]
,

if I create the link manually (in backend) syntax becomes:

CODE
[url=https://www.google.it/]brillantini[/url]
, and so it works exactly.

This difference can cause the problem? and if so how remedied?
thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jan 3 2014, 01:44 PM
Post #17


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,158
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Код
[url="https://www.google.it/"]brillantini[/url]

is the right format for links posted in forums - as bbcode.

Thank you for information. Problem will be checked and fixed in monday.


P.S. What is you Joomla version and php version?


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eirac
post Jan 4 2014, 09:03 PM
Post #18


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 3-January 14
Member No.: 1,934



Цитат(Web Design Seo @ Jan 3 2014, 02:44 PM) *
Код
[url="https://www.google.it/"]brillantini[/url]

is the right format for links posted in forums - as bbcode.

Thank you for information. Problem will be checked and fixed in monday.


P.S. What is you Joomla version and php version?



Php: 5.2.17

Joomla 2.5.11
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pavelKukov
post Jan 6 2014, 09:49 AM
Post #19


Php programmer
****

Group: Administrators
Posts: 285
Joined: 26-November 12
From: Bulgaria
Member No.: 1,452



Hello and happy 2014!

code:
Код
<?php
#SEOLinks BOM
$seoparams = new JRegistry();
$seorow = new StdClass();
$seorow->id = 0;
foreach ( $this->messages as $message ) {
if (JPluginHelper::importPlugin('content','seolinks',true)) {
$seorow->text = $message->message;
JDispatcher::getInstance()->trigger('onContentBeforeDisplay', array('com_kunena.topic', $seorow, $seoparams));
$message->message = str_replace(array('<a', ' href="', '</a>', '" title="">', '[url ='), array('[url', '=', '[/url]', ']', '[url='), $seorow->text);
}
$this->displayMessage($message);
}
#SEOLinks EOM
?>


should become:

Код
<?php
#SEOLinks BOM
$seoparams = new JRegistry();
$seorow = new StdClass();
$seorow->id = 0;
foreach ( $this->messages as $message ) {
if (JPluginHelper::importPlugin('content','seolinks',true)) {
$seorow->text = $message->message;
JDispatcher::getInstance()->trigger('onContentBeforeDisplay', array('com_kunena.topic', $seorow, $seoparams));

$replace = array(
  '[b]\\2[/b]',
  '[b]\\2[/b]',
  '[i]\\2[/i]',
  '[u]\\2[/u]',
  '[img]\\2[/img]',
  '[url=\\2]\\4[/url]'
);

$search = array(
  '/\<b(.*?)\>(.*?)\<\/b\>/ui',
  '/\<strong(.*?)\>(.*?)\<\/strong\>/ui',
  '/\<i(.*?)\>(.*?)\<\/i\>/ui',
  '/\<u(.*?)\>(.*?)\<\/u\>/ui',
  '/\<img(.*?)src\=\"(.*?)\"(.*?)\>/ui',
  '/\<a(.*?)href\=\"(.*?)\"(.*?)\>(.*?)\<\/a\>/ui'
);

$message->message = preg_replace($search, $replace, str_replace(array('<','>'),array(' <','> '), $seorow->text));

}
$this->displayMessage($message);
}
#SEOLinks EOM
?>


--------------------
Php programmer in 3D Web Design
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eirac
post Jan 6 2014, 12:27 PM
Post #20


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 3-January 14
Member No.: 1,934



QUOTE (pavelKukov @ Jan 6 2014, 10:49 AM) *
Hello and happy 2014!


Thanks for the good wishes and good 2014 to you too.
I fixed the code and finally all goes well (at first glance). If I find any further problems I will inform you.
Thank you for the fast service.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts Pinned: Without Support To 4 January 2016
Happy new 2016 Year
0 Web Design Seo 16,493 31st December 2015 - 01:01 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Kunena Doesn't Show Up
Cannot select Kunena for my Postings
2 linienland 9,276 15th September 2015 - 12:53 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seolinks In Easyblog?
0 zaxavar 7,187 9th April 2015 - 03:02 PM
Last post by: zaxavar
No New Posts Seolinks Linking In Modules
1 cgs 2,568 22nd May 2014 - 10:20 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Without Support To 6 January 2014
0 Web Design Seo 11,637 20th December 2013 - 03:14 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Without Support To 14 August 2013
0 Web Design Seo 12,943 1st August 2013 - 06:25 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Kunena 3.0 Release Breaks Post By Mail
Recently did a Kunena 3.0 upgrade to see what would happen
1 supamic 2,617 31st May 2013 - 05:36 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Kunena 2.0.4 Jomsocial Plugin Conflict With Seolinks
0 NosyWeb 2,721 28th May 2013 - 01:21 PM
Last post by: NosyWeb
No New Posts Without Support To 7 May 2013
Bulgarian national holidays
1 Web Design Seo 10,682 30th April 2013 - 09:46 AM
Last post by: Web Design Seo
No new Kunena Integration Problems - Post By Email
[solved]
31 agrawal_atul 12,723 22nd April 2013 - 07:27 AM
Last post by: Web Design Seo


 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st September 2019 - 01:13 PM
Clicky Web Analytics