Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Разработка на функционалност за постване в частна мрежа от сайтове, управление и постване в частни Seo мрежи
Web Design Seo
post Dec 5 2011, 12:27 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Започнахме разработка на автоматизирана функционалност за частна SEO мрежа (seo articles network, private seo network). Тя може да бъда използвана за управление на частна Seo мрежа за статии или за управление на Seo мрежа от директории за статии.

Дойде времето в България SEO фирмите да си направят техни собствени платени мрежи от сайтове и блогове в които да могат да постват само клиентите на SEO фирмата. Големите фирми като нашата и сега имат своите мрежи, но всичко в сайтовете се пуска на ръка.

Е, време е SEO-тата малко да автоматизираме нещата и да си спестим голяма част от труда, нали?

Как ще работи частната SEO мрежа (private seo network):

1. Вие трябва да имате предварително създадени ваши блогове или сайтове които трябва да са базирани на: Joomla, Wordpress, Typepad или Blogger.
2. Потребителя влиза в сайта ви и може да публикува статия във ваша мрежа от блогове или сайтове създадена с цел SEO или публикуване на пресрелийзи.
3. Потребителя избира в каква категория пуска статията. В зависимост от категорията статията може да се публикува в един или в няколко сайта (може и в няколко десетки ако имате толкова добавени в съответната категория)
4. Потребителя избира дали публикува статията във вида в който е или ще я уникализира преди това. Опциите за възможно автоматично уникализиране са:
- уникализиране на статията чрез заместване със синоними (тествайте как работи това в unique articles )
- разбъркване на статията - спинване с артикъл спинър (тествайте как работи това в article spinner )
- евентуално ще може да се уникализира и като се поства статията в спин формат
5. При активно автоматично уникализиране от статия с размер около 400 думи може да се извлекат около 10-20 копия на статията с поне 80-90% уникалност!
6. Статията отива при администратора за редакция и одобрение (или се публикува веднага без одобрение).
7. Статията се публикува в избран от вас блог (или в списък от блогове) и то в точно определена категория на този блог.


Ето какво ще може да прави администрацията на системата на seo articles network:

1. Системата ще е базирана на joomla 1.7.

Джумла 1.7 не е избрана случайно. С нея максимално бързо и максимално евтино можете да автоматизирате монетизацията на seo мрежата си. Как може да става това:

- В joomla 1.7 вие можете да създавате колкото желаете нива на потребителски достъп през администрацията. За Иван, Гошо и Пешо може да зададате да са в ниво на достъп "Купувачи Първо ниво", а за Петьо, Драган и Ники да са в ниво на достъп "Купувачи Второ ниво". Драго и Огнян пък може да имат пълен (неограничен) достъп.

- За всяка от тези групи потребители можете да изисквате някакъв платен абонамент за определен срок и от там да им давате достъп до публикуване на определен брой статии на седмица, месец или на година или пък можете да дадете пълен достъп само на определена потребителска група.
- За джумла 1.7 има колкото искаш и платени и безплатни функционалности за "захранване" на такъв тип потребителски групи с "виртуални кредити" като те могат да работят с PayPal, Epay.Bg, с кредитна и с дебитна карта и с много други видове разплащания като 2checkout и Authorize.net.
- Тези функционалности работят напълно автоматично, тоест можеш спокойно да оставиш всичко на самотек и дори да не влизаш в админа. Плати ли някой - автоматично получава достъп, не плати ли не може да публикува.

2. Администратора ще може да създава меню в сайта от което потребителите ще могат да публикуват статия. Администратора задава дали менюто да е видимо за всички или само за регистрирани потребители.
3. Администратора може да създава категории за публикуване на статиите и да добавя неограничен брой сайтове в тях.
4. Потребителя ще може да избира категория къде да публикува статиите си.
5. Статията се записва в базата данни за последваща редакция, преглед и одобрение
6. След като админа кликне на бутона за одобрение на статията, тя се публикува веднага в правилната категория в съответния блог (или в списък с няколко блога)
7. Опционално за големи мрежи ще може да се зададе лимит - какъв брой статии да се публикуват на ден.
8. SEO мрежата ви ще може да работи по всички начини: със или без уникализиране, от админа ще може и просто да се публикува това което потребителя постне. Уникализирането ще бъда с поне три активни отметки като админа ще може да включва и изключва всяка:
- уникализиране чрез синонимни
- уникализиране чрез артикъл спинър
- уникализиране чрез постнат в статията текст в спин формат
9. Ако е включено от администратора и след това избрано от потребителя, уникализирането ще работи със синонимни бази данни. С функционалността ще се предоставят безплатно руска и българска база данни с по 20-30 хиляди синонимни гнезда - около двеста хиляди думи всяка.
10. Опционално ще може да се добавят онлайн разплащания. Потребителя публикува статия, плаща и автоматично статията става активна.

За какво може да ползвате seo articles network?

Може да използвате функционалността:
1. За създаването на ваша частна seo мрежа в която клиентите ви да постват с цел Seo оптимизация.
2. За управление на директории за статии. Например ако имате дори само 5-6 директории за статии на вас ще ви е рентабилно да ги монетизирате и управлявате от едно място - от администрацията на seo articles network.
3. Ако създадете голяма такава мрежа и имате повече клиенти, постепенно с вас ще започнат да работят всички безплатни директории за статии, тоест вие ще можете да работите с тях или постепенно да ги изкупите една по една.


Системата е готова и публикувана, продажбите са стартирани. Цени?
Цена за един лиценз - 198 USD (стара цена 259.00 USD).
Линк за download и онлайн покупка: Seo Articles Network за Джумла.
Подробно описание на функциите на Seo Articles Network на Английски.


Скъпо е за вас или просто нямате нужда от всичко което е в пакета?
В пакета на Seo Articles Network са самия компонент за Джумла, Post by Email, Wordpress плъгин и базите данни със синоними за уникализиране на текстовете. Ако нямате нужда от всичко това, можете да купите Seo Articles Network Reduced Package - той струва само 98 USD!


Ще стартира ли 3D Уеб дизайн собствена private seo мрежа за статии?

3D Уеб дизайн все повече се ориентира към чуждестранния пазар и се превръща в голям разработчик. Същевременно развиваме все по-малко дейност по seo оптимизация на сайтове на клиенти, ние оптимизираме предимно свои собствени сайтове smile.gif


This post has been edited by Web Design Seo: Apr 30 2014, 06:39 AM
Reason for edit: нови, по-ниски цени и нови пакети


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd November 2019 - 04:27 PM
Clicky Web Analytics