Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Ръководство за Majesticseo, полезни съвети как да ползваме безплатно MajesticSeo
Web Design Seo
post Jun 17 2013, 01:16 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Полезни съвети и кратко ръководство "как да ползваме безплатно MajesticSeo" за да извлечете БЕЗПЛАТНО максимума от този прекрасен seo инструмент.

Какво е MajesticSeo?

MajesticSeo (majestic.com) е seo инструмент за отчитане, индексиране и анализ на линковете към уеб сайт (Backlink Checker & Site Explorer) който можете да ползвате както за да проверите състоянието на уеб сайта си, така и за проучване на конкурентите ви. Основният инструмент е на адрес:
Код
https://www.majestic.com/reports/site-explorer


Много хора в България вече знаят че това е НАЙ-ДОБРИЯ подобен инструмент (а за капак на всичко и най-евтиния). Но почти НИКОЙ не знае как да го използва правилно и "за без пари".

Аз няма да ви уча подробно как да работите с него (не и безплатно). Аз просто ще ви кажа най-важният съвет за работа с MajesticSeo и ще оставя другото на вас.

Моят ценен съвет или по-скоро моите три ценни съвета са:
- Съвет 1: MajesticSeo има платена и безплатна версия.
- Съвет 2: Безплатната версия не показва почти нищо ако не сте се регистрирали. След като се регистрирате и влезете с акаунта си, вече ще можете да виждате до 10 линка в някои от разделите и до 100 линка в някои други.
- Съвет 3: Важно: Безплатната версия показва във пъти повече статистика ако сайта е ВАШ.

Така че за да ползвате безплатно Majestic Seo, направете следното:
1. Регистрирайте се. Безплатно е.
2. Отворете урл адреса https://www.majestic.com/webmaster-tools и се ауторизирайте с Google акаунта си.или отворете https://www.majestic.com/webmaster-tools/googlewmt и се аутентифицирайте със свая акаунт в GWT.Така сайтовете на които сте собственик в GWT ще се добавят автоматично и в акаута ви в Majestic Seo. А освен че ще имате линкове за бърз достъп до репорти за съответните домейни, вие ще имате достъп и до пълната им статистика. Почти толкова пълна, колкото ако платите за платен абонамент за инструмента (цени от 39 англ. лири месечно).

Естествено по този начин не можете да правите шпиониране на конкуренцията ви или поне не качествено защото тези сайтове не са ваши (като ваши се третират сайтовете които сте добавили в Google Webmster Tools). Ако искате и пълно шпиониране на конкурентните сайтове, ще трябва да си платите smile.gif

Ползвайте със здраве и не забравяйте че освен основния инструмент и неговите няколко раздела в majestic seo има още поне десет други супер полезни сео инструмента - разкликайте менютата по уеб сайта им и ги разгледайте.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 6th December 2019 - 01:26 AM
Clicky Web Analytics