Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Промоционална хостинг оферта
Ralitsa
post Feb 4 2014, 03:49 AM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 4-February 14
Member No.: 1,958Търсите ли нов дом на своите сайтове, имейли и файлове? Уморихте ли се да се местите от хост на хост, защото рекламираното не отговаря на онова, което получавате?
Както всеки, който се е сблъсквал с него е узнал, хостинг пазарът е пренаситен с множество фирми и услуги. Когато обаче настъпи моментът да избереш най-добрия дом за своя проект , осъзнаваш, че до голяма степен те всички си приличат - подобни ( ако не идентични) фийчъри, едва различаващи се цифри и лимити, понякога денонощна 'техническа помощ'. Точно това мотивира нашия екип да създаде един по-различен продукт- услуга, която е иновативна, ориентирана към клиента, разбираема и достъпна. Тимът ни се състои изцяло от хора с дългогодишен опит в хостинг индустрията, работили в едни от най-големите фирми не само на родния, но и на световния пазар. Страстта ни към технологиите , общуването с хора от целия свят , поривът ни за развитие и богатият ни опит ни показаха, че на този пазар е време да се появи нещо различно и практично за клиента, поддържано и развивано от най-добрите специалисти в областта. Знаейки всички недостатъци на предлаганото на пазара и взаимствайки от всички добри практики, които съществуват, създадохмеWebHostFace.com. Компанията ни таргетира световния пазар и нашите сървъри вече се превърнаха в дом за множество чуждестранни сайтове . Принадлежността ни обаче и фактът, че познаваме добре масово предлаганите пакети и услуги на родна почва, ни подтикнаха да дадем възможност на повече хора в България да се сдобият със световно конкурентна услуга на промоционална цена - европейски сървъри, гарантирани ресурси и денонощна техническа поддръжка от най-добрите експерти в областта на Оупън Сорс апликациите, PHP, MySql, HTML и CPanel. Знаем колко трудно е да създадеш добро партньорство в бизнеса , затова влагаме всичките си умения и енергия в това да бъдем надеждни партньори за вашия проект.

Можете да се уверите сами като се възползвате от специалното ни промо по случай Св. Валентин, което ще ви даде:

В пакета Face Standard:

15 GB пространство
Неограничен трафик
Безплатен уебсайт трансфер
Безплатен домейн
Сървъри в Европа
Неограничен брой пощенски кутии
Неограничен брой FTP акаунти и датабази
Над 250 безплатни софтуера
Безплатни екстри
Експертна денонощна техническа помощ

В пакета Face Extra:

20 GB пространство
Неограничен трафик
Неограничен брой сайтове
Безплатен уебсайт трансфер
Безплатен домейн
Сървъри в Европа
Неограничен брой пощенски кутии
Неограничен брой FTP акаунти и датабази
Безплатен SSH достъп
Безплатен RVSitebuilder
Над 250 безплатни софтуера
Безплатни екстри
Експертна денонощна техническа помощ

За ограничен период от време тези пакети са на невероятно ниска цена от $14.02 за година за Face Standard и $20,14 за година за Face Extra.

Ако желаете да се сдобиете с такъв пакет, посетете този адрес:

webhostface.bg/valentinesday2014

Ако имате въпроси или се нуждаете от помощ, свържете се с нашите оператори чрез чата, или ни пишете на sales@webhostface.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Feb 4 2014, 07:04 AM
Post #2


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Предупредена сте и това е първо и последно предупреждение - това не е форум в който да може да се поства всичко и от всеки. Това е форум само за супорт на наши клиенти, а не си спомням вие да сте ни клиенти.

Прочетете правилата на форума, линка е във всеки мой пост. Нямам нищо срещу вас и фирмата ви (всъщност за пръв път чувам за вас) а срещу начина по който постнахте рекламата си. Защото едно и също нещо постнато в три различни раздела си е спам.

Оставил съм неизтрит само този пост, единствения постнат в правилния форум (за хостинг) и то само заради идеята че може и да е полезен за някой от нашите потребители.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th December 2019 - 01:51 PM
Clicky Web Analytics