Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Closed TopicStart new topic
> Правила за публикуване на ново мнение
Web Design Seo
post Dec 9 2009, 06:20 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Преди да напишете мнение се убедете, че се намирате в правилния форум и тема.

Преди да напишете мнение, моля помислете внимателно, дали то ще допринесе с нещо за темата която се обсъжда и дали носи някаква полезна информация за другите.

Когато имате проблем и търсите помощ, моля излагайте ясно и с повече подробности в какво точно се състои проблема ви. Опишете типа на сайта или софтуера който ползвате, версията на добавката и къде точно сте срещнали проблема.

Моля, избягвайте да пускате няколко мнения едно след друго. Ако след като сте изпратили мнение забележите, че е необходима корекция или искате да добавите нещо, можете да го направите като натиснете бутона EDIT, който се намира в края на съобщението.

Придържайте се стриктно към темата - разводняването на конкретна тема и смесването й с други крайно затруднява всички, които искат да научат нещо и прави трудно намирането на полезните неща от вече знаещите и можещите.

Не се допуска писането на мнения, които нарушават общия дизайн на форума. Това са картинки с несъобразени размери, думи с много непрекъснати символи и използването на голям брой емотикони. Не се допускат постове написани изцяло с главни букви (постването с главни букви се приема като КРЕЩЕНЕ - ПОВИШЕН ТОН). Потребителите не трябва да използват много пунктуация в заглавието или в самият си пост, а цветните и подчертани шрифтове да не преобладават.

Потребителите, които нарушават това правило ще бъдат предупреждавани.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 6th December 2019 - 01:59 PM
Clicky Web Analytics