Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Полезни карти на България онлайн, сайтът за маршрути и карти marshruti.eu
Web Design Seo
post Nov 8 2016, 12:03 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,161
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Къде ще намерим полезни карти на България? Естествено - онлайн!

Впуснали сте се в търсене на карти на България, които наистина да ви бъдат полезни? В такъв случай, следващите няколко изречения са точно за вас. В настоящата публикация ще ви запознаем с бърз начин да изчислите разстоянието от град до град, да изготвяте собствени алтернативни маршрути и всичко това, получавайки подробна информация за времетраенето на пътя, възможните маршрути, през които ще преминете и как точно да стигнете до тях.

С помощта на безплатния инструмент на marshruti.eu, който представлява карта на България и съчетава в себе си функциите на навигационно устройство GPS, може да откриете най-преките маршрути до всяка точка не само у нас, а и по света. Освен пътна карта, този удобен начин за ориентация включва още няколко карти на България в marshruti.eu - сателитна карта и георграфска карта. Благодарение на визуализираната картината, която се появява при посочване на дадена местност, бихте могли да получите реална представа къде отивате, както и през какво бихте преминали по време на своето пътуване.Ето какво още ви предлага този модернизиран инструмент, съчетаващ няколко карти на България в едно:
При посещението на сайта ще видите, че имате възможност да въведете начална и крайна точка на пътуването, след което на картата ще се очертае в синьо най-прекият маршрут от т.А до т.Б.

Разбира се, можете да въвеждате не само градове в празните полета, а още точен адрес от дадено населено място. След като зададете координатите на вашето пътуване ще получите подробна информация за километрите и времето, за което ще ги изминете, със средна скорост 100 км./ч. при междуградски маршрут и 35-40 км/ч. за градски маршрути.

Както вече споменахме в по-горните редове, тези карти на България биха ви били от полза и за ориентация извън страната, без значение от коя до коя точка искате да стигнете.

Сайтът за карти, маршрути и пътища marshruti.eu е (естествено) с адаптивен дизайн и мобилна версия. Нямате GPS ли? Сайта върши точно работата която върши и GPS навигацията ви, като единствено не може да говори. Marshruti.eu е интегриран с Google Maps и предоставя безплатни инструменти за откриване на предефинирани маршрути и за създаване на ваш собствен маршрут на пътната карта на България и на Европа.

Marshruti.eu е един уникален по рода си инструмент, който няма друга алтернатива в БГ интернета. Напълно безплатен е и можете да го използвате винаги, когато се нуждаете от помощ в търсенето на посока. Не пропускайте да се запознаете с начина му на работа, още сега.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd October 2019 - 03:45 AM
Clicky Web Analytics