Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Информация за SEO услугите на 3D Уеб дизайн
 
Reply to this topicStart new topic
> Писане на съдържание вътре в сайта, защо и как се прави?
Web Design Seo
post Jul 15 2019, 03:30 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Най-бюджетната услуга, при това с гарантиран резултат, е да се пише съдържание по темата и да се постне съдържанието в основния ви сайт. Написват са определен брой качествени статии и се публикуват в сайта ви - не в други сайтове, а в основния ви сайт - в този сайт който искате да се класира най-високо в Гугъл.

Какво извършват копирайтърите на 3D Уеб дизайн: Проучваме сайта на клиента, намираме точно определен тип ключови фрази с определени параметри и се пише точно по тях - за всяка фраза по 1 отделна статия.

Какво получавате вие:

Резултат 1 - получавате го бързо: Текстовете се пишат така, че да се класират само със статията, тоест, написваме статия, тя се индексира от Гугъл, класира се ако не на първо място, то поне в топ 5 и при вас идва тематичен трафик. Такива фрази обикновено имат слабо търсене от по 5 до 50 търсения месечно, но класирането на 20 или 50 подобни фрази ще ви донесе осезаем прираст в трафика и съответно повече клиенти, поръчки и пари.

Резултат 2 - става бавно: Отделно от класирането по нискотрафиковите фрази, когато в сайта ви се натрупа достатъчен обем такова съдържание, това вдига нагоре класирането му и по трудните ключови думи с много на брой търсения, защото Гугъл започва да смята сайта ви за авторитет по темата. Този ефект идва бавно, но резултата е впечатляващ и много продължителен.

Колко струва и какви са параметрите на текстовете? - можете да разберете от страницата с цените ни за Seo копирайтинг. От всички изброени услуги там, правилната услуга е: Написване на статии със супер високо качество - с предназначение за публикуване в основния ви сайт.

Поръчай сега, преди конкурентите ти да са станали наши клиенти!

На телефон 0898615736 или ни пишете на имейл: admin(маймунка)3dwebdesign.org

Контакти:


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th December 2019 - 09:14 AM
Clicky Web Analytics