Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Информация за SEO услугите на 3D Уеб дизайн
 
Reply to this topicStart new topic
> Писане и пренаписване на уникален текст за Google Penguin, качествени и уникални текстове след ъпдейта Google Penguin
Web Design Seo
post Nov 15 2012, 05:15 PM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Полезна информация: Защо е важно да се публикуват качествени текстове с висока уникалност след ъпдейта Google Пингвин? Това за момента е първата част на най-доброто Безплатно ръководство в света по advanced copywriting:

Цитат
Това е първа част на ръководството по advanced copywriting. Втората част е тук: Спин формат (spin Format), а третата тук: Advanced Spin Syntax и Nested Spins. А тук са нашите платени SEO копирайтинг услуги.


Как да пишем бързо качествени уникални текстове в големи размери?

Важно е да знаете че това ръководство не е за "Как да пиша текстове за уеб?" Това го може всеки копирайтер и всеки начинаещ онлайн журналист. Такива лекции можете да чуете по разни маркетинг семинари на кило. Без значение дали семинара е платен или безплатен, лекциите не се водят от хора с опит които наистина са написали поне 1 милион текста реално постнати в различни уеб сайтове и издържали проверката на гоогле!

Това ръководство е по-скоро "Как да напиша бързо много текстове с висока уникалност за Google?" или "Как да пиша много текстове за да се класира сайт в тежка ниша високо в Google?" или "Как да изкарам много пари с писане на текстове за субмити в големи количества?"

За автора: Кой съм аз и какъв е опита ми?

Аз не съм писател и не мога да ви науча как се пише интересно съдържание, но мога да ви науча как да правите големи количества уникални текстове и как да пренаписвате готов текст за да е 100% уникален - като се научавате как всичко това се постига с малко труд, а не с къртовски усилия.

На практика аз съм човека който стои зад сео услугите предлагани от 3D Уеб дизайн. Важно е да се знае че през цялото това време поне 90% от текстовете за всички пускани за клиенти субмити са писани от мен. Копирайтери са ползвани единствено за написването на една част от дългите статии от по над 100-150 думи.Тъй като фирмата ми предлага от над три години платени субмити в българските социални мрежи на бройка, до този момент имаме изпълнени само за тази услуга над 1700 поръчки. Тези БГ сайтове са около 40-50 броя и за всяка поръчка съм писал средно по 5-10 текста (тъй като повечето клиенти поръчват ниското ценово ниво). За 1700 поръчки това са минимум 10000 такива текста като самия текст в този тип сайтове е между 200 и 300 символа, тоест от едно до три изречения.

Около една година след старта на тези наши услуги обаче започнахме да предлагаме и Регистрация в Директории като в услугата се предлага регистриране на сайта на клиента в най-добрите Български около 100 сайта. Това ме притесни още повече, защото ми отвори допълнителна работа във вид на още около 1200 изпълнени до момента поръчки за клиенти за този тип сайтове.

Тук за всяка поръчка съм писал средно по между 20 и 30 текста първоначално, а напоследък по между 40 и 70, в зависимост от това колко плаща клиента. За 1000 поръчки това са средно 2700-3000 текста като самия текст в този тип сайтове е със същата дължина като за социалните мрежи - между 200 и 300 символа.

Третия последен факт който напоследък ме стресира още повече е че преди около десет месеца започнахме публично да предлагаме и субмити в англоезични микроблогове и субмити в англоезични социални мрежи като понастоящем имаме над 1210 изпълнени поръчки само от тези две услуги!

Най-грубо казано, за англоезичните социалки се пишат текстове със същата дължина както за бг сайтовете, но англоезичните социалки са около 4500 от които реално работещи във всеки един момент са над 1500 работещи сайта! Тоест за един субмит във всички тези сайтове се пишат 500-700 текста като минимум! Така се получи че за тези над хиляда подобни поръчки може би има-няма да съм написал Шестстотин хиляди текста smile.gif

По-наблюдателните от вас може и да са пресметнали че вероятно поне 600000 поста в микроблогове и социални мрежи по света са написани от мен което всъщност ме прави един от най-големите световни спамери. Всъщност бройката е десетки пъти по-голяма.

За изпълнените отделно поръчки за уникализиране на текстове няма смисъл да говоря защото те се пренебрежимо малко спрямо огромния брой поръчки за субмити в англоезични сайтове.

Advanced copywriting

Ако се разтърсите за advanced copywriting ще разберете много бързо че тези умения на които ще ви науча тук са доста сложни, учат се в университети, повечето курсове траят от по поне една седмица и.... струват доста скъпо (не ми е известен добър курс по advanced copywriting който да струва под 199 USD) като цените на някои от тези обучения достигат до 600 Английски паунда ... просто защото с тези умения {могат да|} се изкарват {много|доста} пари.

Цитат
Member price: 475.00 GBP
Non-member: 525.00 GBP
Level: Intermediate level


Естествено аз съм се опитвал да си поръчам написването на текстовете на специализирани копирайтери защото ме е мързяло или по-скоро защото в началото си мислех че ще получа перфектното качество. В повечето изявени англоезични сайтове за копирайтинг в които можете да си поръчате написването на качествен спин формат за една кратка статия от 150-200 думи цените обикновено варират между 20 и 40 USD!

Проблемът е че за тези пари няма да получите достатъчно добро качество за да не бъдат разпознати тези текстове от Google като спиннати. Особено след последните ъпдейти. За тази цена в тези сайтове ще получите статията като спин формат с ниско до средно качество с по 3-6 синонима за всяка трета-четвърта дума, без ползването на почти никакви напреднали техники.

Ако ви е необходимо да поствате между 20 и 120 броя публикации за една кампания, това е ок - ще ви излезе скъпичко, но е приемливо. Но ако ви е необходим брой от между 200 и 2000 публикации избора ви е само един: научете се да пишете сами advanced спин формат и го правете качествено!

Тъй като дори да исках нямаше на кого да платя за да върши това вместо мен, така по неволя станах един от най-добрите копирайтери на кратки текстове в България, а може би и в света тъй като в много малко фирми всички тези дейности се извършват от само един човек.

Ако желаете да ви науча как се пишат перфектни и уникални текстове които да се класират в търсачките:
За записвания на час за персонално обучение и уроци по SEO копирайтинг може да се свържете с мен на телефон 0898 61 57 36 или през формата за контакт на 3D Уеб Дизайн.


Как само един човек е успял да направи всичко това?

Цитат
Естествено аз не съм по-умен от вас, нито по-бърз, нито работя по 20 часа на денонощие, просто имам в стотици пъти по-голям опит от вас. Никой не си играе да пише всички тези текстове поотделно, най-малко аз. В 90% от случаите се пише един текст в спин формат който гарантира генерирането на голям брой различни текстове.


Ок, вие вече сте заинтригувани - разбирате че дори да сте много добри, все пак ще има нещо на което аз ще мога да ви науча, защото едва ли сте написали такива количества текстове с цел класиране на сайтове в Гоогле колкото мен. За да ви стресирам ще започна с най-важното за момента (естествено с пингвина на гоогле - той за момента е модерен):

Важна информация която много от вас не знаят е че след последните ъпдейти на гоогле освен ъпдейта Google Пингвин, google внесоха тихомълком и нова, още по-добра проверка за уникалността на текста на публикациите в интернет чрез последните три Панда ъпдейта.

Прави ми впечатление че дори много хора които са в сео бизнеса все още не са го разбрали. Тези хора четат наготово блога на гоогле и сеомоз, вярват само на Матт Кътс и на Ранд Фишкин и чакат някой да им поднесе на тепсия БЕЗПЛАТНО официална информация с технически подробности.

На всички тези хора практиката им куца - те са теоретици, а не практици, само четат и се учат от другите (или откровено крадат), вместо да творят. Затова и нямат голям опит - точно за такива като тях хора като Мат и Ранд са богове smile.gif

Е, за всички тях днес аз ще съм Matt Cutts.

Някои от тези хора (и Българи, и чужденци) дори минават за специалисти, пишат по форуми и говорят като лектори на разни семинари и конференции, като твърдят че линковете от социалните мрежи са със слаб ефект, временни са и не може да очаквате кой знае какво от тях. Това е заблуда. Просто те никога не са успели да постигнат перфектния резултат и затова вярват в твърденията си.

Те са постнали само няколко или няколко десетки линка с набързо скалъпени текстове, не са получили добър резултат и са се обезсърчили. Интересно ми е след като прочетат гайдовете ми и усвоят наученото, какво ще пишат след това.

Как трябва да пиша уникални текстове от сега нататък?
Цитат
Ако досега условно сте писали текстове с уникалност до максимум 70-80% и те са се котирали добре в Google, вече ще ви трябва уникалност на текста от минимум 80-90%!


Тоест, напишете 50 уникални текста с 90 и повече процента уникалност (според параметрите на моето ръководство по-долу), пуснете само един субмит в българските 50 социалки и вижте резултата. Най-интересното е че резултатите ни показват че през последните два месеца само 10-15% по-добро качество и по-висока уникалност на текстовете ще ви дадат между 50 и 100% по-добър резултат!

Откъде съм сигурен и имам информация за тази промяна в "интелигентността" на гоогле която все още почти никъде не се е прокраднала?

Имам я от практически опит.

В интерес на истината, на два-три чуждестранни сайта вече се прокраднаха такива съмнения в подкрепа на нашите практически опити. Тези мнения бяха публикувани през послидните 1-2 седмици, което ме води на мисълта че съм прав че тези промени в алгоритъма на Гоогле са въведени през последните 2-3 месеца.

През последните два месеца текстовете с уникалност от под 70% спряха да се котират, като ефекта от публикации с такива текстове силно намаля. Естествено ние не се усетихме веднага, разбрахме го окончателно преди около 20-на дни когато за тест започнахме да постваме само текстове със 10-15% по-висока от стандартната до момента уникалност (просто напълно спряхме да ползваме по-ниска) и резултатите ме изумиха: при проведени от тогава досега около тридесет кампании резултата за сайтовете към които сочат публикациите бе: почти два пъти по-добро класиране за малко по-големи количества труд!

Реален пример: с 1000 поста в 1000 различни англоезични социални мрежи сайтовете започнаха да получават осезаемо по-добро класиране дори в много тежки англоезични ниши където за да се класираш в десетката е нужен линк билдинг от по над 4-5000 домейна!

Като се има предвид че труда по написването на текста за подобен субмит скочи с не повече от 10-15%, това означава че с разходи от не повече от 250-300 лева вие имате шанс да изкарате сайт в първите двадесет резултата на гоогле за наистина трудни ниши като weight loss, sexshop или други имена на попялярни ключови думи на английски - clothes online, watches online и подобни.

Започваме да се учим да пишем и пренаписваме много текстове (най-накрая)

Какъв е избора ни при старта на нова кампания за линк билдинг?

Започвате нова маркетингова кампания в големи размери и съответно подготвяте някакъв брой публикации, например ако е някаква детска игра в малки размери подготвяте само 50-100 текста (50-100 публикации с по един линк във всяка от тях са достатъчни за нишите с ниска конкуренция в България). Ако сте педантичен, ще напишете качествен един текст и ще го проверите за ниво на уникалност на текста.

След като сте готови, ще започнете:
А) Да пишете нови текстове като всеки текст ще бъде напълно нова история (скъпо и неефективно, но сигурно)
Б) Или ще се опитате да размножавате текста като напишете качествен спин формат и ще го тествате с безплатният онлайн спинер или с най-добрия безплатен десктоп софтуер seogenerator.

Пример за синтаксисът на спин форматът от сайта на articlespinner.eu:
Код
[ {Article Spinner|ArticleSpinner.eu} is {online|on line|on-line} article spinning {software|tool} {that can|to} spin articles with {one|1|single} click!| {This website|This web site|This web-site|This site|Website|Web site|Web-site|Site|ArticleSpinner.eu|Website ArticleSpinner.eu|Web site ArticleSpinner.eu|Web-site ArticleSpinner.eu|Site ArticleSpinner.eu} is {best|better} FREE Article Spinner {online||online tool|tool} that provide this {search engine optimization|SEO|S.E.O.} {technique|tactic} {free|for free}.]


Това ръководство разглежда в подробности вариант Б, тоест това е гайд за пренаписването на текстове и уникализирането на текстове. Вариант А (да пишете за всяка публикация напълно различна история) не е лош, но е в пъти по-скъп, а резултата от него... не е в пъти по-добър. Затова и по света се ползва главно пренаписване и уникализиране на текстове.

1. Вашата цел за начало би трябвало да бъде генерирането на 50 кратки уникални текста от по 200-300 символа за социалните мрежи. Писането на дълги статии е по-сложно и изисква малко повече опит, така че няма да задълбавам в подробности как точно се прави.2. След като сте генерирали 50-те си текста със seogenerator вие трябва да проверите дали всеки текст е с достатъчно високо ниво на уникалност спрямо останалите. За целта генерираме 1000 текста, след това изчистваме дупликатите с опцията "Удаление похожих" и настройка "Методом шингла":

- Максимальный "процент схожести" задаваме 10 до 15%. Колкото е по-малко числото, толкова по-висок е критерия. Препоръчвам ви 10 до максимум 15 процента.
- Длина шингла 5. Колкото е по-малко числото, толкова по-висок критерия. Препоръчвам ви 5 до максимум 7 шингла, всичко по-голямо като стойност се разпознава със сигурност като копирано съдържание и от текста ви няма да има добър ефект.
Забележка: "Удаление похожих" означава "Изтриване на подобните", а "Максимальный процент схожести" означава "максимален процент на подобност".


Какво са шинглите?
Този термин се използва от създателите на този руски софтуер за дефиниране на броя думи в един израз който се проверява. Тоест "Длина шингла 5" означава че всеки пасаж от 5 думи се проверява спрямо следващия пасаж от 5 думи и така до края на текста.

Единият от текстовете които връща примерният текст в спин формат е:
Код
This site is better FREE Article Spinner that provide this search engine optimization tactic for free. ArticleSpinner.eu is on line article spinning software that can spin articles with 1 click!


Проверката "5 шингла" проверява израза от първите 5 думи, кето след това проверява израза от следващите 5 думи започващ от втората дума, след това израза от 5 думи започващ от третата дума и така нататък. Настройката "процент схожести 10%" означава че всеки един от тези изрази от по ПЕТ думи е на не повече от 10% подобен на който и да е от останалите комбинации от по 5 думи.

Тоест, "процент схожести 10%" означава около 90% уникалност.Сами виждате на скрийншота че шаблона по подразбиране на програмата който е даден за пример връща само 1 текст с тези настройки! Това означава че този шаблон е с ниска сложност и ниско качество. А тези проверки търсачката гоогле ги прави в базата си данни за всеки текст който индексира в интернет! Това всъщност е усредненият стандарт за 90 до 100% уникалност в Google за момента.

Гнерирането на такива напълно уникални 50 текста дотук минава за детска игра, така че ако не се справите с него, нямате никакъв шанс да минете в по-горен клас. В този случай ви препоръчвам да се поупражнявате повече и да не четете нататък.

Писане на много големи количества текстове с висока уникалност за напреднали:

Не сте забравили това, нали:
Цитат
Ако досега условно сте писали текстове с уникалност 70-80% и те са се котирали в Google, вече ще ви трябва уникалност на текста от минимум 80-90%!


Ако трябва да го мерим според настройките на софтуера seogenerator, супер уникален текст за Google би бил текстът който минава филтриране с настройки "процент схожести" от под 10% и "Длина шингла" 3! Такъв текст в момента дори да е кратък получава така наречения "бонус за оригиналност", тоест гоогле ви награждава че сте постнали нещо НАПЪЛНО УНИКАЛНО И ОРИГИНАЛНО.

Имайте предвид че е почти невъзможно да напишете дълъг текст с такава уникалност който да е граматически правилен! Възможно е да напишете някакви пасажи в текстовете си с такава уникалност

Опитайте се да напишете един текст в спин формат който да ви генерира текст с такава уникалност за социалните мрежи (с дължина между двеста и триста символа). Напишете спин формата, генерирайте 2000 до 3000 текста и филтрирайте резултатите с "процент схожести" 5% и "Длина шингла" 3.

Опитайте се да изкарате 500 такива текста, перфектно четими от човек и с такава уникалност.

След като направите първия си (и със сигурност неуспешен опит) ще ви оставя време от един-два дена да се поупражнявате, а аз ще трябва да отида да напиша нови два-три такива 500 до 700 текста за пристигналите само за последните 24 часа поръчки.

Очаквайте продължението на урока по уеб копирайтинг във втората част за напреднали. А през това време може да прочетете и за другите Безплатни инструменти за уникален текст.

За записвания на часове за персонални уроци и обучение по advanced копирайтинг: телефон 0898 615736, лично съобщение тук, във форума или през формата за контакти на сайта ни.

Полезно по темата:
1. seo инструмент за проверка уникалността на текст: http://3dwebdesign.org/forum/noviyat-advego-plagiatus-t1917
2. Как се пишат текстове за seo оптимизация - презентацията от лекцията ми на seo конференция 2015: http://3dwebdesign.org/seo-copywriting-seo...erence-2015.pdf--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
squid77
post Nov 16 2012, 07:42 PM
Post #2


Newbie
*

Group: Advanced Member
Posts: 28
Joined: 22-November 10
From: Bulgariq
Member No.: 364Здрасти Еди,
Страхотна статия, беше ми доста интересна за четене wink.gif
Така.. направих си един тест, поразгледах таз програмка направих 5-6 статии кратички статии (около 300 думи) с висока уникалност. Обаче... веднага ми изкочи въпрос! Тези 5-6 стаии малко или много си приличат, колкото и да са уникални спрямо оригинала, те дефакто са си почти еднакви, разместени синоними... ала-бала, обаче са си почти идентични, чичо Гошо няма ли да ги хване като спиннати и да отнесе човек някоя тесла?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Nov 19 2012, 04:09 PM
Post #3


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1За копирайтинга и за всеки напреднал копирайтер това би бил доста лош резултат.

1. От статия с триста думи да извадиш само десетина уникални копия е много слаб резултат. Елементарно е да се извадят между 20 и 50 броя различни статии с 80% и повече уникалност. Трудно е да извадиш над 80-100 качествени бройки.
2. За да постигнеш перфектен резултат за заместването със синоними, ще е необходимо да въведеш в спин синтакса за всяка втора до максимум всяка трета дума поне по четири-пет синонима!
3. Ако ще правиш публикуване в големи размери, за да не разбере Google за линк билдинг схемата ти, освен заместването със синоними ще ти е необходимо да използваш и по-сложни нива на синтаксиса за spin syntax (линка е втора част на ръководството) като разбъркване и advanced nested spins (вложени спинове - линка е трета част на ръководството).

Особено разбъркването освен в пъти по-високата уникалност, ще ти даде и много по-различен вид на всяка статия защото тя всеки път ще започва и завършва с коренно различни изрази (или изречения). Препоръчвам ти да ползваш като минимум поне разбъркване на изреченията, тоест ако имаш една статия съставена от пет изречения, разбърквай ги така че всеки път всяко едно от тях да се намира на случайно място в статията.

Естествено, ще трябва да се научиш и да пишеш неутрални статии в които няма особено значение кое изречение след кое е подредено. Ако е важно каква е подредбата на изреченията, просто не използвай разбъркването или поне не за всяко изречение - можеш да разбъркваш и пасажи в текста от по няколко изречения.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
squid77
post Nov 19 2012, 04:40 PM
Post #4


Newbie
*

Group: Advanced Member
Posts: 28
Joined: 22-November 10
From: Bulgariq
Member No.: 364Благодаря за отговора wink.gif
Май аз не се изразих много добре в предишния ми пост, изкарах 1000 броя статии и след като направих настройките описани по-горе се получиха тези точно 6 статии. Проверката с Advego Plagiatus ми каза че всяка една от тези 6 статии е с уникалност над 95%, само една беше на 91% но след смяна на думите които програмата намира нещата заспаха.
Иначе може и да се получат нещата ама поне на мен ми отнема страшно много време да ги сътворявам тия спинове, средно по 30-40 минути за текст с 350-400 думи sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Nov 19 2012, 04:51 PM
Post #5


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Точно това имам предвид, само шест качествени текста от една статия от цели триста думи е нищо и е пълен неуспех. Прочети втора част на ръководството - spin syntax и nested spins - трета част на ръководството за да разбереш защо и как.

По-нататък, в следващите части на ръководството ще дам и примери за advanced spin syntax с тестове за брой генерирани текстове и ниво на уникалност.

Честно казано от Advego Plagiatus не виждам никаква нужда - това което за мен е 80% уникалност и не се котира особено в Google за тази програмка е 95%. Тоест там критериите са силно занижени, вероятно тази програма е базирана на алгоритъма на гоогле от преди една година smile.gif

Аз лично препоръчвам да се ползва вградената проверка за уникалност на seogenerator а след това да се провери с настройка 5 думи в инструменти които наистина търсят в Google като инструмента за проверка на уникалността на ArticleSpinner.eu. Така ако имаш пасажи в текста които вече са индексирани в някой сайт, ще можеш да промениш само тях - когато спин формата ти е вече готов, става доста бързо.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
poznai
post Mar 17 2013, 12:17 PM
Post #6


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 17-March 13
Member No.: 1,613Здравейте,

даден сайт се ядосва, че съм му откраднал статията и съм излезнал на първо място при търсенето й в гугъл и желаят да я премахна или ще се обърнат към адвокатите си. Реално тази статия я бях сложил като текст 1:1, но по-добре форматирана, като външен вид и смених заглавието й. Макар и в такъв вариант, способни ли са да изискват подобно нещо от мен?

Ако могат, то ако я пренапиша така, че да казва същото, но с различен словоред и частична замяна на дадени думи с техни синоними, ще промени ли нещата от правна гледна точка?

Благодаря предварително за отговара.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Mar 18 2013, 06:38 AM
Post #7


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,165
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Способни са да изискват, да, макар че едва ли ще ви осъдят за една статия - колкото и скъпо да е написването й, все едно да съдиш човек за 10-50 лева.

Аз не съм адвокат и правни съвети не мога да ви дам. Но ако пренапишете статията на поне 50%, то ще бъде недоказуемо, че това е техният текст и че вие сте го копирали от тях.

Препоръчително е да го направите възможно най-бързо. Ще е добре и за вашия сайт, и за техния.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts Google Penguin 3 Results
Penguin 3.0 recap - many sites again on positions, evidence
0 Web Design Seo 16,242 14th November 2014 - 08:40 AM
Last post by: Web Design Seo
No new Google Plus услуги
предлагани услуги за Google+ и цени
6 Web Design Seo 11,895 15th August 2014 - 09:47 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Google's Penguin One And Penguin 2.0 Differences
the difference between Penguin 1 and Penguin 2.0
1 Web Design Seo 9,691 22nd July 2014 - 06:49 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Google Play Seo
SEO за Android приложения и чрез приложения за Андроид
1 Web Design Seo 7,770 16th April 2014 - 08:07 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Google Disavow Links инструмент
инструмент за отказване от "лоши линкове"
2 Web Design Seo 11,046 10th March 2014 - 01:28 PM
Last post by: Web Design Seo
No new Google Penguin 2.0 идва
Ъпдейта на Google Пингвин 2 започна вчера
4 Web Design Seo 10,196 1st July 2013 - 10:07 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Google Penguin примери
сайтове наказани от Google Penguin
0 Web Design Seo 8,081 10th April 2013 - 08:09 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Google Translate Api е платена услуга от 1.12.2011
Google Translate е вече платен
1 Web Design Seo 12,133 9th May 2012 - 07:56 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Google Translate Api Is Paid Service From 12.2011
Google Translate not working
0 Web Design Seo 11,853 29th December 2011 - 08:25 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Google, последния ъпдейт и паркираните домейни
Google и pagerank на паркирани домейни
0 Web Design Seo 6,954 22nd January 2011 - 11:39 AM
Last post by: Web Design Seo


 RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th November 2019 - 12:01 AM
Clicky Web Analytics