Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Информация за SEO услугите на 3D Уеб дизайн
 
Reply to this topicStart new topic
> Пакети за поддръжка на сайтове, поддръжка на уеб сайт и запълване със съдържание
Web Design Seo
post Dec 20 2013, 11:22 AM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,169
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Пакети за поддръжка на уеб сайтове - цени за комплексни услуги за поддръжка на интернет сайтове и пакети със запълване със съдържание на уеб сайтове за поддръжката им.

При поддръжката на сайт е необходимо непрекъснато да се добавя и обновява съдържанието в сайта за да бъда то актуално за потребителите. Това е особено важно за сайтовете които гонят в момента високи позиции в Google или са били класирани високо чрез seo оптимизация и трябва да задържат позициите си.Дори да не се опитвате да се класирате в Google за трудни ключови думи, непрекъснатото добавяне на уникално ново и интересно за потребителите съдържание ще донесе по-висока посещаемост на сайта ви като тя ще се увеличава заедно с количеството качествено съдържание в сайта, защото сайта ви ще започне да излиза с все повече нови и нови ключови думи в резултатите на Google и другите търсачки.

Затова 3D Уеб дизайн предлага пакети с цени за месечна поддръжка на сайта ви като те включват написването на ново съдържание, постването му в сайта ви и линкване на новите публикации от българските социални мрежи за да получите по-висока посещаемост и по-добро класиране в Google на тези нови публикации.

Нашите пакети за поддръжка на сайтове са комбинация от две услуги - пакетите ни за написване на уникални статии и цените ни за линк билдинг, като в случая се ползват офертите за линк билдинг в социални мрежи и за линкове от микроблогове защото с тях се постига най-ниска цена. По ваше желание, публикуваните статии могат да бъдат комбинирани и с друга услуга, тоест новото съдържание може да бъде линквано от друг вид сайтове.


Цени на 3D Web Design за комплексна услуга за Запълване със съдържание на сайтове, развиване на сайт и поддръжка на сайт:


1. Написване на статии със съответната дължина: Ползват се само пакетите за написване на статии с високо качество от цените ни за seo копирайтинг


2. След това за всяка от тези статии се извършва Линк билдинг в BG социални мрежи като се ползват следните ценови нива:
- Вариант 2: Средно ценово ниво - за един урл адрес 14 лева. Към урл адреса на всяка статия се публикуват 20 обяви в 20 уеб сайта, с 10 различни уникални текста.
- Вариант 3: Високо ценово ниво - за един урл адрес 16 лева. Към урл адреса на всяка статия се публикуват 25 обяви в 25 уеб сайта, с 25 различни уникални текста.

Общи пакетни: поддръжка на сайтове цени:

1. Пакет за поддръжка на сайт с ПЕТ статии месечно. Пакета включва:
  • Написват се 5 Статии от по 300 думи месечно - цена 30 лв
  • Опционално: Публикуване на 5-те статии в сайта ви, оформяне на HTML кода им, вмъкване на картинки в статиите: общо 5 лв.
  • Постване на публикации към всяка от статиите в по 20 бг социални мрежи (5 x 20 = 100 лв)

Опции:
- ако сами въведете петте статии в сайта си - обща цена 135 лв.
- ако ние въвеждаме петте статии в сайта ви - обща цена 150 лв.

1. Пакет за развиване и поддръжка на сайт с ДЕСЕТ статии месечно:
  • Написват се 10 Статии от по 400 думи месечно - цена 60 лв
  • Постване на публикации в интернет - към всяка от статиите се постват линкове в по 25 български социални мрежи (10 x 20 = 200 лв)
  • Опционално: Публикуване на 10-те статии в сайта ви, оформяне на HTML кода им, вмъкване на картинки в статиите: общо 20 лв.

Опции:
- ако сами въведете десетте статии в уеб сайта си - цена 260 лв.
- ако ние въвеждаме десетте статии в сайта ви - цена 280 лв.

Забележка: всеки пакет със статии може да се комбинира по ваше желание с всеки наш пакет за линк билдинг като подходящи за целта са офертите за линкове в социални мрежи или в микроблогове. Възможни са и други пакети и услуги за поддръжка на сайтове и за интернет маркетинг.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th December 2019 - 04:54 PM
Clicky Web Analytics