Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Описание на функциите на Wordpress агрегатор, Wordpress Aggregator Pro
Web Design Seo
post Apr 25 2010, 09:49 AM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Wordpress Aggregator Pro за Joomla е seo инструмент за професионални seo оптимизатори.

Важно! Прочетете задължително това: Класификация на типа seo оптимизация за този агрегатор

Агрегатора е генератор на уникално съдържание (unique content generator) с неограничени възможности, инструмент който може да извършва:

 • да взима съдържанието от Rss емисии от неограничен брой уеб сайтове
 • да го превежда през Google Translate
 • да го променя по зададени от вас правила
 • да го поства в различни сайтове.


Цитат
Всичко това работи автоматично - всяка Rss емисия има индивидулни настройки - настройва се през cron jobs. Един компонент може да управлява ефективно много блогове и rss емисии.


Къде може да поства Wordpress Aggregator? Генерираното от агрегатора уникално съдържание може да бъде поствано в:
 • Joomla. Създаден специално за работа с този seo инструмент е компонента Post by Email за Joomla
 • Blogger
 • Wordpress
 • Typepad
 • Status.net
 • Identi.ca
 • My.Opera.com
 • Всеки друг CMS или блог който поддържа post by email
 • Списък с над 300 блога с dofollow линкове които поддържат post by email: Къде още може да поства Wordpress Aggregator Pro


Бързи линкове:
Post By Email във Wordpress и Blogger
Wordpress Aggregator Faq
Wordpress Aggregator Administration Demo
Как да генерираме уникално съдържание

Онлайн покупка:
Wordpress Aggregator Lite
Wordpress Aggregator Pro

Този инструмент е подобен на Joomla Aggregator Pro но съдържанието не се записва в базата данни на сайта където работи seo инструмента. Съдржанието се изпраща по email в HTML формат за да се публикува във wordpress или blogger (за блогър е препоръчително да маркирате опцията: изчисти HTML таговете - там се приема само чист текст). По същия начин съдържанието може да бъде изпратено къв всяка система за контрол на съдържание или блог който поддържа post by email.

Можете да използвате компонента и за email маркетинг макар че той не е създаден за тази цел.
Просто въведете rss фийд, email на получателя и въведете cron задача и този клиент ще бъде абониран да получава новините от този сайт на емайла си.

Още за post by email във Wordpress и Blogger

Принципи на Seo оптимизацията с Wordpress aggregator:

Цитат
Content aggregator-а автоматично взима съдържание от rss емисии от неограничен брой сайтове, променя съдържанието - seo - за да го направи уникално и го поства в блог който вие сте му задали. Всеки rss feed може да бъде постван в различен сайт или блог. Едно копие на Aggregator-а може да работи перфектно с 100-300 блога (ограничението е единствено броя на идпратени емайли на вашия хостинг доставчик). Броя блогове може да бъде и по-висок. Мсичко това се контролира от един уеб сайт с инсталиран на него този компонен.

Wordpress Aggregator Pro за Joomla - Описание на функциите
За всяка рсс емисия за налични следните настройки:

Wordpress Aggregator Pro главни настройкиFirst thing to do is set the email on which you will receive emails and the url of rss feed.

Strip tags - This option strip html tags inside content, but will not strip backtrack link. If you plan to aggregate blogger account this option must be activated, wordpress will import in anyways.

Copy функция:Тази функция ще направи копие на rss емисията с всички настройки и ще я публикува в изключен статус.


Wordpress Aggregator Pro - General
Основни настройки.Включен - Не или Да
Заглавие:
URL на Rss емисията:
На кой емайл адрес да се изпрати резултата: Въведете тук емайл адреса който е конфигуриран да работи с Post By Email функцията на съответния блог.

Изчисти HTML таговете от съдържанието: Не или Да
Ако опцията е Yes - html се изчиства от съдържанието и резултата е чист текст, ако е NO, съдържанието е в оригинален вид.

Force fsockopen: Не или Да
SimplePie parser който ползва Wordpress Aggregator не работи добре на някои PHP 5.x конфигурации. Ако това се случи на вашия сървър, включете тази опция. Ако всичко работи, оставете изключено.Wordpress Aggregator Pro - Trackback линкПокажи Trackback Link - this options allows you to change the type of trackback link or gust turn it off.
Trackback Link Text - this is the text which will be shown before the backtrack link, in both plain text and html type
Добави Nofollow към изходящия линк - добавя nofollow към линка към цялата новина
Target frame - Target frame за Trackback линка. default е 'None' - линка се отваря в същия прозорец.
Custom Frame - The name of a custom frame that Trackback Links should open into.
Настройката няма ефект ако Target Frame не е на 'Custom'.


Wordpress Aggregator Pro - Content SEOТук можете да направите съдържанието уникално, като добавите текст или html код преди или след съдържанието на новината и текст преди или след заглавието на новината. В съдържанието може да го ползвате за постване на линкове към външни сайтове които искате да вдигнете в Google и другите търсачки.

Цитат
Ако въведете повече от един текст: "before title" или "after title" - един от тях ще бъде вмъкнат на случаен принцип.
Ако въведете повече от един HTML код в: "before content" или "after content" - един от тях ще бъде вмъкнат на случаен принцип.Wordpress Aggregator Pro - Синоними

Можете да замествате ключови думи или изрази с техните синоними, изрази или да ги заместите с цели изречения (synonyms).Имате текстово поле където трябва да въведете вашите списъци със синоними във формат:

Код
word1=synonym1,synonym2,synonym3;
word2=synonym4;word3=synonym5,synonym6;


Синонимите на вашите ключови думи трябва да бъдат въведени разделени със запетаи и накрая на всеки ред трябва да завършите с точка и запетая. Ако въведете повече от един синоним за една кючова дума - един от тях ще бъде вмъкнат в съответната новина на случаен принцип.

Още за функцията заместване със синоними


Wordpress Aggregator Pro - Google Translate функцииТази функционалност ви позволява да взимате Rss емисии от чужди сайтове на всякакви езци и да ги превеждате през Google translate. Наличните езици вече са над 80!


Wordpress Aggregator Pro Cron функцииЕстествено можете да автоматизирате всичко като използвате cron. Препоръчваме ви внимателно да настроите всяка Rss емисия за да избегнете вкарването в съответния блог на една и съща новина по няколко пъти.

Примерен код за крон:
Код
curl -sS "http://youraggregator.com/administrator/components/com_wp_aggregator/cron.wp_aggregator.php" >> /dev/null


или още един:

Код
/usr/local/bin/php -q /relative path to host directory/public_html/administrator/components/com_wp_aggregator/cron.wp_aggregator.php >> /dev/null


Внимание!!! прочетете тук за примерен код за крон Ако хостинг компанията ви не поддържа curl


Wordpress Aggregator Pro кеш функцииВключете го на "Yes" ако искате да използвате кеш функцията за съответната Rss емисия.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Apr 26 2010, 11:43 AM
Post #2


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Какво още трябва да знае Българския потребител за Wordpress Aggregator Pro:

 • Крайната цена за Уърдпрес Aggregator Pro е 70 USD.
 • Цената на Seo инструмента в момента е доста ниска - около 100 български лева. При тази цена всеки Seo оптимизатор занимаващ се професионално с поддръжката и запълването със съдържание на сателитни блогове би избил тези пари за по-малко от една седмица.


Имайте предвид и следното:

Конфиденциалност на клиента
Никога на никого няма да бъде предоставена информация на кои сайтове работи добавката. Имайте предвид че по принцип се генерира лицензен ключ и лиценза е за име на домейн и съответно добавката ще работи инсталирана само на този домейн (нашата защита срещу пиратстване).

Важно е да знаете, че дори и някой да знае на кой домейн има такава работеща добавка никога не може да се разбере къде изпращате съдържанието. Например хостинг компанията може да вижда че разпращате емайли на кило, ще вижда към какъв емайл адрес отиват, но от това не може да се разбере на кой сайт отива съдържанието.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Apr 28 2010, 10:43 AM
Post #3


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Днес бе добавена още една опция към WP aggregator про.
Тъй като в повечето случаи рсс емисиите са доста съкратени може да имате нужда от постване на по-дълги постове от късите текстове обикновено съдържащи се в RSS емисиите.

За да бъде избегнато това в някаква част бе добавена функция за комбиниране на постове като администратора може да маркира какъв брой постове желае да се обединят в един.

Ако маркирате нула или оставите полето празно, комбинирането няма да работи.
В примера ще въведем цифрата 5 - агрегатора ще комбинира по пет новини и ще ги поства като един пост.Заглавието на всяка новина след първата се добавя като heading 2 във формат:

Заглавие на първата новина в rss = заглавие на поста.
След това вида на съдържанието ще бъде:

Код
Съдържание на първата новина
<h2>Заглавие на втората новина в rss</h2>
Съдържание на новина две
<h2>Заглавие на третата новина в rss</h2>
Съдържание на новина три
<h2>Заглавие на четвъртата новина в rss</h2>
Съдържание на новина четири
<h2>Заглавие на петата новина в rss</h2>
Съдържание на новина пет


Ако rss фийда съдържа повече от пет новини, шестата, седмата и така нататък ще бъдат обединени във втория пост, десетата, единадесетата и дванадесетата ще бъдат обединени в трети пост и така нататък.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 4 2010, 07:26 AM
Post #4


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1
Демо сайт на добавката и seo тест с примери за вече постигнато класиране
--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jul 2 2010, 07:05 AM
Post #5


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Попитаха ме следното:

Цитат
Здравей, Имам следния проблем след като импортирам рсс-а в блога статиите ми остават
непубликувани. Какво трябва да направя за да се публикуват автоматично?
Гледах в базата и видях че по подразбиране е да се публикувани и въпреки
това влизат със статус чернова


Цитирам:
Цитат
Доколкото четох, проверява мейла, от който идват писмата дали е на user с права да публикува и ако се окаже, че е на админа - публикува, ако няма такъв мейл в таблицата с юзери - остава pending. Моят тест с админски и неадмински мейл потвърди това, затова го промених на publish и сега няма ядове.


Ако пращаш емайлите от пощата на админа - публикуват се веднага. Ако не, промени тези редове:

Код
if ( $author_found ) {
        $user = new WP_User($post_author);
        $post_status = ( $user->has_cap('publish_posts') ) ? 'publish' : 'pending';
    } else {
        // Author not found in DB, set status to pending.  Author already set to admin.
        $post_status = 'pending';
    }


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jul 14 2010, 08:25 AM
Post #6


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Къде още може да поства Wordpress Aggregator Pro?

Списък с над 300 блога с dofollow линкове които поддържат post by email


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Apr 10 2012, 07:01 AM
Post #7


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Днес цената на Wordpress Aggregator Pro е променена на 39 USD.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No new Pinned: Topic has attachmentsWordpress Aggregator Platinum за Wordpress
най-добрия агрегатор за Wordpress създаван някога
13 Web Design Seo 17,773 21st April 2014 - 09:36 PM
Last post by: Stoyan Miladinov
No new Pinned: Topic has attachmentsWordpress Aggregator Platinum For Wordpress
autoblogging Wordpress plugin
10 Web Design Seo 29,814 2nd December 2013 - 10:10 AM
Last post by: pavelKukov
No New Posts Wordpress Aggregator Platinium - Wp 3.6.1
1 _Tito 18,159 10th October 2013 - 01:56 PM
Last post by: Web Design Seo
No new Pinned: Wordpress Aggregator Pro For Joomla
seo tool for seo specialists
7 Web Design Seo 19,044 10th April 2012 - 07:04 AM
Last post by: Web Design Seo
No new Pinned: Wordpress Aggregator Ultimate и база данни със синоними
инструмент за уникализиране през синонимна база данни
7 Web Design Seo 14,019 16th February 2012 - 01:14 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Wordpress агрегатор Lite
Wordpress Aggregator Lite за Joomla
1 Web Design Seo 6,177 30th May 2011 - 02:17 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Wordpress Aggregator Lite For Joomla
description of functions
3 Web Design Seo 13,140 30th May 2011 - 02:15 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Wordpress Онлайн магазин с Ипей Свят разплащане
пълнофункционален онлайн магазин във Wordpress блог
0 Web Design Seo 15,169 13th May 2011 - 12:48 PM
Last post by: Web Design Seo
No new Wordpress Aggregator Doesn't Save
7 dfernandezpeychaux 8,292 4th March 2011 - 04:41 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Wordpress Aggregator Faq (old)
old version of frequently asked questions
1 Web Design Seo 6,673 22nd February 2011 - 05:18 PM
Last post by: Web Design Seo


 RSS Lo-Fi Version Time is now: 5th December 2019 - 11:07 PM
Clicky Web Analytics