Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Няколко ценни съвета за Paypal акаунтите, безплатни съвети за Пейпал които ще ви спестят много време и пари
Web Design Seo
post Apr 8 2013, 08:11 AM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Няколко безплатни съвета за Paypal които ще ви спестят много ценно време и пари.

1. Направете си истински Пейпал акаунт! С реални данни, с истинското ви име и адрес, на имейл адрес който често ползвате.

Ако дори една буква от адреса си го сбъркате, след това ще е невъзможно да си взимате парите - от Paypal впоследствие ще ви искат сканирани копия на личната карта, на сметки за телефон или интернет и други документи. Ако нещо в тези документи се разминава с данните посочени в акаунта ви, акаунта ви се блокира и не можете никога да си вземете парите.

2. Добавете към акаунта си кредитна карта. Потвърдете кредитната си карта.

Цитат
Когато свършите всичко това, чак тогава акаунта ви става "Verified" и можете да започнете да приемате пари в този акаунт.


3. Можете да теглите парите си единствено в кредитната си карта. За България Пейпал работи само и единствено с VISA! Master Card, Diners Club и всякакви други могат да бъдат добавени в акаунта ви, но не можете да теглите парите от акаунта си към тях!

4. Опционално: Ако не искате "да теглите кредит" от банката, можете да влезете в който и да е банков офис на която и да е банка и да кажете че искате да ви се издаде "кредитна карта с неснижаем остатък".

Това на практика е дебитна карта, но с външния вид и начина на работа на кредитна - с нея можете да теглите и внасяте пари в цял свят и да плащате с нея във всеки уеб сайт поддържащ онлайн разплащания. В този тип карта обикновено има около 50 USD които всъщност са "неснижаемият остатък" - вие ги внасяте първоначално при откриването на светката с която е свързана картата и след това можете да теглите само парите които постъпват над тези 50 долара.

С такава карта ще можете да вършите всичко необходимо в Paypal. А тя винаги се издава бързо и безпроблемно и няма как да ви откажат. Просто защото няма нужда банката да ви проучва - тя не ви дава кредит.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th December 2019 - 01:52 PM
Clicky Web Analytics