Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Информация за SEO услугите на 3D Уеб дизайн
 
Reply to this topicStart new topic
> Нови директории за статии, линк билдинг услуга за публикуване на уникални статии
Web Design Seo
post May 10 2013, 08:17 AM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Линк билдинг услуги от сайтове за публикуване на статии - link building в сайтовете на 3D Web Design.

Тези директории за статии служат само за публикуване на статии срещу заплащане, за публикуване на качествени авторски статии с уникално съдържание. В директориите описани на тази страница, се публикува само платено!

Цитат
3D Уеб дизайн ви дава уникалния шанс да поствате статии с линк (връзка или препратка) към сайта ви в много уеб сайтове които са наша собственост. Сайтовете са на домейни които са развивани и оптимизирани много години. Всички наши уеб сайтове са с връзки към тях и са на стари домейни, с отлична история и репутация. Самото добавяне в директории на статиите става от нас, само след заявена и заплатена поръчка.


 • Над 300 Български сайта!
 • Всяка директория за статии е с много съдържание в нея.
 • Всички сайтове са стари домейни с много история! Без новорегистрирани домейни.
 • Всички домейни са на възраст от над 5 години! Над 50 домейна са на възраст между ПЕТ и ДЕВЕТ години, а над 20 домейна са над 10 годишни!
 • Във всяка директория за статии се приема само качествено уникално съдържание, само на български език.
 • Статиите са с дължина от поне 300-320 думи.
 • Ако предоставяте съдържанието вие, то статиите трябва да са с минимум 80-90% уникалност - всяка статия се проверява с инструмент проверяващ уникалността на текста в Google.
 • Имате право на един до два линка в статията - към профила на човека, към фирмата или към сайта / url източник.
 • Възможно е да се постнат статии с един и същи линк в тях в не повече от 40 от директориите.
 • За един сайт предлагаме връзки от до 80 различни сайта.
 • Правила за качеството на статиите и Факти.
 • Тематики на които имаме сайтове.


Статистики от качеството на домейните на няколко от последните ни сайтове:


Цитат
Над 1000 изпълнени поръчки, ПЕТ и половина години без нито един недоволен клиент и 100% индексиране на съдържанието! Сайтовете са с ежеседмичен мониторинг и всички са 100% индексирани от Google. След извършена поръчка, ако пожелаете в някакъв момент линковете ви да бъдат променени или премахнати от един или повече от сайтовете, те се променят безплатно. Възможна е промяна на анкорите на линковете ви по всяко време. В цените е включена ЕДНА редакция на линковете.


Нашето качество: Отзиви от SEO услугите на 3D Web Design


Какви резултати се постигат от интернет маркетинг с PR статии в нашите директории?

Цитат
В 3D Web Design всяка линк билдинг кампания се документира - отчита се класирането на сайта по ключовите думи преди започването и след завършването на услугите. Затова и можем да ви покажем примери как протича класирането и с колко се повишава то за огромен брой ниши и ключови думи.Какъв е ефекта и след колко време идва? Тук има реални примери от завършени линк билдинг кампании: Резултати от линк билдинг кампания. Искате ли да видите още примери? Елате на място в офиса ни и ще ви покажем още десетки.

---

Цитат
Основната услуга, която клиентите ни поръчват, е внимателно и качествено написване на дълги и качествени текстове - статии, които се написват от нашите копирайтери, и след това се публикуват в съответния брой уеб сайтове. Всяка статия в различен сайт.

Пише се СПЕЦИАЛНО за вас - за сайта ви и за продуктите и услугите ви, по подадени от вас тематики.
След като изпратите темите по които да се пише, ние внимателно проучваме всяка ключова фраза, намираме ВСЕКИ неин вариант и избираме най-добрите от тях - пише се само по ПРАВИЛНИТЕ ключови думи, така че да получите максимален ефект от SEO оптимизацията!
След като съдържанието е готово, в него се поставят HTML тагове (код), картинки и други и съдържанието ви се публикува. Като всичко се прави така, че да изглежда максимално естествено и за хората, и за търсачките.
В резултат, след като услугата ви е завършена, получавате силно таргетиран трафик към вашия уеб сайт, плюс много по-добро класиране по фразите по които е работено.
И не само това: получавате класиране не само по фразите за които сме писали, а и по думи и фрази близки до тях.ЦЕНИ на услугата за написване и постване на статии (SEO копирайтинг + линк билдинг):
Актуалните цени за услугите ни за писане и постване на тематични уникални статии са:

С написване на статиите от нашите копирайтери:
Написване и публикуване на 20 уникални статии в 20 различни директории със срок на публикуване от две години - цена 180 лв. Получавате линкове от 20 различни качествени домейна.

Написване и публикуване на 40 уникални статии в 40 различни директории със срок на публикуване от две години - цена 350 лв. (включително висококонкурентни тематики като услуги, уеб сайтове, маркетинг, seo оптимизация и реклама, мебели, дрехи, обувки, парфюми, хранителни добавки, покриви, климатици, кредити и заеми, почивки и хотели, туризъм и екскурзии, самолетни билети). Получавате връзки от 40 различни качествени сайта.


ЦЕНИ на услугата за постване на линкове в директории за статии (цена само за линк билдинг, с ваши текстове):

Ако желаете вие сами да напишете статиите си, а ние само да ги публикуваме:
Публикуване на 20 уникални статии в 20 различни домейна за срок на публикуване от две години - цена 100 лв. - 19 стотинки на линк на месец!
Публикуване на 40 уникални статии в 40 различни домейна с поддръжка за две години - цена 180 лв. - 17 стотинки на линк на месец!

Цитат
При поръчка на ДВА или повече пакета по 40 статии ще получите безплатно експресно изпълнение на поръчката ви! Експресното изпълнение се извършва в рамките на 3-5 работни дни след като платите. Стандартното изпълнение на поръчка обикновено се извършва за между 7 и 15 работни дни - в зависимост от натовареността ни.


Цитат
Можете да поръчате по-дълго и по-качествено съдържание - Опционални пакети: Статиите могат да бъдат от по 400+ или 500+ думи - доплащане съответно 60/120 лв. за 40 статии.

Тоест, за написването на 40 по-дълги статии от по 400 и повече думи - плюс 60 лв - цена 390 лв. - цената включва и публикуване на статиите в 40 различни сайта за срок от ДВЕ години.
Написване на 40 дълги статии от по 500 и повече думи - плюс 120 лв - цена 450 лв. - включително публикуване в 40 сайта за 2 години.

Защо се пишат по-дълги статии? По-голяма дължина на текстовете при написан уникален и качествен текст означава за Google по-качествено съдържание. В резултат всяка една статия се класира по-добре. А 40 по-високо класирани статии дават много по-голяма сила и на линковете към вашия сайт (не забравяйте, че във всяка статия има линк към сайта ви).

Знаете ли че... Средната дължина на текстовете на класираните на ПЪРВО място резултати в средно и висококонкурентни ниши е над 1000 думи!Колко дълго сайта ми ще е на позиции? Траен ли е резултата от линк билдинг услугата ни - какво е класирането на един от сайтовете поръчали услугата, две години след извършването на SEO оптимизацията?

ДВЕ години и половина след нашата оптимизация, сайта е класиран в първите 5 резултата за ключови думи като "GSM" (ключовата дума има 5400 търсения месечно), в топ десет е за изрази като "мобилни телефони" и много други. Вижте сами на статистиката отдолу:
Още примери за трайност на услугата ни:


Трети пример за трайност на резултатите от услугата: Позициите на сайт година и половина след SEO оптимизацията:


(Кликнете тук за да видите пълната история)

Какво още чакаш? Да увеличим цената на услугата или някой от конкурентите ти да я поръча преди теб???

Запитване или поръчка можете да пуснете на телефон: 0898 615736 (Виваком) или по имейл: admin (at) 3dwebdesign.org.
This post has been edited by Web Design Seo: Oct 28 2019, 08:30 AM
Reason for edit: обновени цени и нови пакети


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
squid77
post May 10 2013, 10:53 AM
Post #2


Newbie
*

Group: Advanced Member
Posts: 28
Joined: 22-November 10
From: Bulgariq
Member No.: 364Това е добра новина, лично аз имам нужда от подбни директории. smile.gif
Еди, каква ще е цената за удоволствието да се пускат статите веднага в директориите за статии? Ако цената е поносима мисля че ще се възползвам от тази услуга.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
squid77
post May 13 2013, 12:40 PM
Post #3


Newbie
*

Group: Advanced Member
Posts: 28
Joined: 22-November 10
From: Bulgariq
Member No.: 364Аха де, аз понеже усещам нещата и знам че ще има нещо интересно, та затова подпитвам biggrin.gif
Ок Еди, ще изчакам wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tzahariev
post Jun 6 2013, 12:23 PM
Post #4


Newbie
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 6-June 13
Member No.: 1,713Еди здравей smile.gif Има ли някаква информация, кога ще ги пуснеш тези директории. Поздрави
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 11 2013, 07:28 AM
Post #5


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Директориите за статии отдавна са пуснати и вече работят. За да се гарантира качеството на текстовете и на самите сайтове засега в тези сайтове постваме САМО НИЕ.

За момента можете единствено да поръчате от тук, линковете за поръчка са в първия пост на темата която четете в момента.


Гарантира се уникалност на текста на постнатите статии от минимум 80-85%! Не се постват уникализирани статии, пишат се 40 напълно различни статии! За повече информация: нашите цени за seo копирайтинг.


Искате да видите примери за качеството на услугата ни?
Резултати от seo услугата публикуване на статии.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jun 24 2013, 10:36 AM
Post #6


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Новини: Към Офертата за линк билдинг ДВЕ (Писане и публикуване на тематични уникални статии) са добавени нови три пакета: Вариант 1А, Вариант 2А и Вариант 3А.

Цитат
Вече ви даваме възможност да напишете сами статиите си и да платите само за публикуването им като по този начин ще си спестите 2/3 от цената на услугата. В този случай е необходимо да предоставите съответния брой статии директно като HTML код.

За поръчка по този начин пишете до емайл admin @ нашия сайт като споменете задължително каква е тематиката на статиите, а ние ще ви отговорим публикации в до колко на брой сайта можем да ви предложим.


Правилата за качеството на статиите ако ги предоставяте вие готови, са:
 • Без ограничение на броя ключови думи.
 • Публикуват се текстове само на Български език.
 • Минимум 80% уникалност. Статията се проверява с Advego Plagiatus - инструмент за проверка на уникалността проверяващ в Google. Как се проверява: При режим бърза проверка на статия, трябва да се върне резултат 80 или повече процента уникалност при настройките по подразбиране на програмата! Повече инфо тук.
 • Дължина на статията от минимум 310 думи.
 • Без некотиращо се в Google съдържание.
 • Само 1 линк в статия.
 • Трябва да изпратите статиите в САМО ЕДИН текстов файл (.txt) - разделени с номера - 1, 2, 3 и т.н.
 • Статиите могат да бъдат форматирани с Html, а може и да е чест текст плюс Html код само за линка.
 • Без ограничение на броя URL адреси в статиите (можете да линквате във всяка статия различен линк).
 • Линка трябва да сочи към сайт който е индексиран от гоогле и към урл адрес със съдържание на Български език.
 • Приемаме за публикуване на една тематика до максимум 40 статии (публикуване в 40 различни сайта). Ако линковете сочат към различни домейни, приемаме до максимум 60 статии на една и съща тематика от един клиент.
 • Моля, убедете се че всеки от домейните ви е вече индексиран от гоогле. Публикации с линк към сайтове НЕиндексирани от Google не приемаме!


Как се изпълнява поръчката и какво получавате?
 • Първо ни изпращате домейна (домейните) към който ще сочат линковете за да ги прегледаме.
 • След като ви потвърдим че е ок и приемаме да изпълним поръчката ви, предплащате сумата напълно.
 • Може да се плати в брой, по банков път или през Ипейбг.
 • Ако искате фактура, изпращате данни за фактурата и я получавате на емайла си. Не сме регистрирани по ДДС.
 • Ако поръчате 40 статии, получавате тематични линкове от 40 различни уникални домейна.
 • Гарантираме 100% индексиране на съдържанието от статиите ви и пингване до Google на всяка статия.
 • Получавате на емайла си пълен репорт с линковете към статиите след публикуването им.
 • Срок за изпълнение: Обикновено е до два-три работни дни след получаване на статиите и плащането за поръчката.
 • Срок за публикуване на всички статии: в зависимост от бройката - публикуват се по 1 до 5 статии на ден. Скоростта на публикуване се определя от вас, но в тези граници.


Колко бързо идва ефекта:
Имайте предвид че става доста бавно. Което не е лошо, защото в Google по-бавно, означава по-сигурно.

Какъв е процеса?
Обикновено имаме поръчки за около 2 до 7 дена напред. След тези 7 дни, писането на самите статии е 2-3 дена. След това публикуването на 40 статии става за около 8-10 дни.

Кога идва резултата и какви резултата може да очаквате за класирането на сайта си?
Резултата идва най-малко 20 дена след публикуването. Тоест, може да очаквате покачването на класирането на сайта ви около 30 до 50 дена след момента на заплащане на поръчката. Резултати от такава кампания по поръчка на Оферта 2, вариант 2, може да видите тук.

Цитат
Една част от сайтовете са тематични блогове (около 50%), другите около 50% са блогове на обща тематика.


Забележка: Запазваме си правото да не приемаме поръчки за някои тематики, като политика например.

пресен пример за качеството на услугите ни за статии от ниша на онлайн продажбите със средна конкурентност:Кампанията е стартирана около 3-ти-5-ти септември. От около 17-о място уебсайта се вдигна до трето място.
Reason for edit: добавен пример на 25 Октомври 2013


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
squid77
post Jul 17 2013, 09:34 AM
Post #7


Newbie
*

Group: Advanced Member
Posts: 28
Joined: 22-November 10
From: Bulgariq
Member No.: 364Здрасти Еди,
идеята ти е екстра, смятам че ще има голям интерес към нея. Това което конкретно ме интересува мен е, какви пари ще ми струва публикуването на статия уникална на 100% с минимум 350 думи в някой от тези домейни? Тоест аз си пиша статията и т.н. а от теб ползвам само дето се вика "мястото". Та това ми е питанката на мен. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jul 17 2013, 09:38 AM
Post #8


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Цитат(squid77 @ Jul 17 2013, 12:34 PM) *
Здрасти Еди,
идеята ти е екстра, смятам че ще има голям интерес към нея. Това което конкретно ме интересува мен е, какви пари ще ми струва публикуването на статия уникална на 100% с минимум 350 думи в някой от тези домейни? Тоест аз си пиша статията и т.н. а от теб ползвам само дето се вика "мястото". Та това ми е питанката на мен. smile.gif


Цитат
- Вариант 1А: Ако предоставите готови 20-те статии, цената за постването им в 20 различни сайта е 90 лв.
- Вариант 2А: Ако предоставите готови 40-те статии, цената за постването им в 40 различни сайта е 130 лв.

Цените са за срок на постване от ДВЕ години!Броя на ключовите думи и броя линквани домейни от всички статии няма ограничение като не забрвяте че се позволява Един линк в статия (правим изключения само за фирми и колеги знаещи какво правят).


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Jul 22 2013, 06:23 PM
Post #9


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Вече можете да проверите статиите си и с Advego Plagiatus - последната версия 1.3.0.50 публикувана на 08.07.2013 вече е актуализирана с последните ъпдейти на алгоритъма на Google за 2013 година и е наистина добра. Програмата работи изключително бързо и е най-лесния начин да проверите добре ли са написани такстовете ви и ще ги приемем ли за публикуване.

Как се проверява: При режим бърза проверка на статия, трябва да се върне резултат 90 или повече процента уникалност като софтуера трябва да е настроен с тези настройки:--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Sep 30 2013, 09:12 AM
Post #10


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Кратък списък с няколо от тематиките на които имаме по-голям брой директории за статии (описани са само част от тематичните сайтове, без тези на обща тематика в които се поства на всякакви теми):

Англоезични сайтове - над 100 сайта.

БГ сайтове:
Сайтове на уеб сайтове, seo и уеб дизайн тематика - над 40 директории, включително директории за изработка на онлайн магазини.
Директории за магазини и онлайн магазини - над 30 сайта (включително бельо, книги, часовници, подаръци, дрехи и обувки).
Онлайн Маркетинг, фейсбук и seo оптимизация директории - над 30 сайта.
Директории на обща тематика с всякакви статии - над 50 сайта.
Блогове на тематика мебели, дом и обзавеждане - над двадесет директории.
Сайтове за Имоти, почивки, хотели, туризъм, екскурзии и самолетни билети: Над 20 сайта.
Директории за заеми и кредити - Няколко сайта.
Директории за климатици - Няколко сайта.

Директории за "ремонт на покриви" и услуги за покриви - 20 сайта.

Сайтове на тематика услуги - Над 20 сайта.
Сайтове на авто тематика - няколко сайта.

Директории на тематика здраве, болници, витамини, здравословно хранене, отслабване и хранителни добавки - над 20 сайта.
Сайтове на тематика новини - Няколко сайта.
Директории за Спорт и спортни продукти - Няколко сайта.
Сайтове на тематика софтуер и онлайн тулове - Няколко сайта.
Директории на тематика автомобили, камиони, автогуми и авточасти - Няколко сайта.
Други: около 30 сайта.

Статистики от качеството на домейните на няколко от най-новите ни сайтове:


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Oct 25 2013, 08:22 AM
Post #11


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Какво може да очаквате като промяна на класирането може да видите ТУК.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Sep 17 2016, 07:39 AM
Post #12


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Новите неща по услугата:

1. Увеличили сме броя сайтове с нови около 10 сайта.
2. Увеличили сме броя IP адреси.
3. Направили сме по-добър линк билдинг на сайтовете в които има най-много съдържание - за да може клиентите които вече имат статии в тях да получат още по-силен ефект.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Mar 14 2018, 07:00 AM
Post #13


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,167
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1Подобрения по услугата:

1. Увеличен е броя на сайтовете с нови 8 сайта.
2. Направен е лек линк билдинг на сайтовете, които имаха най-малко линкове. В резултат, средния тръст на всички сайтове е увеличен.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th December 2019 - 09:15 AM
Clicky Web Analytics